İçeriğe atla

Veropulos: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
BSRF (mesaj | katkılar)
k yazım hatası
Düzenleme
1. satır: 1. satır:
{{kaynaksız}}
{{kaynaksız}}
'''Veropoulos''' ([[Yunanca]]: Βερόπουλος), [[Hollanda]] kökenli [[Spar]] mağazası ile anlaşmalar sonucunda 1973 yılında [[Atina]]'da kurulan [[Yunanistan|Yunan]] kökenli bir [[süpermarket]] mağazasıdır. Yunanların [[Migros]]u olarak bilinen Veropoulos'un Yunanistan genelinde ([[Ege Adaları]] dahil) 220 civarında mağazası bulunmaktadır. Veropoulos mağazalarında geleneksel Yunan ürünlerinin dışında [[Avrupa Birliği|Avrupa]]'dan ithal edilen gıda ürünleri de bulunmaktadır. Veropoulos firmasının Yunanistan dışında [[FYROM|Makedonya]]'da '''Vero''' adlı süpermarket mağazaları ile [[Sırbistan]]'da da '''SuperVero''' adlı mağazaları bulunmaktadır.
{{düzenle}}

'''Veropoulos''' ([[Yunanca|Yunan]]:Βερόπουλος), [[Hollanda]] kökenli [[Spar]] mağazası ile anlaşmalar sonucunda [[1973]] yılında [[Atina]]'da kurulan [[Yunan]] kökenli bir süpermarket mağazasıdır. Yunanların [[Migros]]'u olarak bilinen '''Veropoulos''''un [[Yunanistan]] genelinde([[Ege Adaları]] da buna dahil) 220 civarında mağazası bulunmaktadır.'''Veropoulos''' mağazalarında geleneksel [[Yunan]] ürünlerinin dışında [[Avrupa Birliği|Avrupa]]'dan ithal edilen gıda ürünleri de bulunmaktadır.'''Veropoulos''' firmasının [[Yunanistan]] dışında [[FYROM|Makedonya]] 'da '''Vero''' adlı süpermarket mağazaları ile [[Sırbistan|Yugoslavya]] 'da da '''SuperVero''' adlı mağazaları bulunmaktadır.
=== Web ===
== Dış bağlantılar ==
*[http://www.veropoulos.gr Resmi web sitesi] {{gr icon}}
*[http://www.veropoulos.gr http://www2.veropoulos.gr<!-- YBot 18.09.2013 tarihinde bu sayfaya ulaşamadı. Lütfen bağlantı başlığını yenileyiniz. -->]

{{şirket-taslak}}
{{şirket-taslak}}

[[Kategori:1973'te kurulan şirketler]]
[[Kategori:1973'te kurulan şirketler]]
[[Kategori:Süper marketler]]
[[Kategori:Süper marketler]]

Sayfanın 19.08, 13 Mart 2015 tarihindeki hâli

Veropoulos (Yunanca: Βερόπουλος), Hollanda kökenli Spar mağazası ile anlaşmalar sonucunda 1973 yılında Atina'da kurulan Yunan kökenli bir süpermarket mağazasıdır. Yunanların Migrosu olarak bilinen Veropoulos'un Yunanistan genelinde (Ege Adaları dahil) 220 civarında mağazası bulunmaktadır. Veropoulos mağazalarında geleneksel Yunan ürünlerinin dışında Avrupa'dan ithal edilen gıda ürünleri de bulunmaktadır. Veropoulos firmasının Yunanistan dışında Makedonya'da Vero adlı süpermarket mağazaları ile Sırbistan'da da SuperVero adlı mağazaları bulunmaktadır.

Dış bağlantılar