Two Guys Naked in a Hot Tub

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Two Guys Naked in a Hot Tub
SenaristTrey Parker
Matt Stone
YönetmenEric Stough
Diliİngilizce
Sezon sayısı3.
Bölüm sayısı8.
Yapım
YapımcıComedy Central
Kronoloji
Önce gelenCat Orgy
Sonra gelenJewbilee

Two Guys Naked in a Hot Tub ya da İki Adam Jakuzide Çıplak South Park'ın 3. sezonunun 8. bölümü toplamda ise dizinin 39. bölümüdür. Amerika'da 21 Temmuz 1999'da Comedy Central kanalında yayınlanmıştır. Bölüm, Stan Marsh ve ailesinin Mr. Garrison tarafından düzenlenen meteor yağmuru partisine gitmeleri ile başlar.

Bölüm Trey Parker ve Matt Stone tarafından yazılmıştır. Yönetmenliği ise Eric Stough tarafından yapılmıştır. Amerika'da 17 yaş üstü (TV-MA) için uygun görülmüştür. Bölümün toplam süresi 21 dakika 27 saniyedir. IMDb film ve dizi derecelendirme sistemi üzerinden oylanan bölüm 10 üzerinden 8.1 puan almıştır. Sezon içinde ortalamada, South Park oylama ortalamasının ise 0.6 puan aşağısındadır.[1]

Bölümün adı garrison tarafındam düzenlenen meteor yağmuru partisinde jakuziye çıplak olarak giren Kyle'ın babası Gerald Broflovski ve Stan'in babası Randy Marsh'ın kısa hikâyesinden gelmektedir.

Bölüm genel olarak sadece Garrison'un evinin içinde ve dışında geçer. South Park Meteor yağmuru üçlemesinin ikinci bölümüdür. Üçlemenin diğer bölümleri olan Cat Orgy ve Jewbilee ile aynı gece geçmektedir ve eşzamanlı olarak Stan'in yaşadıklarını anlatmaktadır.

Konusu[değiştir | kaynağı değiştir]

Mr. Garrison gerçekleşecek bir meteor yağmuru sebebiyle evinde bir gece partisi verir. Partiye kasaba halkından pek çok kişiyi davet eder. Stan Marsh'da istemese de ailesiyle beraber bu partiye gider. Ablası ise Eric Cartman'a bakmak için Cartmanlar'ın evine gider. Partide Tweek, İngiliz çocuk Pip Pirrup ve birinci sınıfa giden bir çocukla beraber Stan bodruma kilitlenir ve orada oynamaları söylenir.

Stan bu çocukları sevmediği için bodrumdan kaçmaya çalışır. Çocuklar ise hallerinden memnundur ve garip oyunlar oynamaktadır. Bir süre sonra Chalie'nin Melekleri oynamaya karar verirler ve Stan'i komutan belirlerler. Stan çocuklara bodrumdan kaçma emrini verir. Bir şekilde bodrumdan kaçarak üst kata çıkarlar.

O sırada ATF (Alkol, Tütün ve Tabancalar Bürosu) isimli bir polis grubu ve Polis Barbrady büyük ihtimalle Jewbilee isimli yahudi grup yerine bu evdeki partiyi tehlikeli bir dini örgüt sanar. Evin etrafını kuşatırlar ve içeriden birilerini çıkmasını beklerler. Çıkanları ise terörist sanarak öldürürler. Bu olayı ise sadece bodrumdan kaçan çocuklar fark eder. Bir şekilde dışarıdaki gazetecilere kasete kaydettikleri bir mesaj yollarlar. Gazeteci polislere durumu anlatır ve ATF Polisler evi patlatarak yok etmekten vazgeçer. Ama bir polis yıkıcı silahı yanlışlıkla ateşler ve etraftaki birkaç ev yıkılır.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Arşivlenmiş kopya". 21 Ekim 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Mart 2020.