Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Katy Perry

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "kaliteli madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--RapsarEfendim? 19:07, 14 Şubat 2013 (UTC)

Katy Perry[kaynağı değiştir]

Maddeyi KM olan İngilizce Vikipedi'den çevirdim ve gerekli olan bazı bilgileri ekledim. Kaliteli Madde olabileceğini düşünüyorum. - Seyit mesaj 09:25, 30 Haziran 2012 (UTC)

  • Yorum Yorum Henüz ayrıntılı okumadım ama bazı şeylerin düzenlenmesi gerekiyor:
  1. Girişte ara söz uzun çizgiler arasında yazılmış. Kısa çizgi, virgül arasına veya parantez içine alınabilir.
  2. Fragrance, koku olarak değil de parfüm olarak çevrilse daha iyi olur bence. Ayrıca parfümlerin maddeleri de açılabilir.
  3. Diğer bölümlerde var mı henüz bakmadım ama girişte "kadın şarkıcısı" var. Bu "kadın şarkıcı" olmalı.
  4. İç bağlantı verilmesi gereken yerler var: Eleanor Perry, Frank Perry, Glen Ballard, Dave Stewart, Butch Walker, The Sisterhood of the Traveling Pants, Amerika Kayıt Endüstrisi Birliği (RIAA) gibi. Daha fazlası da var. Bunların yanında bazı yerlerdeki, tarihlere verilen iç bağlantılar kaldırılmalı. Ayrıca maddede The Matrix isimli prodüksiyon takımından bahsediliyor ama bağlantı The Matrix filmine verilmiş. Bunun gibi başka karışıklıklar varsa düzeltilmeli. Bir de Vikipedi'de olmasına rağmen kırmızı kalmış bağlantılar var. Örneğin Ur So Gay kırmızı görünüyor ama Ur So Gay (EP) olarak maddesi bulunuyor.
  5. Maddeleri açılmamış single'lar ve turneler var. Açılmaları gerektiğini düşünüyorum ama kırmızı bağlantılar tartışılan bir konu olduğundan diğer kullanıcıların da yorumlarına bakılması iyi olur.
  6. KM olan İngilizce'siyle kıyasladığımda 1999-2006: Kariyerinin başlangıcı ve 2007-09: One of the Boys ve MTV Unplugged başlıkları kısa göründü bana. Biraz daha geliştirilse daha güzel olabilir. Merve (mesaj) 17:21, 1 Temmuz 2012 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı UR So Gay maddesi için verilen bağlantılar düzenlendi. Diğer söylediklerinize gelinirse:
  1. Maddenin giriş kısmı farklı bir kullanıcı tarafından yazılmış. Kalan kısım ise bana ait. Bu hata bu nedenle sadece bu kısımda bulunmaktadır.
  2. Uzun kısım yorumunuza ise şu cevabı verebilirim o kısımlarda çeviremediğim yerler oldu ve internetteki çeviri siteleri de bildiğiniz gibi oldukça kötü çeviriyor onlardan da yardım alamadım.
  3. The Matrix ise gözümden kaçan bir ayrıntı, tekliler ve parfümlerle ilgili çalışmalar devam ediyor. - Seyit mesaj 09:14, 3 Temmuz 2012 (UTC)
  • Destek Destek elinize sağlık.--Abuk SABUK msj 22:23, 27 Temmuz 2012 (UTC)
  • Karşı Karşı zamanında ben çevirmek için kolları sıvamıştım ama zaman bulamadım. her neyse madde km olmak için yeniden elden geçirilmeli. maddenin bir kısmına "single" bir kısmında "tekli" var. ayrıca çok düzensiz. neyi nereye koyacağı pek bilinmemiş gibi mesela "part of me" ses dosyasının "Genel görüntüsü" başlığında işi ne? ayrıca çevrilen ingilizcedeki sayfasının alt başlıklardaki içeriklerin çoğu kısmı türkçe sayfada mevcut değil. tamamlanmalı. --— heddagabler 00:19, 8 Ağustos 2012 (UTC)
  • Destek Destek--B.S.R.F. 💬 07:28, 9 Ağustos 2012 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı Maddeyi yeniden elden geçirdim. Eksik kısımları çevirdim. Tüm eksiklikler giderildi. - Seyit mesaj 18:32, 12 Eylül 2012 (UTC)
Yorum Yorum 15 Ocak 2012 tarihinde, yalnızca ABD'de 5 milyon dijital kopya sattığı açıklandı ve bu rakama ulaşan ilk sanatçı oldu. (2010-günümüz: Teenage Dream ve ilk sinema filmi, 3.paragraf) İngilizcesine bakınca beş şarkısı da beş milyondan fazla satan sanatçı olduğunu anladım aslında. Bir de şundan İngilizcesinde değinilmiş ama burada göremedim. Kişisel hayatı ilk paragrafta ise yazıldığı aksine Brand'le çalışmadı. Orada Matt Thiessen'le çalıştığından ve bir dönem ilişki yaşadığından, ayrıca sonra Russell Brand'le de çıktığından bahsedilmiş. Merve (mesaj) 13:02, 13 Eylül 2012 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı Belirttiğiniz yanlışlıklar düzeltildi. Zaten ben de o son bahsettiğiniz cümleyi zor çevirmiştim hatalı olmuş o da. - Seyit mesaj 13:57, 13 Eylül 2012 (UTC)
  • Destek Destek Kaliteli madde statüsünü hak eden bir madde. Ellerinize sağlık.. Yalnız bu kullanıcı tarafından içerik sürekli kirletilmekte pek tabi sayfa geçmişi de. Buna da bir çözüm bulunmalı diye düşünüyorum.. --Garbino ileti 14:49, 24 Kasım 2012 (UTC)
  • Karşı Karşı heddaya tümüyle katılarak... Lubunya  POSTA  18:41, 4 Aralık 2012 (UTC)
Cevap Cevap Hedda'nın belirttiği yanlışlıklar daha önceden düzeltildi, katılacak bir durum kalmış mı? Söyleyin ekleyelim lütfen. - Seyit mesaj 21:43, 5 Aralık 2012 (UTC)
Kırmızılar var örneğin girişte 3, bir alt bölümde 11, bir altında beş ve daha da uzuyor. İçeriğin KM için erken olduğu fikrindeyim.  Lubunya  21:38, 9 Aralık 2012 (UTC)
  • Destek Destek--Batuhan 11:16, 10 Ocak 2013 (UTC)
  • Karşı Karşı Çok çeviri duran cümleler var ve çevrildiği sürüme göre eksik. Ayrıca madde İngilizce sürümünde artık KM değil. 5 Ekim 2012'de 2. kriteri sağlamadığı için çıkarılmış. Çeviri oradan yapıldığına, kaynaklar oradan alındığına göre burada KM seçmemiz uygun olmaz. Merve (mesaj) 17:03, 30 Ocak 2013 (UTC)
  • Destek Destek KM kriterlerini karşıladığı kanattindeyim. Mimar77 (mesaj) 05:35, 2 Şubat 2013 (UTC)
  • Karşı Karşı --- C@no58 | mesaje-posta 10 Şubat 2013, 09:45 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.