Kullanıcı mesaj:Yelester/Mesaj Arşiv 2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Selam. SLA'da imla kuralları gereği değişmesi gerektiğini söyledin ama burada yaptığın değişikliği neden geri aldın? Merve 14:06, 9 Ocak 2012 (UTC)

Selam. Bakarsan anlarsın :) Satır atlamak için kullanılan "|-" parametresiyle uzun çizgiyi değiştirdiğim "|-" parametreleri karıştı ve tablo bozuldu. Araya boşluk koymak (| -) gerek. Gece gece de uğraşamadım açıkçası :)--RapsarEfendim? 14:12, 9 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba. According to the category description guide for the 52nd Grammy Awards, the award is presented to artists for "a newly recorded Rap/Sung collaborative performance by artists who do not normally perform together", and the "collaborative artist(s) should be recognized as a featured artist(s)" Burada tam olarak ne denmeye çalışıyor? İyi çalışmalar. Merve 16:57, 12 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba, şöyle bir tercüme etmeye çalışayım: "52nci Grammy Ödülleri kategori tanımlama rehberine göre ödül, birarada çalışmayan sanatçılar tarafından ortak yapılmış yeni Rap/Sung performans kaydına istinaden sanatçılara verilir ve bu durumda çalışmaya katılan sanatçı "davetli" sanatçı olarak nitelendirilir." Artık Türkçe'de de böyle kullanılıyor bilmemkim feat./ft. bilmemkim diye ya, bir şarkıcı başka bir şarkıcıyı şarkısına davet eder ya ondan sözediyorlar. Kolay gelsin. --Mskyrider ileti 07:23, 13 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba Rapsar, Şu adaylıktaki yorumunu biraz daha açıklar mısın? Sanırım görmedin. Merve 15:28, 13 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba. Görmüştüm ama cevap yazmayı unutmuşum. Yazdım, hatırlatma için teşekkürler.--RapsarEfendim? 16:53, 13 Ocak 2012 (UTC)

Sen mi? başlattın o maddeyi?KarCetmektup!

Hayır, ben başlatmadım. Merve 19:56, 14 Ocak 2012 (UTC)

Haftanın iş birliği projesinde 1. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

Teşekkürlerimle[kaynağı değiştir]

center
Kısa zamanda Vikipedi'de ustalaşan ve Viki'ye kazandırdığı eşsiz katkıları nedeniyle, bu hediye 34MERVE96'ya kabul etmesi dilekleriyle sunulmuştur. Bundan sonra da nice güzel katkılarınızı devam ettirmeniz dileğiyle, iyi vikiler. --Merube 89msj 16:39, 17 Ocak 2012 (UTC)

İBP sorumluluğu[kaynağı değiştir]

Tebrikler, sorumlu oldunuz! Betelgeuse-Seginus 11:47, 19 Ocak 2012 (UTC)

Tebrikler! -- Supermæn mesaj · katkılar 15:33, 19 Ocak 2012 (UTC)
  • Merhaba. Öncelikle sorumlu olduğun için tebrik ediyorum. Dış bağlantılar kaynak değildir. Dış bağlantıların amacı, maddedeki bilgilere ek bilgiler içeren, maddeye bir şeyler katan bağlantıları listelemektir. Maddedeki bilgilerin kaynağı değil, o bilgilerden fazlasının bulunabileceği bir adrestir. Kaynak olarak kullanıldıysa dış bağlantılara eklenmemelidir, bkz. Vikipedi:Dış bağlantılar, "Makalenin oluşturulmasında kaynak olarak kullanılan bağlantılar “Dış Bağlantılar” bölümüne değil, “Kaynaklar” bölümüne konmalıdır." Eğer kaynak olarak kullanıldıysa, bu bağlantılar katılımcı tarafından "kaynakça" diye ayrı bir alt başlık açılarak buraya aktarılabilir, sonra puanlanabilir, naçizane tavsiyem bu. --seksen 20:20, 19 Ocak 2012 (UTC)

İBP 1. hafta[kaynağı değiştir]

Lütfen 1., 2., 3., 4., vs. kullanıcıları puan sırasına koyup 1. haftayı buraya ekler misiniz? Şimdi çıkmam gerekiyor da... Betelgeuse-Seginus 08:15, 20 Ocak 2012 (UTC)

İş Birliği Projesi Değerlendirmesi[kaynağı değiştir]

merhaba iyi çalışmalar .Spor turnuvalarının kaynağının ne olabileceği hakkında fikriniz varmı . İşbirliği projesini değerlendirmişsiniz ancak değerlendirirken maddelerin ingilizce wikidei sayfalarını kontrol etmemişsiniz benim oluşturduğum maddelerle birebir aynıdır. Futbol turnuvaların gösterilebilecek kaynak o kıtanın federasyonunun dış bağlantılarıdır ki benim maddelerimde bunlar mevcut . Tekrar değerlendirme yapmanızı rica edeceğim . ayrıca başarılı katkılarınızın devamını dilerim mutlu topuz 10:42, 20 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba. Haklısınız İngilizce'sinde de kaynak değil yalnızca dış bağlantı vardı. Ancak maddeleri İngilizce'lerine göre değil proje kapsamında değerlendiriyoruz. Ve puanlama kural gereği en az bir kaynak ve kategori gerekli. Dış bağlantıları kaynak olarak kabul edemiyoruz. İyi çalışmalar. Merve 10:54, 20 Ocak 2012 (UTC)
Tabiki kural kuraldır .Sonuç olarak Vikiye bir şekilde katkıda bulunmuş olduk diye düşünürüm amacımız zaten belli. Yalnız o zaman kurallar bölümünde bunu belirtmelisiniz ki insanlar ona göre bir strateji oluşturabilsin sonuçta bu emektir ve emeğe saygı göstermek gerekli. işbirliği projesinin açıklama kısmında turnuvalarda dahil edilmiş ben haklı olduğumu düşünüyorum.saygılar mutlu topuz 11:04, 20 Ocak 2012 (UTC)
Anlayışınız ve katkılarınız için teşekkürler. Dış bağlantıların kaynak olarak kabul edilmediğini de belirtmesi gerektiğini düşünüyorum bir daha ki projelerde, tabirinizle insanlar strateji belirleyebilir. Saygılar. Merve 11:16, 20 Ocak 2012 (UTC)

Böyle bir cümle de olabilir: "Dipnot veya liste halinde en az bir kaynağı ve en az bir kategorisi bulunmayan maddeler proje kapsamında kabul edilmeyecektir. (Dış bağlantılar kaynak olarak sayılmaz)" -- Supermæn mesaj · katkılar 14:42, 20 Ocak 2012 (UTC)

Bence de. Sence o cümleyi bu haftanın projesine mi eklesek, yoksa bir dahaki haftadan itibaren mi kullansak? -- Supermæn mesaj · katkılar 14:48, 20 Ocak 2012 (UTC)

Sorumluluğu bıraktım. Sana başarılar. -- Supermæn mesaj · katkılar 16:21, 20 Ocak 2012 (UTC)

Hayır acemi olduğunuzu düşünmeyiniz, iki sorumlu olarak gayet iyi bir şekilde işleri yürütebilirsiniz. Ara sıra soru da sorabilirsiniz, ben hep burdayım. Gösterdiğiniz maddedeki Bibliografya başlığı liste olarak sayılamaz. Normal bir Kaynaklar kısmı olarak varsayılmalıdır. İyi çalışmalar. --Berm@nyaİleti 11:54, 21 Ocak 2012 (UTC)

İBP 3. hafta[kaynağı değiştir]

Neden buradaüçüncüleri kaldırdın? Merve 13:56, 23 Ocak 2012 (UTC)

Ödüller geri alınacak yani? Merve 14:01, 23 Ocak 2012 (UTC)
Maalesef...--Betelgeuse-Seginus 14:02, 23 Ocak 2012 (UTC)
  • Merhaba. Son birkaç gündür KKTC'deki grevlerden dolayı elektrik kesintisi olduğundan, elektrik olsa bile telefon hatları çalışmadığından internete erişemememden dolayı sanırım biraz geç kalmışım. Önerdiğin konu biraz karmaşık olabilir. Bu dosyaların bazısı Commons'takilerle çift kopya, bu nedenle silinmeleri gerek. Bazı telif hakkı ihlali, bunları bulmak ve silmek gerek. Bazısı sadece maddeye eklemeyle çözülebilir; ama bu durumda da maddede gereğinden fazla resim olabilir. Bazısı ise kullanılmayan adil kullanım dosyası ki bu durumda da farklı uygulamalar var bildiğin gibi. Yeni kullanıcılar için biraz zorlayıcı olabilir diye düşünüyorum. Ama yine de tercih sorumluların. --seksen 20:53, 23 Ocak 2012 (UTC)

Merhabalar Merve. Vaktiniz olduğunda şuraya bakabilmeniz mümkün müdür acaba? İyi çalışmalar. Utku Tanrıveremesaj 00:16, 25 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba son projede sorumluluğu bırakmışsınız ... özel bir nedeni var mı ? Bence gayet başarıı bir şekilde değerlendirmeler yapıyordunuz. Geçmişte yaptıklarınız için teşekkürler. iyi çalışmalar.mutlu topuz 13:39, 26 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba. Teşekkürler. Bazı sözler, gerçekten moral bozucu oluyordu. Katılımcıların bazıları mükemmeli istiyor ki bir eksik olunca iğnelemekten geri durmuyor. Haftaya burada olmayacağım, doğal olarak puanlamada yapmıyor olacaktım, aksaklık olacaktı. Ve yine bazı cümleler yazılacaktı. İnsanlarla tartışmak istemediğim için sorumluluğu bıraktım. Merve 13:51, 26 Ocak 2012 (UTC)
Sizi kısa sürede tekrardan aramızda görmek isteriz. Kullanıcı:mutlutopuz mutlu topuz 13:56, 26 Ocak 2012 (UTC)
Teşekkürler, iyi çalışmalar. Merve 14:01, 26 Ocak 2012 (UTC)

İş birliği: gelecek hafta projeleri[kaynağı değiştir]

Merhaba Çalıştay. Öncelikle İBP'deki çalışmalarından ötürü teşekkür etmek istiyorum, güzel bir iş çıkartıyorsun. Proje önerileri sayfasındaki 2 ayı geçen oylamaları boş bir zamanında arşivleyebilir misin? Sayfada Oylamalar, en fazla 2 ay boyunca açık kalır. Bu süre içinde "işbirliği projesi" seçilmezlerse arşivleneceklerdir. şeklinde belirtiliyor. Aralarında benim de haftanın iş birliği projesi olarak gösterdiklerim var, SL olmaları için kırmızı bağlantıların giderilmesiyle ilgili. Oylamalar uzun süredir açık ancak seçilmediler. Bu yüzden daha fazla beklememeleri için arşivlenmelerinin daha iyi olacağını düşünüyorum. Merve (tartışma) 13:46, 11 Mart 2012 (UTC)

Ben teşekkür ederim Merve, arşivleme işlemini boş bir zamanda gerçekleştireceğim :)--Çalıştayileti 14:31, 11 Mart 2012 (UTC)

Güzelonlu (mesaj) 12:57, 14 Mart 2012 (UTC)

SL adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz madde, seçkin liste statüsü aldı.

Taylor Swift diskografisi, Vikipedi:Seçkin liste adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin liste olarak seçildi. Başka bir listeyi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin liste adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Sİbot (tartışma) 21:05, 14 Mart 2012 (UTC)

Merhaba Rapsar. Dolaşım şablonlarıyla ilgili bazı sıkıntılarım var. Yardımcı olabilecek bir kullanıcı önerebilir misin? Merve (mesaj) 16:47, 28 Mayıs 2012 (UTC)

Merhaba. Neydi sıkıntılar? Yardımcı olmaya çalışayım.--RapsarEfendim? 16:51, 28 Mayıs 2012 (UTC)
Tamam, Benim yapmaya çalıştıklarım bu ve buydu. Ama ortaya buradakiler çıktı. Merve (mesaj) 16:56, 28 Mayıs 2012 (UTC)
İkincisi oldu sanırım. İlki içinse ana şablonun düzenlenmesi gerek; ancak koruma altında olduğu için yapamadım. Başka bir biçimde, deneme amaçlı değişiklik yaptım. Uygun görürsen bunu kullanabilirsin. Olmaz dersen Kullanıcı:Sadrettin ve Kullanıcı:Superyetkin ile görüşebilirsin Şablon:Dolaşım dikeçin düzenlenmesi için.--RapsarEfendim? 17:16, 28 Mayıs 2012 (UTC)

Makedonya Vikipedisi[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar, sizden başka aktif kullanıcı göremedim de..! Acaba şimdi karşılaştığım bir sorun için yardımcı olabilir misiniz? Sorunum şu; Acaba ben Makedonya Vikipedi'sinde engellenmiş olabilir miyim? Biraz önce küresel vandalizm olan mk:Shaban Limani maddesine baktığımda, küresel olarak otomatik bir şekilde Makedonya Vikipedi'sine giriş yapamadığımı gördüm. Acaba sizde böyle bir sorun olacak mı diye merak ettim. Vaktinizi aldığım için kusuruma bakmayın. Kolay gelsin...--inc.еle. vposta 07:05, 2 Haziran 2012 (UTC)
Merhaba. Denedim, giriş yapmakta herhangi bir problemim olmadı. İlginç olmuş gerçekten, doğru, engellenmiş olabilirsiniz belki. Merve (mesaj) 07:14, 2 Haziran 2012 (UTC)
Çok teşekkür ederim. Gerçi çok önemli değil o dili bilmiyorum. Ancak haksızlık olmuş. Kolay gelsin...--inc.еle. vposta 07:16, 2 Haziran 2012 (UTC)
VikiProje Müzik davetiyesi
Merhabalar, VikiProje Müzik olarak yeniden yapılanma sürecine giriyoruz, isterseniz siz de bu çalışma yer alabilirsiniz. Detaylı bilgi için tartışma sayfasına bakabilirsiniz. --BilalOkms[o.O] 09:07, 6 Haziran 2012 (UTC)
  • Alacakaranlık (seri) maddesine eklemeler yaptım :). Yalnız ben de kitap serisi bulunmamakta (arkadaşları sömürdüm bu konuda ). Siz de bulunuyorsa Şunun gibi bir fotoğraf çekebilir misiniz? Türkçe kitaplar daha iyi durur maddede :) امپريان-ileti 11:39, 23 Haziran 2012 (UTC)

Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi çağrısı!
İş birliği projesi çağrısı!


Wikipediye kolektif katkı
İş birliği projesine katılın!

Bu haftanın konusu:Kaynakları eksik maddelerin kaynaklandırılması


İş birliği projesini büyütmeyi hedefliyoruz. Yeni İBP ile kullanıcılar daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak!

İBP yeni kullanıcılar için en iyi tecrübe kazanma yerlerinden biridir. Çekinmeyin, bir taraftan kolektif çalışma sayesinde tecrübenizi artırıp diğer taraftan wikipedinin gelişmesine katkıda bulunun!

Haydi, 25.06.2012 günü başlayacak projeye katılarak hemen siz de birlikte başarma heyecanına ortak olun!  

 


Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

Sargon (mesaj) 05:59, 25 Haziran 2012 (UTC)

SM adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz madde, seçkin madde statüsü alamadı.

Kirke, Vikipedi:Seçkin madde adayları sayfasında aday gösterildi, ancak yeterli desteği toplamadığı için seçkin madde olarak seçilemedi. Başka bir maddeyi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin madde adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Sİbot (mesaj) 18:05, 29 Haziran 2012 (UTC)

Selamlar Merve. Bayağı eski kalan Coldplay diskografisini güncelledim de biraz. Single'lar ve devamındaki kısımlarla ilgilenebilir misin diyecektim mümkünse? Gerçi muhtemelen biliyorsundur da tevsiye ederim grubu da, iyilerdir :) İyi günler.--RapsarEfendim? 11:09, 30 Haziran 2012 (UTC)

Selamlar. Hiçbir kırmızı bağlantı açmak zorunda değilsin, öyle bir kriterimiz yok :) Ancak tabii böyle bir maddede grubun kendisi ve ana diskografi maddeleri açılabilir, çünkü maddenin anlaşılabilirliğini kısıtlar. Ancak diğer maddeler için böyle bir şey de söylenemez. Kolay gelsin.--RapsarEfendim? 13:21, 2 Temmuz 2012 (UTC)

Merhaba. Bir diskografi olduğu için grubun albüm, single vs çalışmalarının maddeleri olmalı tabi. Konuk sanatçı olarak katıldıklarında da şüphede kalmıştım aday göstermeden önce o yüzden başlamıştım açmaya. Zaten bir tane falan kaldı açılmayan şarkı. Ki onun da zaten kendi maddesi bile yok, filme bağlantı verilmiş. Kırmızı bağlantıları olduğu halde SL seçilen diskografiler var. Bunun için de bir sorun yaratacaklarını düşünmüyorum. Merve (mesaj) 13:32, 2 Temmuz 2012 (UTC)
Tamamdır. Bir de yardım ricam olacaktı senden. United States of Eurasia maddesini nasıl geliştirebiliriz KM olması için? Single olmadığı için daha az kapsamlı olması sıkıntı yaratmaz herhalde. Yardımcı olabilir misin geliştirmeye biraz?--RapsarEfendim? 13:37, 2 Temmuz 2012 (UTC)

Reality 06:39, 6 Temmuz 2012 (UTC)

VikiProje Müzik[kaynağı değiştir]

Merhaba Bilalokms. Projenin tartışma sayfasında yeniden yapılanmadan bahsetmişsin. Sence neler yapılabilir? Merve (mesaj) 11:26, 25 Temmuz 2012 (UTC)

Merhabalar, öncelikle birlikte çalışmamız ve elimizdeki maddeleri okunabilir hale getirmemiz gerek. Yani bence VikiProje IBP'sinin canlanması gerek öncelikli olarak. Daha sonra müzik, müzik teorisi, gam gibi müziğin temel maddeleri en azından okunabilecek halde olmalı bence. Sonrasında öncelik sanatçı ve grup maddeleri açmak olmalı -ki bu konuda Türkçe Vikipedi'yi çok çok çok çok çok yetersiz buluyorum. Ve tabii sonrası da bu sanatçıların albüm, şarkı ve ilgili maddeleri olmalı. Eğer amacımıza ulaşabilir ve VikiProje Müziği etkin bir şekilde kullanabilirsek, yani birlikte çalışabilirsek çok güzel işler çıkacağına inanıyorum. Onlarca KM, SM ve SL kazandırabiliriz Vikipedi'ye. Mesela Grammy Ödülleri maddeleri açılsa en az 5-10 belki de daha fazla SL kazanabiliriz. Bunun gibi yüzlercesi var. Ama dediğim gibi, bunları tek başıma yapamam, yardımınıza ihtiyacım var :) --BilalOkms[o.O] 15:17, 25 Temmuz 2012 (UTC)
  • Tekrar kontrol edebilir misiniz? Benim bilgisayardan mı kaynaklanıyor acaba.--ahzaryamedileti 09:16, 26 Temmuz 2012 (UTC)

SL adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz madde, seçkin liste statüsü aldı.

Maroon 5 diskografisi, Vikipedi:Seçkin liste adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin liste olarak seçildi. Başka bir listeyi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin liste adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Sİbot (mesaj) 18:05, 26 Temmuz 2012 (UTC)

Shakira diskografisi[kaynağı değiştir]

Merhaba Merve! Shakira diskografisi'ni bayağı bir geliştirdim. Sence seçkin liste adayı olmaya uygun mu? --Pinkmlover (mesaj) 17:12, 31 Temmuz 2012 (UTC)

Merhaba Pinkmlover. İlk olarak kriterlerde de belirtildiği gibi kırmızı bağlantılar açılmalı. Ki burada albümleri ve single'ları eksik bunlar diskografi için en önemli maddeler. Onun dışında bazı kaynaklarda sorun var. Bunlar halledildiğinde giriş kısmı biraz daha düzenlenebilir ama o konuda adaylıkta diğer kullanıcıların da yorumları alınsa iyi olur. Tebrik ederim, SL olmaya yakın duruyor. Merve (mesaj) 19:56, 31 Temmuz 2012 (UTC)

Merhaba. Aşağıdaki gibi bir karşılık bence uygun. Bu tür metinlerde anlam bütünlüğünü korumak için sözcükler üzerinde bazı ödünler vermek gerekebiliyor.

"Bu gerçekten ilaç gibi gelmişti. Şöyle düşündüm: En iyi arkadaşlarımdan birini bundan sonra göremeyeceğim ve onunla hiçbir şey paylaşamayacağım. Bu başa çıkılması en güç durumlardan biridir. Şarkıyı dinlemek gerçekten dayanılmaz çünkü onun bir ilişkiyi anlattığını düşünüyorsunuz ve bir arkadaşı yitirmenin ya da dip noktayı görmenin nasıl bir şey olduğunu anlıyorsunuz."

İyi vikiler. --Superyetkinileti 09:55, 2 Ağustos 2012 (UTC)

Teşekkürler, iyi çalışmalar. Merve (mesaj) 10:01, 2 Ağustos 2012 (UTC)

En İyi Pop Vokal İşbirliği Grammy Ödülü[kaynağı değiştir]

Daha çok metal/rock maddeleri üzerine çalışsam da yardım etmek isterdim. Ancak şurada kırmızılıkları bol bir SLA denemem var ve Viki'de şu sıralar pek aktif olamıyorum. Ve bir de şu iki cümle çevrilse KM olacak bir madde var :) "This is a classic record. We had all the elements come together to make one of the heaviest, yet contagious records of our career. It was difficult to contain us—we didn't even understand at the time what we had created." ve "unlike many of their overreaching, Slipknot-influenced contemporaries, Lamb of God deliver a meticulously crafted metal assault." İyi çalışmalar... -- [ bilalokms ] 14:53, 3 Ağustos 2012 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Yorulmaz Katılımcı Yıldızı
Başarılı çalımalarınızın devamını dilerim Mutlutopuz 00:29, 13 Ağustos 2012 (UTC)



Kaynak hatası[kaynağı değiştir]

Kolay gelsin 34MERVE96. Vikipedi'ye kazandırdığınız Hands All Over (albüm) maddesinin kaynaklar bölümünde 2 tane kaynak hatası görünüyor. Vaktiniz olduğunda düzeltebilirseniz bu kategoriden bir madde daha eksilmiş olacak. Teşekkürler, iyi çalışmalar. — Pınar (mesaj) 11:06, 21 Ağustos 2012 (UTC)


  • Recording Industry Association of America'dan altın sertifika alan tekliler gibi açmış olduğunuz kategorileri üst kategorilere yerleştirebilir misiniz ? Kolay gelsin. --Boyalikus (mesaj) 07:46, 28 Ağustos 2012 (UTC)

Katy Perry KM adaylığı[kaynağı değiştir]

Merhaba :) KM adaylıklarına yaptığınız yorumları gayet doğru bulduğum için size bu mesajı atıyorum. Katy Perry sayfasının kaliteli madde adaylığı sayfasında bir yorumda bulunmuşsunuz. Maddeyi yeniden elden geçirdim. Tekrar gözden geçirerek eksik bir yanı varsa bana bildirirseniz sevinirim. :) -Seyit mesaj 18:37, 12 Eylül 2012 (UTC)

Merhaba. Maddeyi en yakın zamanda tekrar inceleyeceğim. Teşekkür ederim, iyi çalışmalar. Merve (mesaj) 11:31, 13 Eylül 2012 (UTC)

Merhaba. Şunun Türkçede yerleşmiş bir karşılığı olup olmadığını bilmiyorum. Metnin tümü için şöyle bir çeviri uygun olacaktır:

Swift, Dymtrow'un yardımıyla Abercrombie & Fitch'in "Yükselen Yıldızlar" kampanyasının yüzü olmuş; Maybelline Cosmetics için hazırlanan bir derleme CD'ye özgün bir şarkıyla katkıda bulunmuş ve önde gelen plak şirketleriyle görüşmeler yapmıştır. RCA Records için yapılan bir deneme kaydında özgün parçalar seslendiren sekizinci sınıf öğrencisi Swift bir sanatçı gelişim anlaşmasına imza atmış ve Nashville'e sık sık gitme fırsatı yakalamıştır.

İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:19, 13 Eylül 2012 (UTC)

Merhaba Merve Bu hafta İBP'de senin önermiş olduğun "En İyi Pop Vokal İşbirliği Grammy Ödülü" konu edildi. İlgilenebileceğini düşünerek haber vermek istedim. İyi çalışmalar. Sargonileti 06:09, 9 Ekim 2012 (UTC)

SL adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz madde, seçkin liste statüsü aldı.

En İyi Rap/Sung İşbirliği Grammy Ödülü, Vikipedi:Seçkin liste adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin liste olarak seçildi. Başka bir listeyi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin liste adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Sİbot (mesaj) 22:06, 26 Ekim 2012 (UTC)

Seçkin listeler[kaynağı değiştir]

Merhaba :) Rihanna diskografisi'nde yer alan tüm kırmızılıklar giderildi. Oylamada oyunu olumluya çevirirsen Vikipedi bir SL daha kazanabilir. Ayrıca Katy Perry diskografisi'nin oylamasında da görüş bildirirsen sevinirim :) -Seyit mesaj 15:40, 25 Kasım 2012 (UTC)

Red Lipstick[kaynağı değiştir]

Merhaba Seyit. Red Lipstick maddesinin KM adaylığı sayfasına iki aydan daha uzun bir süre önce görüşlerimi bildirmiştim. Maddede belirttiğim kısımlarla ilgili bir değişiklik olmadı sanırım ve sen de yorum yapmamışsın. Eğer fikrini söylersen ya da değişiklik yapıp bunları adaylık sayfasında belirtirsen oy verebilirim. İyi çalışmalar. Merve (mesaj) 15:14, 30 Kasım 2012 (UTC)

Geç cevabım için özür dilerim, madde de ancak düzenlemeler yapabildim. Umarım eksik bir yanı kalmamıştır, mükemmel bir İngilizcem yok onun için maddenin İngilizce sürümüne de bakıp eksik veya yanlış yerleri düzenleyebilirseniz mutlu olurum :) Bir de Seçkin liste adaylıklarına hiç yorum yapan yok son sıralarda. Görüş bildirirsen sevinirim. -Seyit mesaj 15:15, 5 Aralık 2012 (UTC)
Haftasonu inceleyeceğim. İyi çalışmalar. Merve (mesaj) 14:31, 6 Aralık 2012 (UTC)

Aşkın Ateşi[kaynağı değiştir]

Merhaba Merve rahatsız ediyorum kusura bakma. "Aşkın Ateşi" maddesinde video klip bölümüne eklemeler yaptım. Acaba olmuş mu olmamış mı veya hataları neler söylersen sevinirim :) Ayrıca bulabildiğim diğer listele verilerini de ekledim. -Seyit mesaj 22:39, 5 Ocak 2013 (UTC)

şurada akorlar buldum fakat nasıl ekleyeceğim bilmiyorum. Acaba siz biliyor musunuz? -Seyit mesaj 18:10, 9 Ocak 2013 (UTC)

Haftanın İşbirliği[kaynağı değiştir]

Merhaba Merve, bu haftanın işbirliği projesinin konusu "ressamlar ve resim sanatı". Senin de ilgini çekeceğini tahmin ettiğim için haberdar etmek istedim. İyi çalışmalar. Sargonileti 07:14, 7 Ocak 2013 (UTC)

Seçkin madde işbirliği tercihiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba, önümüzdeki hafta İBP'de bir Seçkin madde işbirliği yapmak istiyorum. Hangi maddelerin öncelikli olarak seçkin madde haline getirilmesi konusunda tercihinizi belirterek yardımcı olur musunuz? Bunun için Vikipedi:İş birliği projesi/Kırmızılar sayfasına gidip ilk üç tercihinizin destek hanesine imza atarsanız bana yardımcı olmuş olursunuz. Yardımınız için teşekkürler. Mukaddimeileti 22:48, 24 Ocak 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Herhangi bir kategoride olmayan maddelere kategori eklenmesi ve bakım yapılması konulu projeye katılımız için teşekkürler. Bu haftanın konusu olan İsviçre maddesini seçkin madde yapma ve kırmızılık giderme çalışmasına katılımızı bekleriz. Mukaddimeileti 07:39, 28 Ocak 2013 (UTC)

KMA - Katy Perry[kaynağı değiştir]

Merve merhaba,

Öncelikle VP:KMA sayfasındaki görüşlerin için çok teşekkürler, hayranlıkla takip ediyorum. :) KM adaylığı bulunan Katy Perry maddesine daha önce yorum yapmışsın ve yorumlarının üzerine bazı düzeltmeler de yapılmış. Tekrar göz atabilmen mümkün mü? --anerka'ya söyleyin 19:19, 29 Ocak 2013 (UTC)

Nobel Ödülü sahipleri listesi[kaynağı değiştir]

Merhaba

Önermiş olduğunuz Nobel Ödülü sahipleri listesini seçkin madde yapma çalışması bu haftanın İBP'si olarak seçilmiştir. Katılımınızı bekleriz.

Mukaddimeileti 09:04, 5 Şubat 2013 (UTC)

Maroon 5 şarkıları listesi[kaynağı değiştir]

Merhaba :) Maroon 5 şarkıları diye bir liste oluşturdum ve kırmızılıkları giderip SL adayı göstermeyi düşünüyorum. Fakat listeye grubun Kara's Flowers adıyla hazırladığı şarkıları eklemeli miyim eklememeli miyim karar veremedim. Senin fikrin nedir? - Seyit mesaj 13:27, 8 Şubat 2013 (UTC)

Selamlar Merve. SL adaylıklarında yazdığın yorumlara bazı cevaplar verilmiş. Bunları kontrol edip, adaylık sayfalarında geri gönüş yapabilmen mümkün müdür? Tartışmalar sonlanınca adaylıkları kapatmak lazım malum :) İyi günler.--RapsarEfendim? 15:38, 15 Şubat 2013 (UTC)

Merhaba Rapsar. Sayfaya baktım ama yalnızca yorum yazıp bıraktığım göremedim. İyi çalışmalar. Merve (mesaj) 17:27, 15 Şubat 2013 (UTC)
Cevap yerine destek demişsin, görmemişim :) Tamamdır, iyi akşamlar.--RapsarEfendim? 17:55, 15 Şubat 2013 (UTC)

Türkçe Top 20[kaynağı değiştir]

Merhaba Merve. Şu sayfada bir adlandırma tartışması var. Yorum yaparsan sevinirim. - Seyit mesaj 19:04, 21 Mart 2013 (UTC)

Nobel ödülleri listesi[kaynağı değiştir]

Merhaba Merve

Öncelikli olarak kırmızı bağlarının bitirilmesi için oy vermiş olduğunuz Nobel Ödülü sahipleri listesi bu hafta VP:İBP gündeminde ve sizin de desteğinize ihtiyaç var. Sevgiler. Mukaddimeileti 12:25, 29 Mart 2013 (UTC)