Kullanıcı mesaj:AlpFatih

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Latte İnternet[kaynağı değiştir]

Merhaba, şirketimle ilgili açmış olduğum sayfaya silme talebi eklemişsiniz, bunun sebebini öğrenebilir miyim?

http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Web_design_companies şu adreste benzer başlıkların yabancı dilde olanları yer almaktadır. Bunun Türkçe wikipedia için geçerli olmayışının sebebi nedir?

Lütfen silme yönergesini kaldırınız. Bu imzasız yazı Latteinternet (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Merhabalar.
Latte İnternet sayfasına sil şablonunu koyma nedenim, maddenin kayda değer olduğunu düşünmemem. Maddede kaynak yok, tek kaynak sizin web sayfanız. Örnek verdiğiniz kategorideki şu maddeyle işbu maddeyi kıyaslayabilirsiniz.
Bu arada kullanıcı adınızı değiştirmenizi tavsiye ederim. Bir ricam daha var, mesajlarınızın sonuna imzanızı dört adet tilde → ~~~~ ekleyin.
Saygılar... — AlpFatihmesaj 17:01, 17 Nisan 2012 (UTC)
Merhaba,
bahsettiğiniz sitelerin hepsi kendi sayfalarından kaynak vermişler, ben de aynen bunu yaptım. Yani onlar da kendi iş yerlerini koymuşlar, ben de koydum. Burda farkı ısrarla bakmama rağmen, hala göremiyorum. Peki bir soru sormak istiyorum, bana bu konuda bir tavsiye vermektense, neden önce silme tagını koyma gereği duydunuz? Bunu bana mantıklı bir şekilde açıklayabilir misiniz?
Burda herkes bir katkı sağlamaya çalışıyor, ben de kendi işimi burada belirtme gereği duydum, burda problemi göremiyorum.
Benim bildiğim, wikipedia gibi kullanıcıların içerik sağladığı sitelerde, insanlar birbirlerine 'tavsiye' verirler bir içerik ola ki yanlış olursa. Ben bir tek wikipedia'ya üye değilim, stack exchange networkunun sitelerinin yarısından fazlasına 'aktif' bir üyeyim, ilk defa bir user content sayfasında yazmıyorum.
Lütfen beni kızdırmadan, iyileştirme önerilerinizi yapın, o silme tagını da o sayfadan kaldırın.
Sevgiler
Latte Internet (mesaj) 18:28, 17 Nisan 2012 (UTC)
Tekrar merhaba. Öncelikle biraz sakin olmanızı rica edeceğim.
Tartışma sayfasında başa yazdığınız yazıyı farketmemişim. Afedersiniz. Maddenizin reklam amaçlı olduğunu düşünerek koymuştum. Geri alıyorum.
Bu arada kullanıcı adınız hakkında, şu politikanın son bölümü gereğince ticari marka isimlerini kullanıcı adı olarak alamıyoruz.
Saygılar... — AlpFatihmesaj 12:33, 18 Nisan 2012 (UTC)

Selam Yetkin. Geçen gün yaptığım değişikliği, iletileri silmemek daha doğru diyerek geri almışsın. Sanırım aşağıya eklediğim yeni mesajı görmemişsin. Güncellemek için aşağıya çekmiştim sadece.
Her neyse, o gün yazdığım mesajı aynen yazıyorum, iyi bayramlar dileklerimle..

«Yetkin bizim mitoz işi yattı herhalde :)»

— AlpFatihmesaj 11:58, 6 Kasım 2011 (UTC)

  • Bildirim için teşekkürler, o ileti gözümden kaçmış. Konuya dönersek, tartışma sayfalarının daha sık kullanılması için zaman zaman çağrıda bulunuluyor, ancak bu konuda henüz kayda değer bir gelişme kaydedemedik. İsterseniz konuya ilgi duyduğunu düşündüğünüz vikipedistlerden görüş isteğinde bulunabilirsiniz. Köy çesmesine yazmak bir diğer çözüm yolu olabilir. İyi bayramlar. --Superyetkinileti 19:56, 6 Kasım 2011 (UTC)

Editörlük ve bayram kutlaması[kaynağı değiştir]

  • Bir sorum olacak. Editör madde kontrolü yaparken özel bir sistem mi kullanıyor. Yani editörlere özgü bir program gibi? Bu arada oyunuz için teşekkür ederim. Bayramınız da mübarek olsun milesbrokemesaj gönder
  • Selamlar. Editörler madde kontrolu yaparken üstte veya altta beliren, bazı durumlarda da sayfa geçmişinde olan bazı tuşları kullanıyorlar. Teferruatlı bir şey yok yani. Bir-iki günde alışırsınız. VP:SK sayfasında bilgi vardı sanırım, şimdi evden çıkarken aceleyle yazıyorum, bir göz atarsınız.

Oya gelirsek, sizi editörlüğe uygun gördüğüm için olumlu oy verdim. Ayrıca teşekküre gerek yok yani. İyi bayramlar dilerim.

— AlpFatihmesaj 09:44, 7 Kasım 2011 (UTC)

Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

Yeni yıl, yeni iş birliği projesi!


Bu haftaki projenin amacı spor veya yapı konulu maddelerin açılması!


İş birliği projesi yeni yılda yenilendi! Yeni projede kullanıcılar daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak! Haydi, 2 Ocak günü başlayacak projeye katılarak hemen siz de birlikte başarma heyecanına ortak olun! Mutlu yıllar...
seksen 21:36, 1 Ocak 2012 (UTC)
Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

213.43.58.244 aynı maddeyi 3. kez açıyor. Saygılar.. — AlpFatihmesaj 17:48, 17 Nisan 2012 (UTC)

engellendi, teşekkürler. --M.M.ileti 17:59, 17 Nisan 2012 (UTC)

Selamlar. Bu kadar sert dille konuşmaya gerek yok sanki? Anlayışla karşıladığını düşünüyorum. Kullanıcıları kaçırmaya değil, kazanmaya bakmamız gerek ;) Kolay gelsin.--RapsarEfendim? 14:26, 18 Nisan 2012 (UTC)

Kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

Hepsindenalcom kullanıcı adıyla ilgilenebilir misiniz? İyi akşamlar.. — AlpFatihmesaj 15:42, 18 Nisan 2012 (UTC)

metal halletmiş. teşekkürler. --ki bl 17:20, 18 Nisan 2012 (UTC)
Madde silindi. İyi çalışmalar. Eldarion 07:56, 20 Nisan 2012 (UTC)

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--Cano58 (mesaj) 07:05, 10 Temmuz 2012 (UTC)

Sizi özledik AlpFatih![kaynağı değiştir]

AlpFatih, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:18, 19 Aralık 2014 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, AlpFatih
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 00:58, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Diriliş - Çanakkale 1915 silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Diriliş - Çanakkale 1915) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Diriliş - Çanakkale 1915 sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 ☾★ 08:58, 28 Ocak 2017 (UTC)

Cumhuriyet - Türk Mucizesi silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Cumhuriyet - Türk Mucizesi) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Cumhuriyet - Türk Mucizesi sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 ☾★ 09:09, 28 Ocak 2017 (UTC)

Cumhuriyet - Türk Mucizesi 2 silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Cumhuriyet - Türk Mucizesi 2) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Cumhuriyet - Türk Mucizesi 2 sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 ☾★ 09:12, 28 Ocak 2017 (UTC)

Cumhuriyet - Türk Mucizesi silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Cumhuriyet - Türk Mucizesi) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Cumhuriyet - Türk Mucizesi sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 ☾★ 18:18, 20 Şubat 2017 (UTC)

Cumhuriyet - Türk Mucizesi 2 silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Cumhuriyet - Türk Mucizesi 2) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Cumhuriyet - Türk Mucizesi 2 sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 20.22, 18 Şubat 2018 (UTC)[yanıtla]

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.776 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.700 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.40, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]

Sevgili AlpFatih, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili AlpFatih, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]