Kullanıcı:Vincent Vega/ArşivAna/Aralık 2021

Vikipedi, özgür ansiklopedi


Nurlan Ordubadli[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba sayın admın Nurlan Ordubadli maddesi daha önce yalnış bilgiler ve kaynaksız oluşturulduğu için sizin tarafınızdan silinmişti kişi Azerbaycanın çok ünlü şarkıcısı ve aynı zamanda şarkiları Türkiye russia gibi ülkelerde çok swviliyor ve dinleniyor bu sayfayı tekrar doğru bir biçim de oluşturmak istiyorum ve bu yüzden size yazdım saygılar ardagüneş-a

Sayın Ardagüneş-a size nasıl yardımcı olabilirim? Vincent Vega mesaj? 22.07, 29 Kasım 2021 (UTC)

Sayın admın yeniden Nurlan Ordubadli adına tam yasal bilgiler ve dogru biçimde bir madde oluşturmak istiyorum daha önce yalnış kişiler tarafından ve yalnış bilgiler ile oluşturuldugu icin silinmisti bu konuda sizden yardım istiyorum bana göre şarkıcı nurlan ordubadli yeterince kayda deger birisi aynı zamanda şarkıları yorutubede 15 20 milyon izleniyor ama sizinde fikrinizi almak istiyorum tekrar silinmemesi adına instagram hesabi youtube spotify hesabi dogrulanmis ve adina bir cok haber makalesi de mevcuttur saygılarıma ardagüneş-a Ardagüneş-a (mesaj) 10.20, 30 Kasım 2021 (UTC)

Merhaba yeniden buyrun oluşturun bakalım. Vincent Vega mesaj? 13.32, 30 Kasım 2021 (UTC)

Merhana sayım admin daha önce size Nurlan Ordubadli hakkinda yazmıştım madde bir defa yalnış bilgiler ve yalnış oluşturuldüğu için silinmişti ve yeniden oluşturun bakalım demiştiniz Nurlan Ordubadlı maddesini tam yasal ve doğru bir şekilde tekrar oluşturduk ve fikrimizce kişi kayda değer birisi ama karar yine sizin incelemenizi rica ediyorum saygilarımla Ardagüneş-a (mesaj) 17.54, 6 Aralık 2021 (UTC)

Tekrar selam sayın admın size daha öncede yazdım madde yalnış kişi tarafından yalnış bilgi ile olusturuldu fakat simdi maddeyi olusturduk ama ip adreeimizi engeediler ve daha once silinmis die maddeyi SAS,a tasidilar lutfen buna bakmanizi rica ediyorum Ardagüneş-a (mesaj) 07.38, 7 Aralık 2021 (UTC)

Hangi madde, hangi kullanıcı, engelleyen kim öğrenebilir miyim? Vincent Vega mesaj? 09.03, 7 Aralık 2021 (UTC)

Sayın admin Kullanici IlkinShukurov tarafindan size daha önce hakkında yazdığım ,Nurlan Ordubadlı makalesi yazildi tam uygun, ama Seksen iki yüz kırk beş tarafindan kullanici ip unvani bloke edildi lutfen yardimci olun blokeni kaldirin ve yazdığımız madde kayda değer kişiyi google de aratınca zaten bunu göre biliriz saygılarıma Ardagüneş-a (mesaj) 10.03, 7 Aralık 2021 (UTC)

Seksen iki yüz kırk beş‘ten bir göz atmasını rica ediyorum. Vincent Vega mesaj? 10.07, 7 Aralık 2021 (UTC)

Çok tesekkur ederim sayın admin bide Nurlan Ordubadlı maddesi hakkında size daha önce bilgiler vermistim madde şuan SAS,a taşındı maddeye göz atmanızı çok rica ediyorum saygilarıma arz ediyorum Ardagüneş-a (mesaj) 10.10, 7 Aralık 2021 (UTC)

Yalnış yazdım sas a yazacaktim pardon Ardagüneş-a (mesaj) 15.29, 7 Aralık 2021 (UTC)

Hata[değiştir | kaynağı değiştir]

Cibranlı Halit yazısında,Cibranlı Halit kişisinin Yusuf Ziya Bey ile asıldığını yazmışsınız.Yusuf Ziya Bey yazısında ise ikisinin kurşuna dizildiği ifade ediliyor lütfen Cibranlı Halit yazısındaki ufak hatayı düzeltebilir misiniz?

Tartışma silme[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar az önce yazdığım Hata konulu mesajım ve bu mesajımın silinmesini rica ediyorum sebebi ise oturum açtığımı zannetmem lakin oturum açmamış olmam ve bunun sonucunda ip adresimin gözükmesi kolay gelsin.

PC geçtiğimde ilgileneceğim derhal. Teşekkürler. Vincent Vega mesaj? 18.42, 6 Aralık 2021 (UTC)
Yapıldı. Vincent Vega mesaj? 22.23, 6 Aralık 2021 (UTC)

Sayfanın Kayda Değer Olmadığı için Silinmesi Hakkında[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar iyi günler. "HALİL İBRAHİM YILMAZ sayfasının kd olup olmadığının tartışılması için Sas'a taşıyabilir misiniz acaba? Chanmee (mesaj) 09.52, 7 Aralık 2021 (UTC)chanmee

Merhaba tekrar kontrol edip size yazacağım. Teşekkürler. Vincent Vega mesaj? 10.06, 7 Aralık 2021 (UTC)
Teşekkür ederim. Bekliyorum Chanmee (mesaj) 10.25, 7 Aralık 2021 (UTC)
  • Üzgünüm Chanmee, maddede kayda değerliğin ispat edilebileceği derecede bir kaynaklandırma söz konusu değil. Talebinizi reddetmek zorundayım. Zira Dr. Coal'da maddeyi oluşturma korumasına almış durumda... Vincent Vega mesaj? 10.30, 7 Aralık 2021 (UTC)
    Anladım teşekkürler, iyi günler. Chanmee (mesaj) 10.50, 7 Aralık 2021 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü - Katılımcı Yıldızı[değiştir | kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Vincent Vega,
49. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Carl Sagan şablonundaki kırmızı maddelerin ansiklopediye kazandırılması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 14.47, 13 Aralık 2021 (UTC)

Meliha Nebigil maddesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynak web üzerinden az doğru yinede tartışılması gerektiğini düşünüyorum ilk kadın pedagogu olması hasebiyle SAS için uygunsa topluluk kararı için geri getirilmesini sağlamanızı rica ediyorum--176.234.225.179 05.21, 20 Aralık 2021 (UTC)

Getirildi. Vincent Vega mesaj? 05.31, 20 Aralık 2021 (UTC)

Teşekkürler iyi günler efendim--176.234.225.179 11.58, 20 Aralık 2021 (UTC)

Devriyelik başvurusu[değiştir | kaynağı değiştir]

[[1]] bu bağlantıyla kadıköylü kullanıcısının başvurumda yorumu oldu. Benim amacım ingilizce kelimeyi geri almaktı ama aynı zamanda kaynakta belirtildiği için kaynakla beraber geri alınmış oldu.Geri alsam beyaz listeyim düzenleme yapamıcam bekleyecektim.IpsumVelit🦖 ✉  13.11, 20 Aralık 2021 (UTC)

Ben henüz incelemedim, başvurunuzu IpsumVelit. Başka hizmetli ilgilenmezse kontrol ederim. Teşekkürler. Vincent Vega mesaj? 19.13, 20 Aralık 2021 (UTC)

Barisicen[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu sayfadaki maddeyi neden sildiniz Barisicen (mesaj) 22.17, 20 Aralık 2021 (UTC)

Merhaba. Lütfen kişiler için kayda değerlik kriterlerimizi inceleyiniz Barisicen. Vincent Vega mesaj? 22.18, 20 Aralık 2021 (UTC)

Anasayfa hakkında[değiştir | kaynağı değiştir]

Vincent selamlar,

Bir süreliğine aktif olamayacağım, ana sayfanın hemen hemen her kısmında süreç için ön düzenlemeleri yaptım ancak atladığım veya o anda müdahale edilmesi gereken bir şey olursa ben dönene kadar iş işten geçmiş olabilir. Daha önce bir süreliğine yardımcı olmuştun, aşinasın, müsaitliğin varsa yine göz kulak olabilir misin? Endişelenmeme gerek olmasın, kafam rahat olsun. :) Sevgiler, iyi vikiler. --anerka'ya söyleyin 17.33, 22 Aralık 2021 (UTC)

Pekala Anerka elimden geldiğince yardımcı olacağım. Bana yapılması gerekenleri buradan veya maille bildirirsen gereğini yaparım. Kolay gelsin, en kısa sürede dönmen dileğiyle. Vincent Vega mesaj? 18.23, 22 Aralık 2021 (UTC)

Milli Beka[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu madde için Web ortamında kaynaklar mevcut ayrica kaydadeğerlik şablonu var olup kontrol sağlanmış maddeydi? Neden silindi direkt acaba? Arada123 (mesaj) 22.22, 23 Aralık 2021 (UTC)

Madde VP:KİŞİ kriterlerine uymadığı için silinmiştir Arada123. Ayrıca şu noktada hatırlatmak isterim ki birden fazla hesabı farklı kişilermiş gibi kullanmak uygun değildir ve engelleme sebebi olabilir. Lütfen bakınız VP:KUKLA. Teşekkürler. Vincent Vega mesaj? 22.26, 23 Aralık 2021 (UTC)

Sayın admin mecburen kullanmak durumunda kaldım çünkü biri laptoptan biri tlfdan aktifti. Tlf mesgul iken pc den girdim. Daha çok yeniyim madde oluşturmakta sizlerin desteği ve yardımı önemli. Google trend ve ulusal haberleri incelerseniz ciddi kaynaklar mevcut. SAS incelenmesi için geri getirebilirmisiniz acaba. Teşekkürler. Gercekten kayde değer ve önemli bir sivil toplum kuruluşu milli beka hareketi. Tesekkürler sayın admin. Arada123 (mesaj) 22.34, 23 Aralık 2021 (UTC)

Çok yeni bir kullanıcı olarak SAS sürecini bilmeniz şaşırtıcı Arada123. Rica etsem süreci nasıl kavradığınızı öğrenebilir miyim? Vincent Vega mesaj? 22.39, 23 Aralık 2021 (UTC)

Wikipedia da yeniyim ancak bilgi işlemviyim üstad. Hiç bugune kadar Wikipedia da madde olusturmak ilgimi çekmemişti ancak milli beka hareketi genel başkanı murat şahin tarafımdan wikipedia sayfası için destek istedi bende burda danışman olan bir arksdaşımdan ön bilgi alarak ilk madde denememi yaptım ve gercektende kesin ve kaynaklı bilgilr kullandım. Sas sureci konusunda uygulamada hiç deneyimim yok ancak arastırmalarım sayesinde bilgi sahibiyim. Bu arada ilgi alakanız içinde çok teşekkür ederim. Kukla mevzusunuda bilmiyordum simdi öğrendim 2 hesaba bağlantı vererek kullanabiliyormuşum sanırım o şekilde. Teşekkürler Arada123 (mesaj) 22.48, 23 Aralık 2021 (UTC)

Anladım anladım Arada123, sizin teknik bilginizden Vikipedi olarak faydalanmak isteriz doğrusu. Merakımı mazur görün, bir organizasyon, ajans veya kuruluşta mı çalışıyorsunuz yani bu maddeyi bir ücret karşılığında mı oluşturuyorsunuz? Neden soruyorum bunun da politikalarda karşılığı var. Vincent Vega mesaj? 22.50, 23 Aralık 2021 (UTC)

Sizden ricam gercekten ilk denemede ciddi ugras vermiştim. Sayfayı ve murat şahin sayfasını geri getirerek sas sürecine dahil etmeniz. Ekleme çıkarma değişiklik onerilerinizde varsa hemen yaparım sayın admin. 3 gundur İlk defa bu şekilde detaylı bilgi veren ve gercekten destek olan bir adminle gorusuyorum çok tesekkür ederim. Arada123 (mesaj) 22.54, 23 Aralık 2021 (UTC)

  • Üzgünüm Arada123 silmeden önce ve sizinle konuştuktan sonra gerçekleştirdiğim incelemede kayda değerliğin kanıtlanabileceğine dair bir kaynağa rastlamadım. Bu noktada bir SAS ancak topluluk için zaman kaybı olacaktır. Buna izin veremem. Size tavsiyem kayda değerliği sağlayacak kaynakları toparlayarak "makul bir süre sonra" sadece tek bir hesaptan maddeyi yeniden oluşturmanız. Zira şimdi geri getirsem veya yine oluştursanız aynı şey yeniden olacak. Ayrıca soruma da cevap alamadım... Vincent Vega mesaj? 22.59, 23 Aralık 2021 (UTC)

Acıkcası murat şahin benim arkadasım. Herhangi bir ücret karsılığı yapmıyorum. Bu arada kendim bir havayolu firmasının bilgi işlemcisiyim. Aynı zamanda twitterda tamamen organik hesaplarla gundem olusturan bir birliğinde başkanıyım. Arada123 (mesaj) 22.56, 23 Aralık 2021 (UTC)

Cevap vermiştim ama görmediniz sanırım. Talep edilmesi halinde tüm bilgi ve resmi belgeleri eksiksiz olarak direk genel başkan murat şahinden sağlayabilirim. Gercekten şuan yaptığım arastırma giriş kayıtlarına yazık oluyor. Desteğiniz ile bence eksikleri tamamlayabiliriz diye düşünüyorum. Saygılarımla. En azından murat şajin i inceleyebilirmisiniz onda kaynaklar tamdı cunku . Tşkrlr Arada123 (mesaj) 23.06, 23 Aralık 2021 (UTC)

Gördüm efendim gördüm. Bilgi, belge vb. istemeye ne benim ne bir başka kullanıcının yetkim ve sorumluluğu bulunmuyor. Yazık olacak bir durum yok, Vikipedi'de hiç bir içerik tamamen silinmez; kayıtlara hizmetliler ulaşabiliyor. Ben Murat Şahin (MBH) ve Milli Beka maddelerinin salt içeriğini size Wiki e-posta şeklinde gönderiyorum, fakat maddeleri revize etmeden tekrar açarsanız üzülerek belirtiyorum ki maddeler silinebilir ve dahi oluşturma korumasına alınarak oluşturulması engellenebilir. Keza şu noktada belirtmekte fayda görüyorum bu şekilde üstüste silinmesine rağmen madde açılması engelleme politikamızda belirtilen "Temel İçerik Politikalarını İhlal Etmek" kapsamına da girebilir (Temel ilke 1: Vikipedi bir ansiklopedidir) ve erişiminiz kısıtlanabilir. Ben açmış olduğunuz maddeleri izleme listeme aldım oluşturulursa göreceğim.
Bununla birlikte kukla hususunda da tekrar hatırlatma yapmak isterim. İyi akşamlar. Vincent Vega mesaj? 23.13, 23 Aralık 2021 (UTC)

Birde bana en etkili kaynak ne onu soyleyebilirseniz sizin içinde uygunsa yarın madde üzerinde calışıp tamamlarım. Bu yuzden geri getirmeniz hususunda desteğinizi talep ederim. Sizin için şuan 5dk belki ama benim ilk denememdi gercekten 2 3 saatimi aldı. Olusturmam. Arada123 (mesaj) 23.15, 23 Aralık 2021 (UTC)

Vikipedi:Bağımsız kaynaklar, Vikipedi:Kaynak gösterme, Vikipedi:Doğrulanabilirlik, Yardım:Sayfa nasıl yazılır? inceleyebilirsiniz, uzun oldu kusura bakmayınız. Diyebilirim ki bu durum yarınlık bir günlük, on günlük bir şey olmayabilir. Umutsuzluğa kapılmanızı, hevesinizin kaçmasını istemem (belki bu kişi için değilde başka bir madde açmak istersiniz diye) kayda değerlik bir maddenin ansiklopedik olup olmama derecesidir dolayısıyla varsa vardır, eğer yok ise çok istisnai durumlar dışında bir anda olabilecek bir şey değildir. Vincent Vega mesaj? 23.20, 23 Aralık 2021 (UTC)
Takıldığınız yer olursa Arada123, danışmanınızı Kadıköylü olarak görüyorum kendisi seve seve size yardımcı olacaktır. Vincent Vega mesaj? 23.22, 23 Aralık 2021 (UTC)

Misal hamburg ve cevresi türk gençlik kolu Wikipedia da yer alıyorsa binlerce resmi üyesi olan milli bekanın yer almaması garip değilmi. Tşkrlr https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Hamburg_ve_%C3%87evresi_T%C3%BCrk_Toplumu_Gen%C3%A7lik_Kolu Arada123 (mesaj) 23.28, 23 Aralık 2021 (UTC)

Murat Şahin(MBH) sayfası silinmesi hakkında[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynak web üzerinden ve direk murat şahinden teyit edilerek alınmıştır. Yenişehirspor başkanı, Milli Beka Hareketi Genel başkanı ve google trendde cok sayıda kayde değer haberleri olması hasebiyle SAS için uygunsa topluluk kararı için geri getirilmesini sağlamanızı rica ediyorum. Saygılarımla Antalyalı123 (mesaj) 22.29, 23 Aralık 2021 (UTC)

Bir üst mesajımda izah ettim Antalyalı123. Ayrıca VP:KUKLA hususunda da dikkatinizi çekerim. Vincent Vega mesaj? 22.30, 23 Aralık 2021 (UTC)

Bahsettiğim gibi sayın admin sizlerin desteği ve bilgidiyle daha çok şey öğreneceğim ama murat şahinde milli beka hareketi genel başkanıdır. Lütfen bir şans daha tanırsanız SAS için sizde görceksiniz gercekten önemli ve Wikipedia da yer almadı gerektiğini. Desteğiniz ve yardımınız için teşekkür ederim. Saygılar sunarım. Arada123 (mesaj) 22.38, 23 Aralık 2021 (UTC)

C8bash ve kullanıcı hakkı değişikliği[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, beyaz listeye eklendiğimi gördüm. Teşekkür etmek istedim. Vikipedi'ye katkıda bulunmak bana zevk veriyor. İyi akşamlar.


(Beni ilk eklediğinizde bildirim üzerinden "teşekkür et" butonuna basmıştım ama bir sorun var sanırım. Çünkü sonra buton geri geliyor. Bu yüzden mesaj olarak yazdım.)

C8bash (mesaj) 15.19, 24 Aralık 2021 (UTC)

Çok naziksiniz C8bash rica ederim iyi çalışmalar. Vincent Vega mesaj? 15.24, 24 Aralık 2021 (UTC)

Arif Çetin ve Ali Çardakcı Paşaların Resimlerinin Silinmesi Hk.[değiştir | kaynağı değiştir]

Üstadım, iyi günler diliyorum öncelikle. 26 Aralık 2021 tarihinde Arif Çetin Paşa ve Ali Çardakcı Paşa'nın sayfalarına resimlerini yüklemiştim. Resimlerin "Telifli içerik" oldukları gerekçesiyle tarafınızdan kaldırıldığını öğrendim. Halbuki, o resimleri yüklerken kaynaklarını belirtmiştim nereden alındıklarıyla alakalı olarak. Ayrıca, Ali Çardakcı Paşa'nın resminin alındığı yer bir kamu kurumu sitesidir; Arif Paşa'nınki özel bir e-Gazete sitesi olsa da. Ben, içeriklerin telifli olduğunu düşünmüyorum. Bu kararı almanızdaki sebep nedir? Eksik bir beyanat mı vardır?

Teşekkürler

Saygılarımla,

Rıza-bey (mesaj) 22.02, 26 Aralık 2021 (UTC)

Merhaba Rıza-bey, iyi günler/iyi akşamlar efendim. Yüklediğiniz içerik kamu kuruluşu dahi olsa açıkça belirtilmediği sürece içeriğin telif hakkı saklıdır. Türkiye’de kamu kurumlarının telif hakları maalesef ilgili kurumlarda serbest değil. Özel bir siteyi zaten hiç söylemiyorum. Kaynak belirtmeniz (ki baktım onlara da) bu durumu değiştirmez. Politikamız buradadır. İyi çalışmalar dilerim. Vincent Vega mesaj? 22.38, 26 Aralık 2021 (UTC)

Faik Tunay maddesi neden silindi[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba hocam. 1.5 yıldır yer alan sayfa neden silindi. Koskoca eski milletvekili. 1.5 yıldır sürekli güncellenen herhangi problemi olmayan sayfa bir anda neden silindi acaba?

1.5 yıldır kayda degerdi bir anda kayda değer olmadı mi? Koskoca TBMM'de yer alan kişi nasıl silindi anlamadım hocam yardımci olur musunuz? HakanAlyakut (mesaj) 08.13, 27 Aralık 2021 (UTC)

Selamlar HakanAlyakut. Kayda değerlik yönergemize göre ülkelerin şimdiki ve geçmiş parlemento üyeleri kayda değer sayılmaktadır. İşlem sehven gerçekleştirilmiştir, ikazınız için teşekkür ederim. Maddeyi geri getiriyorum. İyi çalışmalar. Vincent Vega mesaj? 08.31, 27 Aralık 2021 (UTC)

Teşekkür ederim hocam. Kolay gelsin. HakanAlyakut (mesaj) 09.10, 27 Aralık 2021 (UTC)

Kukla durumu[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Vincent Vega, "Knqonur" isimli kullanıcının "AVCI" isimli kullanıcının kuklası olduğunu düşünüyorum. Daha önce kendisiyle Tartışma:MKE MPT sayfasında tartışmıştık. Tartışmadaki tavrından da anlayacağınız üzere MKE MPT maddesinin "MPT-76" ve "MPT-55" olmak üzere ikiye ayrılması konusunda ısrarlı. Knqonur'un MKE MPT maddesinde yaptığı son değişikliklerde maddeyi sadece MPT-76 tüfeği ile alakalı bir duruma getirmeyi amaçladığı görülebilmektedir. Sonrasında ise MKE-Mpt55 ve Kale Kmg556 maddelerini açmış. Açıkçası ben kukla olmayan bir kullanıcının maddeleri ayırmaya çalışacağını düşünmüyorum. Görüleceği üzere iki kullanıcının kukla olması muhtemel. Bu durumda dava açmak gerekir mi, yoksa sadece VP:KET üzerinden engelleme yapılabilir mi bilemedim. Aktif olarak gördüğüm size danışmak isterim. Ata Barış (mesaj) 08.59, 27 Aralık 2021 (UTC)

Ata Barış merhaba. BU hususu denetçi istekleri sayfasında aynı bu şekilde yazarsanız bir denetçimiz incelemede bulunacaktır. En sağlıklı yöntem bu. Vaktim olduğunda bende inceleyeceğim. Teşekkür ederim. Vincent Vega mesaj? 09.23, 27 Aralık 2021 (UTC)

Armağan Zengin maddesi hakkında[değiştir | kaynağı değiştir]

Hocam tekrardan merhaba. Armağan Zenginin maddesi de silinmiş olarak gözüküyor. İlk giriste şablona uygun olarak girilmedigi için silinince ben de şablona uygun sekilde girip gondermistim.

Ancak tekrar kayda degerlilik maddesiyle silinmiş. Kendisi wikipediada maddesi olan birçok kişiden daha kayda değerlik taşıdığını düşünüyorum. Daha geçtiğimiz haftalarda azarbaycanda ödül aldı. Zaten adını aratınca Türkiye'deki en büyük haber sitelerinde haberlerinin olduğunu göreceksiniz. IMDb sayfasinda yer aldığı onlarca proje de yer alıyor.

Sizden ricam tekrar değerlendirmeniz. Çünkü Azerbaycan'da bile hatrı sayılır hayran kitlesine sahip. Teşekkür ederim. HakanAlyakut (mesaj) 09.19, 27 Aralık 2021 (UTC)

HakanAlyakut bu madde için bir hata gözükmemektedir. Bağımsız, doğrulanabilir, güvenilir kaynak eksikliğinden ötürü VP:KİŞİ kriterleri madde içerisinde ispatlanamamaktadır. Vincent Vega mesaj? 09.22, 27 Aralık 2021 (UTC)

Anladım hocam. Sanırım tekrar sayfa oluşturmamız engellenmiş. Rica etsem tekrar sayfa oluşturma izni verirseniz sayfayı gerekli kaynaklarla düzenleyip tekrar onayiniza sunmak istiyorum HakanAlyakut (mesaj) 09.40, 27 Aralık 2021 (UTC)

Kişisel deneme sayfanız üzerinde çalışabilirsiniz. Vincent Vega mesaj? 10.10, 27 Aralık 2021 (UTC)

Hesap[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Hesabımı silmek istiyordum ama bu mümkün değilmiş. Ama emekli olmak diye bir şey. Nasıl yapılıyor? Teşekkürler.Carbuscar (mesaj) 20.06, 27 Aralık 2021 (UTC)

Hesabınızı terkedebilirsiniz Carbuscar. Hesabınızın "VanishedUser XXXXXXXX" olarak adlandırma talep ederseniz terketmiş olursunuz. Emekli olmak için ilgili şablonu kullanıcı sayfanıza koymanız yeterlidir. Vincent Vega mesaj? 20.43, 27 Aralık 2021 (UTC)
Emeklilik sadece öyle gözüken bir şey mi? Yoksa o şablonu koyunca ilgili yetkililer beni emekli mi yapacak?Carbuscar (mesaj) 07.19, 28 Aralık 2021 (UTC)
Sadece öyle gözüken bişey doğrudur. Vincent Vega mesaj? 21.30, 28 Aralık 2021 (UTC)
Beni beyaz listeden çıkartır mısınız lütfen? Bir de bu hesabı sonsuza kadar engelleseniz? Var mı böyle bir şey? Son olarak da adımı dediğiniz gibi değiştirdim ama ne farketti anlamadım?VanishedUser 8763478 (mesaj) 14.50, 29 Aralık 2021 (UTC)
Bakınız Vikipedi'de hesap silme söz konusu değildir, siz Meta üzerinden talepte bulundunuz bende hesabınızı terkedilmiş stok bir isimle değiştirdim. Katkılarınızı bırakacaksanız, katkı yapmazsınız ve biz bu duruma "emekli olmak" diyoruz. Engellenmeniz ise politikaya göre mümkün değildir. İyi günler. Vincent Vega mesaj? 19.19, 29 Aralık 2021 (UTC)
Anladım teşekkürler. Bir de ben adımı değiştikten sonra hesaba giriş yapamadım. En başta kullanıcı adımı eski yani Carbuscar olarak yazdığım içindi ama sonrasında parola sıfırlama emaili gönderdim kendime ve o emailde kullanıcı adımı öğrendim ve onu yazdım. Parolamı da doğru yazdım ama yine de giriş yapamamıştım. Sonrasında parolamı aynı parolam olarak sıfırladım ve o şekilde girebildim. Ben böyle yaparak terkedilmiş hesabı geri açmış mı oldum? Tekrar VanishedUser XXXXXXXX bu şekilde adlandırma talep edip hiç girmeyeyim mi?VanishedUser 8763478 (mesaj) 07.40, 30 Aralık 2021 (UTC)
Hesabı geri açıp açmamak sizin için neden önemli merak ediyorum ama size bir soru sormuyorum cevap vermenize gerek bulunmuyor. Hesabı terkedecekseniz katkı yapmazsınız olur biter. Şimdi rica ediyorum bazı işlerim var, özür dilerim. Vincent Vega mesaj? 09.03, 30 Aralık 2021 (UTC)

Devriyelik başvurusu[değiştir | kaynağı değiştir]

Ben dün devriyelik başvurusu yaptım sürüm kontrolü için. Başvurumun olumlu yada olumsuz sonuçlandıgini nasil öğrenebilirim ?

Ben kullanıcı @Blue800 Blue800 (mesaj) 11.05, 29 Aralık 2021 (UTC)

Blue800 sonuçlandığında Vikipedi:Devriyelik başvurusu kısmında İstek yapıldı Yapıldı veya İstek yapılmadı Yapılmadı ibaresini göreceksiniz. Vincent Vega mesaj? 11.11, 29 Aralık 2021 (UTC)

Anladım teşekkürler iyi vikiler... Blue800 (mesaj) 11.12, 29 Aralık 2021 (UTC)

Koruma isteği[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Vincent Vega, K:ASUBAY yine kuklalarıyla Uzman onbaşı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı maddelerinde vandalizm yapıyor ilgilenir misin, teşekkürler. ×Elvorixmesaj 10.41, 30 Aralık 2021 (UTC)