Kullanıcı mesaj:Bende sen sende ben

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Bende sen sende ben![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Düşünenadam 21:37, 30 Ocak 2007 (UTC)

Mdde sayfalarında imza kullanmıyoruz. Kolay gelsin, iyi çalışmalar. Khutuck msj 12:51, 31 Ocak 2007 (UTC)

merhabalar edebiyataşığı,

mesaj sayfama biraktiginiz konuyla ilgili tam olarak nasil bir açıklama getirebilirim bilemiyorum.bu konularda bilen bir arkadasa durumu iletecegim, kisa zamanda bir cözüm gelecektir.

Buraya alismak, teknikle, yazim bicimleriyle ve genel politikalarla ilgili genel özellikleri ögrenmek biraz zamaninizi alacaktir ama fazla degil, sıkıntı duymadan keyifle kesfedin.kolay gelsin.

sevgiler.--alibazmesaj 14:57, 31 Ocak 2007 (UTC)

ara boşluğuna maddenin adını yaz değiştire bas ingilizce sayfansından tercümeni aktarabilirsin, ingilizce sayfasındadki kaynaksız şablonunu ve kategorileri dikkate al. Kolay gelsin. (not: İlginize kısamından yazdığını siliyorum, yardım istemek için yanlış yer...)--Tegiiinmesaj 17:49, 31 Ocak 2007 (UTC)


tekrar merhabalar,

mail adresiyle ilgili probleme bi cevap aldiniz mi?kolay gelsin.--alibazmesaj 20:49, 2 Şubat 2007 (UTC)

neyle ilgili yardıma ihtiyacınız var? yardımcı olmaya çalışayım? Danbury ileti 19:22, 31 Ocak 2007 (UTC)


  • merhaba, ben mesajınızı farkedene kadar yardıma gelenler olmuş gördüğüm kadarıyla. başka sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım. kolay gelsin. --kibelemesaj 15:20, 2 Şubat 2007 (UTC)

E-posta adresi doğrulama[kaynağı değiştir]

Merhaba,

E-posta doğrulamayla ilgili bir yardım talebinde bulunmuşsun sanırım. Sorununun sebebi şu:

Sorun "Özel:Confirmemail" kısmındaki "Ö" harfinden kaynaklanıyor, bağlantıya tıkladığında karşına onaylanma mesajı yerine boş bir sayfa geliyor.

Bu durumda

wiki/%C3%96zel:Confirmemail şeklindeki bağlantı açıldığında adres çubuğundaki "wiki/%C3%96zel" kısmını "wiki/Özel" yazarak elle düzeltirsen sorunun hallolacaktır.

Yalnız onay postasının süresi geçmiş olabilir ve bir daha yollanmasını istebilir, bilgin olsun.

Sevgiler

Vito Genovese 23:06, 2 Şubat 2007 (UTC)

biyoloji ve edebiyat[kaynağı değiştir]

merhaba, öncelikle böyle bir yardım bulabildiğim için çok sevinçliyim. şu aralar biraz yoğunum ama mesela yarın herhalde vaktim olur. nasıl yardımcı olabilirim sana? önce yapmak istediğin en? biyolojiyle mi ilgilenmek mi edebiyatla mı? çünkü ikisi de başlı başına ayrı konular ve çok derin olması gereken konular...ikisine de ayıracak vaktim, şu an için yok gibi görünüyor...ancak sen bana bir yol gösterirsen (hangi articleları istediğini bildirerek, vs.) sana yardımcı olurum vaktim olduğunda. biyoloji yada edebiyatla ilgili yapabileceğin herhangi bir grup/topluluktan beni de haberdar etmeyi unutma sakın!--Quinlan Vos 22:58, 13 Şubat 2007 (UTC)

iadei ziyaret[kaynağı değiştir]

Merhaba. Rus Edebiyatı ile ilgili maddelerde daha çok Rusça kaynaklara odaklanmış durumdayım, ayrıca "müzmin zaman sorunu" benimde başımda. Kısa bir süre sonra gene vikipedi sayfalarında dolanıyor olacağım. O vakit kapını çalarım. Sevgiler --mustafa 18:50, 14 Şubat 2007 (UTC)

  • Merhaba, farkında değilsiniz galiba, Edebiyat maddesi varken Literatür diye bir madde çevirmeye başladınız. --Mskyrider ileti 20:43, 14 Şubat 2007 (UTC)
  • Tekrar merhaba, tam olarak anlatamadım galiba, siz İngiliz edebiyatı maddesini değil edebiyat maddesini çevirmektesiniz. İngilizce literature kelimesinin tercümesi edebiyat, İngilizce edebiyatı değil. Bu nedenle söylemek istediğim, yapacağınız çeviriyi edebiyat maddesi içinde yapmanız, literatür maddesi içinde değil. --Mskyrider ileti 18:48, 15 Şubat 2007 (UTC)
Merhaba, degisiklikleriniz yonlendirmenin gecmisinde (tarihin uzerine tiklayin) duruyor; oradan edebiyat maddesi icine aktarabilirsniz ancak su hali ile dilerseniz ceviri islemini direk Vikipedi uzerinde yapmayin keza var olan yazi okunmaz hale gelecektir. Birlestirme islemi cevir tamalandiktan sonra daha rahat olacaktir; unutmayin Ingilizce'nin edebiyat maddesi ile Turkce icin olanlar arasinda dogal oalrak bazi farklilar olacaktir. kolay gelsinCitrat 19:18, 15 Şubat 2007 (UTC)

Citrat cevap vermiş ama ben bir kere daha anlatmaya çalışayım. İngilizce vikideki en:Literature maddesinin en:English literature maddesinden farklı olduğunu idrak etmeniz durumunda hangi maddeyi çevirmek isteyeceğinize karar verebileceksiniz. İlk madde yani en:Literature edebiyat hakkında bir madde, bunu çevirmek istiyorsanız Edebiyat maddesinde bu işi yapmanız gerekir. Yok eğer ben en:English literature maddesini yani İngiliz Edebiyatı maddesini çevirmek istiyorum diyorsanız, bunu da ilgili madde de yapmalısınız. Ayrıca, çevirdim dediğiniz en:literature maddesine baktım, iki cümle ile birlikte başlıkları çevirmişsiniz. Yani işin daha başındasınız. Bu dediklerime göre çalışırsanız ne çift madde yaratmış oluruz ne de karışıklık. Anlamadığınız bir yer kaldı mı? --Mskyrider ileti 19:34, 15 Şubat 2007 (UTC)

Haftanın işbirliğine çağrı[kaynağı değiştir]

Sizin de seçilmesi yönünde oy kullandığınız "Edebiyatçıların biyografilerinin girilmesi ve düzenlenmesi", bu haftanın işbirliği projesi seçildi. Katılımınızı bekliyoruz. denisutku *:!? 22:32, 1 Nisan 2007

Sharon Stone[kaynağı değiştir]

Merhabalar Sharon Stone maddesine 6 Şubat'ta çevirmek üzere ingilizce metin eklemişsiniz.Acaba çeviriye devam edecek misiniz?Saygılar.--Machiavelli' msj 23:05, 2 Nisan 2007 (UTC)

Bir hayranlığım yok kendilerine VP:HS Madde 2 Bir başka Wikimedia projesinde mevcut olan, yabancı dildeki maddeler silinebilir. - Eğer madde yabancı dilde olmasına rağmen bir başka Wikimedia projesinde bulunmuyorsa, Türkçe değil şablonu konur, madde silinmez. Sizde uzun zamandır değişiklik yapmayınca sil şablonu koymadan önce durumunu öğrenmek istedim.Teşekkürler iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 13:47, 3 Nisan 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

TOBB ETÜ 17:53, 14 Mayıs 2007 (UTC)

Kolay gelsin. İngilizce edebiyat sayfasının çevirisi uzun zamandır yarım kalmış. Belki çeviriyi tamamlamak istersin, ya da çevirmediğin kısımları sayfadan silmek istersin diye bu mesajı yazıyorum. Teşekkürler --Pinar 11:15, 26 Haziran 2007 (UTC)

Merhaba Nutuk maddesinde değişiklik yapmak üzere bütün Atatürkçüleri davet ediyorum. Bookman 20:45, 27 Kasım 2007 (UTC)

VPR:TRY Vikiprojesi maddelerinin toplanması.[kaynağı değiştir]

Selam, Vikiproje Türkiye Yangınları kapsamında proje ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına vikiproje şablonu ekleyebilirsiniz. Ayrıca projeye katılımda bulunmak için bu listeye kullanıcı ismini ekleyebilirsiniz. İletişim için Kullanıcı_mesaj:Mustafa_MVC, iyi günler.