Kullanıcı mesaj:Ai V iA

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz Ai V iA![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz !

Burası, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla, 250'den fazla dilde oluşturulmaya çalışılan özgür ansiklopedi Vikipedi'nin Türkçe sürümüdür. Burada, yazar kadrosu gibi kavramlar yoktur; sizin de içinde bulunduğunuz Vikipedi kullanıcıları, yani Vikipedi'den yararlanan herkes, Vikipedi'nin yazarıdır.

Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma Masası'na iletebilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma: Ansiklopedi maddeleri hariç olmak üzere, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, (~~~~) işaretlerini koyarak ya da alttaki yeşil el işaretinin gösterdiği değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini tıklayarak imza atmayı ihmal etmeyiniz.

Unutmayın; burası, okuyucuların katkısıyla gelişen özgür ansiklopedi Vikipedi ve siz de buranın bir yazarısınız. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin. İyi Vikilemeler... - Umutİleti,MesajKatkılarım 14:04, 9 Nisan 2009 (UTC)


Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
中文: 你不会说土耳其语吗?点击这里
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки   其他語言

Yakutsk maddesi ayrılmalı[kaynağı değiştir]

Selam. Yakutistan maddesi "Saha Cumhuriyeti" adıyla mevcut fakat başkenti "Yakutsk"u arayınca da Yakutistan maddesine bağlanılıyor. Madde adlarını nasıl ayıracağımı bilmediğim için size bildirmek istedim. Yakutsk ayrı bir madde olmalı.

ünsi 16:54, 28 Nisan 2009 (UTC)

  • yönlendirmeyi kaldırdım. istiyorsanız maddeyi oluşturabilirsiniz. kolay gelsin. --ki bl 17:04, 28 Nisan 2009 (UTC)
  • Teşekkür ederim. Hemen bilgi toplayıp maddeyi oluşturma işine girişeceğim. Kolaylıklar... ünsi 12:16, 29 Nisan 2009 (UTC)

Eksik lisans bilgisi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... ho? ni! 22:38, 23 Mayıs 2009 (UTC)

Proje Katkısı[kaynağı değiştir]

Selam. Vikipedi Balkanlar konusunda çalışmalarda bulunduğunuzu gördüm. Yardım gerekirse ben de elimden geldiğince katkı sunarım. Bilginiz olsun. Saygılar... ünsi 15:35, 14 Mart 2010 (UTC)

  • Selam. Evet, Balkanlar maddesi başta olmak üzere VikiProje kapmasında çalışmalara başlandı. İlgili konularda, bilgi ve de ilgi durumunuza bağlı olarak katkılarınızı bekleriz. Her konuda soru ve görüşlerinizi sunmaktan çekinmeyin. İyi çalışmalar...

taglıgalpileti 17:57, 14 Mart 2010 (UTC)

  • Evet, Kosova şehirleri konusunda kaynak isteme talebinde abartıların olduğunu ben de gördüm. Dediğiniz gibi, Gilan ki Kosova'yı tanıyan hemen herkes Gilan'ı, Gilan ismini bilir ama onu bile kaynak belirtilmeli ibaresine mahkum etmişler. Bu Gümüşhane isminin yanına eklemek gibi bir şey :) Neyse... Kosova maddeleri karışık biraz. Ben sıkıldığım için uzak duruyordum ama bir bakalım. Bu şekilde bırakmak da okurların yanlış anlamasına sebep olabilir. Kaynaklarımdan da yararlanarak bir bakayım. İyi çalışmalar... taglıgalpileti 16:28, 19 Mart 2010 (UTC)

"Dečani" adının Türkçe olan "Deçan"[kaynağı değiştir]

Merhaba. Kosova'da bir yer adı olan Deçan maddesine girince ismin Sırpça imlalı olarak "Dečani" şeklinde yazdığını fark ettim. Madde adını "Deçan" yapmayı denesem de, hata verdiği için başaramadım. İlgilenirseniz memnun olurum. İyi çalışmalar. ünsi 13:19, 11 Haziran 2009 (UTC)

  • lütfen bu isteğinizi maddenin tartışma sayfasında belirtin ve ilgilenen kullanıcılarla konuşun. teşekkürler. --ki bl 17:01, 11 Haziran 2009 (UTC)
  • Sayın Ai V iA; Mesaj sayfamın başındaki açıklamayı okumadınız sanırım: politik ve etnik konularla ilgili görüş belirtmiyorum, bu tür tartışmalara girmiyorum. Bu belli görüşlerim olmadığı anlamına gelmezi ancak Vikipedi'deki kişisel ilkelerim böyle. Yine de görüş sorduğunuz için teşekkür ederim, iyi çalışmalar.  Levent İleti Katkılar   15:11, 14 Şubat 2010 (UTC)
  • Sayın Levent. O yazıyı okudum fakat bu konun politik birmalzeme olmakta ziyade, bir standartlaştırma çalışması gereği olduğundan hareketle size bu soruyu yollamıştım. Tabii, siz bilirsiniz. Ancak Vikipedi'deki yetkinliğiniz gereği bu konuda sonuç almak amacıyla başvurmuştum. ünsi 15:14, 14 Şubat 2010 (UTC)
Deçan'a ben de göz attım koordinatlar iki kez verilmiş o sorunu halledermisin,yoksa şimdilik gayet iyi bence.--Kamuran Ötükenli 07:11, 17 Mart 2010 (UTC)
Tamam öyleyle bana hatalı gibi görünmüştü de ondan yazdım.Kolay gelsin.--Kamuran Ötükenli 14:19, 19 Mart 2010 (UTC)

VikiProje Siyaset'e Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

~--~AtakanCanileti 08:41, 18 Haziran 2012 (UTC)