İçeriğe atla

Batur Yurtsever: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Pinkmlover (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
Düzenleme
1. satır: 1. satır:
{{Bilgi kutusuz}}
{{Bilgi kutusuz}}
'''Batur Yurtsever''', [[Mavisakal (grup)|Mavisakal]]'ın bas gitaristidir. Bir süre [[Bilgi Üniversitesi]] Müzik Bölümünde [[caz]] müzik dersleri vermistir. n.u.g. müzik grubu ile [[Candan Erçetin]]'in Melek albümünde yer alan Bu Sabah ve Sonsuz şarkılarının çok farklı versiyonlarını üretmiştir.1999-2001 yılları arası [[Okan Bayülgen]]`in sunduğu [[Zaga]] programında bas gitar çalmıştır.
'''Batur Yurtsever''', [[Mavi Sakal (müzik grubu)|Mavi Sakal]]'ın [[bas gitar]]istidir. Bir süre [[Bilgi Üniversitesi]] Müzik Bölümü'nde [[caz]] müzik dersleri vermiştir. n.u.g. müzik grubu ile [[Candan Erçetin]]'in ''[[Melek (albüm)|Melek]]'' albümünde yer alan ''Bu Sabah'' ve ''Sonsuz'' şarkılarının çok farklı versiyonlarını üretmiştir. 1999-2001 yılları arasında [[Okan Bayülgen]]'in sunduğu ''[[Zaga]]'' programında bas gitar çalmıştır. [[FOMA]] grubu ile de çalışmaktadır.

Eşsiz,muhteşem bir evlattır.
Aynı zamanda FOMA grubu ile de çalışmaktadır.Çok babacan bir abimizdir.
{{Türk-müzisyen-taslak}}
{{Türk-müzisyen-taslak}}



Sayfanın 12.15, 25 Ağustos 2014 tarihindeki hâli

Şablon:Bilgi kutusuz Batur Yurtsever, Mavi Sakal'ın bas gitaristidir. Bir süre Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü'nde caz müzik dersleri vermiştir. n.u.g. müzik grubu ile Candan Erçetin'in Melek albümünde yer alan Bu Sabah ve Sonsuz şarkılarının çok farklı versiyonlarını üretmiştir. 1999-2001 yılları arasında Okan Bayülgen'in sunduğu Zaga programında bas gitar çalmıştır. FOMA grubu ile de çalışmaktadır.