İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Anyela23/Arşiv Mart 2017

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

VikiProje Sinema Ayın İş birliği daveti (Mart 2017)[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Anyela23/Arşiv Mart 2017!
VikiProje Sinema bünyesinde Mart 2017 iş birliği projesi Kadın film yönetmenleri listesi'ndeki maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibarıyla maddesi oluşturulmamış kadın film yönetmenlerinin 50'sinin maddesinin oluşturulması hedeflenmektedir.

Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajları almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 12:52, 1 Mart 2017 (UTC)

Ölümcül oyuncaklar[kaynağı değiştir]

Yapılması gerekenleri yaptığınız için çok teşekkürler ben doğru düzgün zaman bulamadığım için ilgilenemiyordum sayfada benden çok sizin emeğiniz var --Krystal. 14:34, 5 Mart 2017 (UTC)

Hiç sorun değil. :) ~ HastaLaVi2 (mesaj) 15:35, 5 Mart 2017 (UTC)

Bekletmeli sil[kaynağı değiştir]

Let It Go (Disney şarkısı) isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

Ryan O'Reily (mesaj) 15:42, 5 Mart 2017 (UTC)

Selam Anyela, Bir zamanlar pek etkindin cok goremiyorum ana sayfada seni.. Maddelerdeki cinsiyet dengesizliğini bir nebze önleyebilmek adına şurada listelediğim ve çoğunu kadınların oluşturduğu seramikçilerin maddelerini oluşturmada yardimini bekliyorum. Ilgini ceker belki..--Kingbjelica (mesaj) 23:20, 12 Mart 2017 (UTC)

Okul nedeniyle malesef fazla giremiyorum ancak elimden geldiğince yardım etmeye çalışacağımdan emin olabilirsin --Krystal. 13:28, 13 Mart 2017 (UTC)

Teşekkúr ederim Anyela.. Derslerinde başarılar dilerim. Kingbjelica (mesaj) 21:58, 13 Mart 2017 (UTC)

Dzhina Stoyeva[kaynağı değiştir]

Sevgili Anyela23! Hala şarkıcı Dzhina Stoyeva ilgili örneğin makale, yapabilir? Bu makaleyi yaparsanız, çok minnettar olacak! Sağol! --89.110.27.240 14:50, 14 Mart 2017 (UTC)

Seçkin madde çalışması - VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Rusya Ulusal Marşı maddesini Türkçe Vikipedi'ye seçkin madde olarak kazandırmaktır.

Her iki haftada bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11:09, 16 Mart 2017 (UTC)

Seçkin madde çalışması - Rusya Ulusal Marşı[kaynağı değiştir]

16-31 Mart 2017 tarihleri arasındaki VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi'nde Rusya Ulusal Marşı maddesini seçkin madde yapmak için çalışma devam ediyor. Bu kapsamda açılması gereken 36 maddelik listede halen eksiklikler mevcut. Katılımcılar listesine adınızı ekleyerek projeye katkılarınızı bekliyoruz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 23:44, 22 Mart 2017 (UTC)