Kullanıcı mesaj:Argumann

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Argumann!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 281 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Denemelerinizi deneme tahtasında yapabilirsiniz.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları oldukça basittir ve ansiklopedik bir madde yaratmanın altın kuralları biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanmaktadır.
  • Yeni bir madde yaratmanızda madde sihirbazı büyük kolaylık sağlayacaktır.
  • Vikipedi'ye başka bir site ya da yazılı materyalde daha önce yayınlanmış herhangi bir içeriğin eklenmesinin, telif politikası ihlali doğurduğu ve bu eklemelerin farkedildiğinde geri alındığı ve/veya silindiğini unutmayın.
  • Deneyimli kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarında iletilerinizin sonuna, imza atmayı "~~~~" ihmal etmeyin.
Bizi daha yakından tanımak istiyorsanız
Hakkımızda
Danışmak için
Danışma masası
İletişim için
Köy çeşmesi
Herhangi bir sorunda
Yardım sayfası
İş birliğinde bulunmak istiyorsanız
İş Birliği Projesi
Vikipedi'de neler mi var?
Gözat
En çok sorulanlar Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (yorum yaparken katılımcılya değil konuya odaklanın) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin... --i.e.msj 07:53, 14 Ağustos 2013 (UTC)

Oy politikası[kaynağı değiştir]

Merhaba Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Lütfen Vikipedi'de oy kullanmadan önce Oyların Geçerliliği bölümünü okuyunuz. Bu nedenle oyunuz geçersiz sayılacaktır. Ayrıca silinmesini talep ettiğim Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kamu Politikaları Çalıştayı maddesi ile ilgili olarak burayı gözden geçirebilirseniz sevinirim. Kolay gelsin.--i.e.msj 07:53, 14 Ağustos 2013 (UTC)

Hoş geldin ve oy politikası konulu bilgilendirici mesajınız için teşekkür ederim. Ayrıca imza atmam gerektiğini de sayenizde öğrenmiş oldum:) Bu arada umarım bu mesajı doğru bir şekilde yazmışımdır:) Argumann (mesaj) 08:13, 14 Ağustos 2013 (UTC)
Rica ederim Argumann. Gerçekten söz konusu maddenin KD uyarınca silinmesi gerektiğini düşünüyorum. Yani bu size karşı yapılmış bir şey değil. Tamamen politikalar ile ilgili. Google'da epey arama yaptım fakat hakkında herhangi bir haber bulamadığım için kaynak eklemesi yapamadım. Aslında maddeyi ilk açtığımda amacım kaynak bulup eklemek ve bazı uyarı şablonları ile kategori eklemekti. Ancak kendisinden bağımsız, önemli, güvenilir, çoklu (yani birden çok) ikincil kaynaklarca içerik edilmemiş olduğunu gördüğümde SAS'a taşımaya karar verdim. Nezaketiniz için teşekkür ederim. Kolay gelsin. Bu arada mesajı doğru yazmışsınız. :) --i.e.msj 08:19, 14 Ağustos 2013 (UTC)
ilginize asıl ben teşekkür ederim:) Elbette kişisel bir sorun olduğunu hiç düşünmemiştim. Nitekim ilk girdiğim ingilizce madde başlığım da silinmiş. Bu kadar zor olduğunu bilmiyordum bu işlerin. Yavaş yavaş öğreneceğim:) Argumann (mesaj) 08:25, 14 Ağustos 2013 (UTC)