Kullanıcı mesaj:AlpFatih/Arşiv/Arşiv 2010-1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Silinme isteği[kaynağı değiştir]

  • Merhaba Vikiçizer. Şu maddeyi ve şunu inceler misin? Şu madde diğerine göre daha az kapsamlı. Silinme veya birleştirme işlemi gerekli; değil mi? Saygılar..--Alpmesaj
    • Merhaba, haklısınız. İki madde birleştirilmeli. Sonra açılan önce açılana katılır ve geçmişler önce açılanda birleştirilir. Sonra da silinen ikincisinin adı birincisine yönlendirilir. Birazdan ilgilenebilirim. Teşekkürler, hoşcakalın...Vikiçizer 16:10, 12 Aralık 2010 (UTC)

KumulBot a yapılan vandalizmi geri aldığınız için teşekkür ederim. Kumul 18:53, 12 Aralık 2010 (UTC)

Merhaba Vikiçizer. Yeniden rahatsız ettiğim için özür dilerim. Şuna bakar mısın? Sence nasıl bir madde? Silinmesi gerekir mi? İyi akşamlar..--Alpmesaj

  • Merhaba, maddenin düzenli ve düzgün bir dile sahip sürümünü bulamadığım için M8'den silmek zorunda kaldım. Teşekkürler...Vikiçizer 10:55, 14 Aralık 2010 (UTC)

San Sebastián de los Ballesteros[kaynağı değiştir]

  • Selam Vikiçizer. Kusura bakma, şu günlerde sürekli rahatsız ediyorum seni. Yardım istediğim tek kullanıcı sensin de :). Herneyse, şu maddeye Şablon:'''Sil''' koydum. Sence taslak kriterini sağlıyor mu ? Saygılar..Alpmesaj
  • Merhaba, düzgün cümlesini kabul edersek taslak kriterlerini sağlamıyordu. Zaten maddenin içeriği doğru bilgi vermiyordu, Madde 8'den ya da Madde 6'dan da silinebilirdi. Bu şablonu eklediğinizde madde "silinecek sayfalar" kısmında görülür, hizmetliler vakit buldukça burayı kontrol ederler. Ayrıca bildirmenize gerek yok, ama yardım istediğiniz her zaman yazabilirsiniz. İyi çalışmalar...Vikiçizer 14:06, 15 Aralık 2010 (UTC)
  • Teşekkür ederim. Bildirmeme gerek olmadığını bilmiyordum. Neyse, iyi günler. Alpmesaj


Eksik lisans bilgisi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... [ho? ni!] 20:06, 25 Aralık 2010 (UTC)

Eksik kaynak ve lisans bilgisi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... [ho? ni!] 20:51, 25 Aralık 2010 (UTC)

  • Dosyalara şablonlar eklemişsiniz.. Sanırım dosya eklerken biraz saçmalamışım. Şu şekilde çözmeye çalıştım (birkaç tane daha var) ama, oldu mu bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.AlpiletiKatkılar 09:04, 26 Aralık 2010 (UTC)
  • Merhaba,
    Öncelikle özgün grafikler üreterek Vikipedi'nin görselliğine katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. İlgilenirseniz grafik laboratuvarı çalışmalarına da katılabilirsiniz.

Bu tür kendi ürettiğiniz dosyalarda iki bilginin mutlaka yer alması gerekiyor:

  1. Açık ve net biçimde grafiği kendinizin ürettiğine dair bilgi
  2. Bu grafiğin hangi şartlarda kullanılacağına dair lisans

Yüklediğiniz resimlerden birinde yaptığınız şu değişiklikler sonucuda sorun kalmamış. Diğer tüm grafiklerinizde de bunu uygularsanız tüm dosyalar kurallara uygun hale gelecektir. Dosya yükleme ve lisanslama konularında sorularınız olursa yine mesaj gönderebilirsiniz. İyivikiler... [ho? ni!] 06:19, 27 Aralık 2010 (UTC)

  • Tamam yardım için teşekkürler. İyi vikiler :) AlpiletiKatkılar 13:26, 27 Aralık 2010 (UTC)

Merhaba. Şu değişikliğinizi geri aldım çünkü sayfanın vandalizmden arındırılmış sürümü silme ölçütlerini karşılamıyordu. Devriyelik yaparken sayfa geçmişlerini incelemenizi ve vandalizm amaçlı değişiklikleri geri almanızı rica edeceğim. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:55, 26 Aralık 2010 (UTC)