Cat Orgy

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Cat Orgy
SenaristTrey Parker
YönetmenTrey Parker
Diliİngilizce
Sezon sayısı3.
Bölüm sayısı7.
Yapım
YapımcıComedy Central
Kronoloji
Önce gelenSexual Harassment Panda
Sonra gelenTwo Guys Naked in a Hot Tub

Cat Orgy ya da Kedi Sex Partisi South Park'ın 3. sezonunun 7. bölümü toplamda ise dizinin 38. bölümüdür. Amerika'da 14 Temmuz 1999'da Comedy Central kanalında yayınlanmıştır. Bölüm, Eric Cartman'ın odasında oyuncaklarıyla oynarken annesinin bir partiye gitmek için Cartman için bir bebek bakıcısı çağırmasıyla başlar. Bölüm Cartman'ın Shelly Marsh tarafından bakıldığı bir geceyi konu almaktadır. Ayrıca bu gece bir meteor yağmuru başlamaktadır.

Bölüm Trey Parker tarafından yazılmış ve onun tarafından yönetilmiş olup Amerika'da 17 yaş üstü (TV-MA) için uygun görülmüştür. Bölümün toplam süresi 21 dakika 28 saniyedir. IMDb film ve dizi derecelendirme sistemi üzerinden oylanan bölüm 10 üzerinden 8.1 puan almıştır. Sezon içinde ortalamada, South Park oylama ortalamasının ise 0.6 puan aşağısında kalmıştır.[1]

Bölümün adı Cartman'ın çiftleşme dönemindeki dişi kedisinin evde sokak kedileriyle beraber düzenlediği çılgın bir partiden gelmektedir.

Bölüm genel olarak sadece Cartman'ın evinde geçer. Kyle, Kenny ve Stan bölümde gözükmez.South Park Meteor yağmuru üçlemesinin ilk bölümüdür. Üçlemenin diğer bölümleri olan Two Guys Naked in a Hot Tub ve Jewbilee ile aynı gece geçmektedir ve eşzamanlı olarak Cartman'ın yaşadıklarını anlatmaktadır.

Özet[değiştir | kaynağı değiştir]

Eric Cartman South Park kasabasındaki evinde bir kovboy kıyafeti giymiştir. Bölüm Cartman'ın oyuncakları ile oynaması ile başlar. Oyuna göre mor ejderha oyuncağı, Cartman tarafından Salma Hayek ismi verilmiş bir oyuncak kıza saldırmaktadır. Mor ejderha önce başkanı ardından Salma Hayek'i öldüreceğini söyler. Cartman ise kovboy kıyafeti giymiştir ve James West isimli bir kovboy-rap yıldızı rolü yapmaktadır.

Cartman'ın yardımcısı ise Artemus cloud frog isminde bir oyuncaktır. Bu kurbağa oyuncağı Salma Hayek oyuncağını sevmektedir ve onu kurtarmak ister. Cartman hızlı bir şekilde bir golf topuyla dev örümcek oyuncağını devirir ve İspanyolca konuşan Salma Hayek oyuncağını kurtarır.

Cartman sevinç kutlaması yaparken odaya iyi bir şekilde giyinmiş şekildr annesi girer ve Mr. Garrison tarafından düzenlenen meteor yağmuru partiye gideceği için bebek bakıcısı çağırdığı söyler. Eve gelen bebek bakıcısı Stan Marsh'ın ablası Shelly Marsh'dır. Shelly kardeşi Stan'e yaptığı zalimliklerle tanınmaktadır.

Cartman'ın annesi Liane Cartman evden çıkıp Shelly, Cartman'la yalnız kaldığında Cartman'ı döverek erkek arkadaşını eve çağırdığını söyler. Ona mutfağa gidip pizza ısıtmasını emreder. Cartman söylenerek mutfağa gittiğinde buzdolabında annesinin telefon numarasının yazılı olduğu bir not bulur. Hemen annesine ev telefonu ile ulaşmaya çalışır ancak Shelly buna izin vermez ve onu dövmeye devam eder.

Bu sırada evin kedisinde bir tuhaflık vardır. Etrafta ses çıkartmaya ve sürtünmeye başlar. Bu dişi kedinin çiftleşme dönemine girdiği anlaşılmaktadır. Televizyonda gördüğü bir aslan belgeselinin ardından bu davranışları daha fazla artar.

Kedi mutfağı dağıtmaya başlar ve sürtünmeye devam ederken eve Shelly'nin erkek arkadaşı girer. Cartman gelen kişiye oldukça şaşırır çünkü Skylar 22 yaşında elinde gitar olan bir gençtir. Shelly ise 12 yaşındadır. Skylar içeri girip Shelly ile konuşmaya başlar ve gitar çalmaya başlar. Cartman ise annesinin telefon numarasının yazılı olduğu kağıdı kaptırmış bir şekilde muftakta beklemektedir.

Cartman kendisini sürekli tartaklayan bebek bakıcısını eve geldiğinde annesine şikayet etmek için Shelly ve erkek arkadaşı Skylar'ın bir fotoğrafını çeker. Shelly buna çok sinirlenir ve Cartman'ı kovalamaya başlar. Cartman odasına kaçıp fotoğrafı annesine götürmesi için kediye verir ve kediyi pencereden dışarıya atar. Ancak kedi aşağı iner inmez tekrar içeri girer ve fotoğrafı Shelly'e kaptırır.

Kedinin içeri girmesinin ardından Skylar'ın müzik grubundan arkadaşları eve gelir ve evde müzik pratiği yapmaktadır. Shelly'de müzik grubuyla beraber şarkı söylemektedir. Pratik sırasında Cartman bir yolunu bulup annesinin telefon numarasını gizlice Shelly'den alır ve odasına çıkıp annesini arar. Ama çabası boşunadır ve annesi bu olayı umursamaz.

Cartman'ın kedisi ise hala çiftleşmek istemektedir. Camdan dışarı doğru miyavlamaya başladıktan sonra başka bir kedinin sesini duyup dışarı çıkar. Ara sokakta çok şişman kahverengi bir sokak kedisi bulur. Sokak kedisi şişman ve miskin olduğu için çiftleşmeye yanaşmadığı için oradan ayrılıp ara sokaklarda gezmeye devam eder.

Gecenin ilerleyen saatlerinde yalnız kalan Shelly ve Skylar arka bahçeye çıkar ve kayan yıldızları izlerler. Cartman ise Shelly'i annesine şikayet etmeye kararlıdır. Odasından aldığı ayıcıklı ses kaydedici oyuncağı ile arka bahçede kayan yıldızları izleyen çiftin sesini bir kasete kaydetmektedir. Ancak bu sırada Skylar, Shelly'i öpmeye çalışır ve aralarında bir tartışma çıkar. Tartışma büyür ve çift ayrılır. Skylar evine gider. Shelly ise ağlamaya başladığında Cartman onu teselli eder. Bir süre konuştuktan sonra arkadaş olurlar be Skylar'dan intikam almaya karar verirler.

Cartman, Skylar'ı evden çıkartmak için oyuncaklarını ve ayıcık ses kayıt cihazıyla kaydettiği bir yardım sesini kullanır. Skylar evden çıktığında Cartman ve Shelly içeri girip Skylar'ın gitarını parçalar ve evlerine dönerler. Ancak evlerinde sokak kedileri ve Cartmanın kedisi büyük bir parti vermektedir. Bölüme ismini veren bu "sex partisinde" kediler çiftleşmekte ve alkol tüketmektedir. Ev ise çok kötü bir haldedir.

Gitarını kırılmış halde gören Skylar ise kızgın bir şekilde Cartman'ın evine gider ancak kapıdan girdiğinde kedilerin saldırısına uğrar. Hemen ardından Cartman'ın annesi Liane Cartman eve girer. Evin kötü halinden endişe eden çocuklar dağınıklığın suçunu birbirine atar. Ancak Liane Cartman evin dağınıklığını görmez. Cartman ve Shelly rahatlar ve yeniden arkadaş olurlar. Bölüm bu şekildr son bulur.