Kullanıcı mesaj:Assis

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Assis, Türkçe bir ansiklopedi oluşturma projesi olan Vikipedi'ye hoş geldiniz!

Kolay gelsin.

--Ruzgarmesaj 21:45, 20 Eylül 2006 (UTC)


Merhaba Assis, acikcasi tam olarak ne demek istediginizi anlamadigim icin nasil yardimci olabilecegimi bilmiyorum. Ortaoyunu ve Caz maddeleri cift madde olarak gorunmuyor. Koktendincilik maddesinde de sorun yoktu zaten. Ben sadece icerik bosaltip yonlendirmeyi o sekilde yapmistim, boylece cift madde etiketi kalkmis ve gereksiz yere yer kaplayan bilgiler silinmisti. Bence sift madde birlestirmelerinizde bir sorun yok. Net bir cevap oldu mu bilmiyorum, umarim yardimci olmustur... Kolay gelsin... BrechtProscenium 18:34, 17 Temmuz 2007 (UTC)

  • merhaba, hem biraz şu anda kafam yerinde olmadığı için, hem de bu işlerin uzmanı Mach olduğu için sizi ona yönlendirebilir miyim? teşekkürler, kolay gelsin. --kibelemesaj 21:08, 23 Temmuz 2007 (UTC)
  • Merhabalar resimde kaynak ve lisans bilgileri yok kaynak olarak aldığınız siteyi vermeli lisans olarakta VP:RTE'de bulabileceğiniz etiketlerden birini kullanmalısınız.Kullandığınız etiket resmin telif bilgileriyle uyumlu olmalı. Normalde bu sebeple silinmeye aday. Ancak bu resme özel bir durum var gibi. Resmin logo olduğunu bilmiyoruz, telif bilgisi hakkında da sitede bir bilgi bulamadım.Eğer siz bulabilidiyseniz bu bilginin olduğu sayfayıda gösteriniz lütfen. Bulamazsanız silinmeli zaten commons'ı biraz karıştırırsanız istediğiniz türden özgür lisanslı sorunsuz bir resim bulabileceğinize inanıyorum. Üstelik yüklemenize falanda gerek yok tek yapmanız gereken resim dosyasının adını normal resim kodlarıyla kullanmanız. İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 21:30, 23 Temmuz 2007 (UTC)

Resim telif durumu[kaynağı değiştir]

İyivikiler... homonihilis // ileti 09:49, 19 Ekim 2008 (UTC)

  • Merhaba,
    Eğer resim size ait ise, VP:RTE#Resim_sahipleri bölümünde bahsedilen üç telif etiketinden uygun gördüğünüz birini resim sayfasına eklemelisiniz. Bir de küçük bilgilendirme yapayım. Diğer kullanıcılara yazdığınız mesajların sonuna bir imza koymalısınız. Bunu nasıl yapılacağını aşağıdaki bilgilendirme kutusunda görebilirsiniz.
Tartışma sayfalarına ve/veya diğer kullanıcılara yazdığınız iletilerinizin sonuna dört adet ~ "tilde" adlı işareti eklerseniz, imzanız belirir. Klavyenizdeki (Q/q klavye için) Alt Gr ve Ü harfi tuşlarına birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan 10.suna yani şu işarete tıklamanız yeterli. --İyivikiler... homonihilis // ileti 10:04, 19 Ekim 2008 (UTC)


İyivikiler... homonihilis // ileti 10:04, 19 Ekim 2008 (UTC)

  • Şu anda hâlâ lisans etiketi gözükmüyor. Bahsettiğiniz lisasn etiketini resme eklemek için, resmi yeniden yüklemenize gerek yok. Şöyle yapabilirsiniz:
  1. resim sayfasını açın.
  2. Üstteki değiştir tuşuna basın.
  3. Açılan sayfaya {{GÖBL-Kişisel}} ifadesi yapıştırın.
  4. Sayfayı kaydedin.

Böylece lisans eklenmiş olacaktır. İyivikiler... homonihilis // ileti 10:20, 19 Ekim 2008 (UTC)

  • Resimde artık sorun yok, teşekkürler. Bu arada, tiyatro ile ilgili katkılarınızı görerek belki katılmak istersiniz diye, size tiyatro portalı ve projesi için aşağıdaki davetiye gönderiyorum.
VikiProje Tiyatro davetiyesi
İyi günler...
Tiyatro alanına ilişkin maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve genel olarak Tiyatro Portalı altında toplamayı hedefleyen Tiyatro Projesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

İyivikiler... homonihilis // ileti 10:32, 19 Ekim 2008 (UTC)

Machiavelli' msj 15:40, 19 Ekim 2008 (UTC)

Telif Belirsizliği....[kaynağı değiştir]

Eklemiş olduğunuz Resim:HOCALAR83.JPG resminin telif hakkı belli değildir. Lütfen 26 Ekim 2008 tarihinden önce bu resme telif belirtiniz...--@Łĭ® 15:51, 19 Ekim 2008 (UTC)

Merhabalar kaynak çok net sağolun. Ama lisans belli değil. Telif hakları sahip kişinin bu resmi GNU GFDL altında yayımlanmasına izin verdiğini bilmiyoruz. Telif haklarına sahip kişinin info-tr@wikimedia.org adresine bir e-mail gondermesi gerekiyor. Bu e-mailde eklenmiş olarak fotoğrafın kendisi ve GNU ya bıraktığına dair açık bir izin belirtilmesi gerekiyor. Sıkça yapılan bir hata olduğu için belirtmeliyim "Vikipedide yayımlanmasına izin veriyorum" denmiş olması yeterli değildir. Lisansın açık şekilde belirtilmesi gerekiyor. Saygılar.--Machiavelli' msj 17:08, 19 Ekim 2008 (UTC)