Kullanıcı mesaj:Théoden/2014 Haziran

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

kulanıcı sayfamı neden sildiniz -yazgaç

Kullanıcı sayfaları bizlerin kullanımında özgür tutulsada, belirli kurallarla hareket etmek gerekmektedir. Eklediğiniz şablonlarla, maksadınızın ciddiyetten uzak olması sebebiyle sayfa silinmiştir. Aynı değişikliği yinelediğiniz için, ikinci kez sayfa silinmiştir. Lütfen ciddi olunuz.. --Théoden ileti 15:36, 1 Haziran 2014 (UTC)

kılbıyık karakterini koymayı düşündünüz bana mesaj yazmışsınız.bu ben icad ettim.aynı robinson crose gibi fakat telif dediniz gidip almadım neden mi müracat ettim fakat alsanız bile copyrightını hemen yaparlar taklit çok malum.çok vikipedist var .biri koysa siliniyor.kandırmıyorum sizi ben buldum.camdan da atım mi kendimi.daniel dofoe gibi rrobinson crose romanı gibidir. siz almazsanız kimse tarafında bilinmez.vikipedi iyi reklam yapıyor.bu yüzden seçiyorum.--85.102.69.119 16:12, 1 Haziran 2014 (UTC)

Anlattığınız her şeyi bir kenara bırakın ve öncelikle Vikipedi'nin ne olup/olmadığını kavrayın. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:25, 1 Haziran 2014 (UTC)

neden sayfamı sildinBu imzasız yazı Melihtabakci (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Bu kullanıcı adına kayıtlı, silinmiş herhangi bir katkı görünmemektedir. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 15:04, 2 Haziran 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
mertak otomotiv sayfası neden silindi yeniyimde Melihtabakci (mesaj) 15:15, 2 Haziran 2014 (UTC)
Diğer kullanıcı adınız, söz konusu şirket ile aynı ismi taşıdığı için engellendi ve içeriği telifli olduğu için silindi. Ayrıca, telifli olmasa dahi, reklam ya da kayda değerlik sebebiyle silinmesi kaçınılmazdı. Yeni kullanıcı adınızla, yeniden yarattığınız ilgili şirket maddesi yine uygunsuzdu ve silindi. Lütfen, maddeyi yeniden yaratmadan önce bu ve bu politikalarımızı iyice inceleyiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 15:26, 2 Haziran 2014 (UTC)

Devriyelik yetkiniz etkinleştirilmiştir. Katkılarınızın artarak sürmesi dileğiyle, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 14:28, 2 Haziran 2014 (UTC)

Arkadaşlar teşekkür ederim. Elimden geldiğince gayret etmek için çalışacağım. Uğurkent (mesaj) 15:31, 2 Haziran 2014 (UTC)

Bir çikolatalı kek de sizin için![kaynağı değiştir]

Merhaba, Orta Doğu Teknik Üniversite'nin oldukça popüler bir taraftar topluluğu olan "Odtülü Kartallar" başlığını silmişiniz. Sanırım kayda değer bir içerik olarak görmemişiniz ama wikipedia'da taraftar topluluklarının sayfaları var. Oldukça da düzgün hazırlanmıştı sayfamız ve geliştirmeye çalışıyorduk. Tekrar değerlendirebilir misiniz? İyi çalışmalar. Dennisco2 (mesaj) 08:39, 3 Haziran 2014 (UTC)
Merhabalar, Vikipedi'ye yaratılan her türden maddenin kayda değerlik kıstaslarını karşılaması, bunun içinde içeriğindeki bilgilerin güvenilir birçok kaynakla doğrulanması gerekmektedir. İlgili kıstasları karşılamadığı görülen maddelerse, kısa süre içerisinde silinirler. Lütfen, bağlantıları dikkatlice inceleyiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:44, 3 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba theoden "Ahmetim22" kullanıcısı vandalizm yapıyor. Geç olmadan müdahale edin hacitalha 08:52, 3 Haziran 2014 (UTC)

Merhabalar, küfür ve saldırı içeren ifadeler kullanması sebebiyle, kullanıcının 24 saat süreyle değişiklik yapması engellenmiştir. Bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:49, 3 Haziran 2014 (UTC)

Minecraft sayfasında Vikipedi standarlarına uygun değil şablonu var. Ben problemin ne olduğunu çözemedim. Bir bakıp bilgi verir misiniz.M.A.SEKİ WMS 12:51, 3 Haziran 2014 (UTC)

Bahsettiğiniz şablon, İncelemeelemani tarafından içerikten çıkartılmış. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:59, 3 Haziran 2014 (UTC)

İnceleme Bekleme Süresi[kaynağı değiştir]

Merhabalar hocam, tekrar aynı konu ile sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim ama 1 aydır "Sultan Galiyev" başlığında yapmış olduğum düzenlenmenin incelenmesini bekliyorum. Artık incelendi de onaylanmadı mı yoksa halen inceleme mi bekliyor ondan bile emin değilim. Ne zaman inceleneceği ile ilgili bir tarih verebilmeniz mümkün mü acaba?Bu imzasız yazı Evrim4555 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, genellikle yanlış bir karar vermemek adına, konudan anlayan devriyelerin inceleme yapması için diğer devriyelerimiz bazı muhtelif konulara sahip maddeleri incelemeden bırakırlar. İnceleme yapan devriyelerimiz de sınırlı olduğundan süreç uzayabilir. Mümkün olan en kısa sürede değişikliğinizle ilgilenilecektir. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 19:32, 3 Haziran 2014 (UTC)

144.122.250.189[kaynağı değiştir]

Selam, Théoden şu kullanıcının dış bağlantılarda yaptığı bazı değişikliklerini geri aldım örneğin dış bağlantılardan Google Mapsları çıkarması söylememe (niye çıkarmamasını gerektiğini mesaj sayfasında belirtmeme) rağmen inat etti ilgilenirsen sevinirim. İyi Vikiler. Uğurkent (mesaj) 20:33, 3 Haziran 2014 (UTC)

Ben de dedim ki sağ üstte zaten Google Maps'e giden link var. Alta koymaya ne gerek var dedim ama açıklama yapmadı. Yok, eğer alta Google Maps linki koyacaksak o zaman tüm şehir ve köylerin altına Google Maps linki koyalım. Öyle değil mi? --144.122.250.189 20:41, 3 Haziran 2014 (UTC)
Kullanıcının değişikliklerinde bir sorun göremedim. Değişiklik özetinin de kullanıldığı bu tür değişikliklerde, reddetmeden önce gerekçenin mahiyetini kontrol etmekte fayda var. Sonuç olarak, değişiklikler kabul edildi. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:51, 3 Haziran 2014 (UTC)

Özdilek A.Ş[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Ben Özdilek çalışanıyım. 1.si Özdilek A.Ş. Özdilek Holding oldu, bu başlığı Özdilek Holding olarak değiştirme şansım var mıdır? 2.si Özdilek Holding'in şirketleri hakkındaki bilgileri reklam yapmadan nasıl Wikipedia'ya ekleyebilirim?

Metni kaynak göstermeden kendi kelimelerimle yazdım, kabul etmediniz, kendi kurumsal sayfamızı kaynak göstererek yazdım kabul etmediniz, bir haber sitesinde bu içerik yayınlandı, onu kaynak gösterdim yine kabul etmediniz?

Bana bir şekilde eğer şirket bilgilerini buraya yazamayacağımı söylerseniz amenna, yok eğer yazabiliyorsam nasıl yazacağım, hazır şablonlu bir cevap vermeden durumu anlayabileceğim şekilde anlatma şansınız yok mudur?

Lütfen yardımınızı bekliyorum, aksi taktirde sürekli zamanınızı almış oluyorum. İlginiz için şimdiden teşekkürler.Bu imzasız yazı Oguzyilmaz86 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, tartışma sayfasında durumu dile getirirseniz, inceleme sonrasında gerekli taşıma işlemini yapacak arkadaşlarımız olacaktır. Diğer konuya gelirsek, madde içeriğine eklenen bilgilerin telifli olmadığı durumlarda da, reklam metni gibi yazılması kabul edilmesini zorlaştırıyor. Malumunuz bir ansiklopedideyiz ve yalnızca ansiklopedik içeriklere yer vermek mecburiyetindeyiz. Ayrıca eklediğimiz her bilgiyi güvenilir birçok kaynakla doğrulamamız gerekmektedir. Maddeye konu kurum/kuruluşların web sitelerini ise, bu bilgilerin doğrulanması noktasında güvenilir kaynak olarak kabul edememekteyiz. Daha önceki uyarılarınız sebebiyle tekraren telifli içerik girmeniz durumunda engelleme işlemi yapmak zorunda olduğumu hatırlatır, ilgili bağlantıları dikkatlice incelemenizi rica ederim.. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 13:32, 4 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba Theoden Vikipediye bir hafta önce katıldım. İlk başta telif haklarını tam olarak bilmiyordum. Bu yüzden yaptığım bazı değişiklikler geri alınmış olabilir. Toplamda 120 den fazla değişiklik yaptım ve yapmaya devam ediyorum. Devriye olmak için ne yapmam lazımBu imzasız yazı Hacitalha (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, bu şekilde devam etmeniz ve ek olarak vandalizmle savaşım noktasında da katkılar gerçekleştirmeniz gerekmekte. Devriye olmanın 100 ya da 10.000 değişiklik olmasıyla bir bağlantısı yoktur. Unutmamalısınız ki önemli olan ne kadar çok değişiklik yapıldığı değil, ne kadar faydalı değişiklik yapıldığıdır. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 15:39, 4 Haziran 2014 (UTC)

kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:Cemadrian adlı şu kullanıcı uygun değildir, VP:KA. İlgilenir misin? KNF (mesaj) 15:46, 4 Haziran 2014 (UTC)

Tamamdır. Bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 16:11, 4 Haziran 2014 (UTC)

Esmehan Sultan[kaynağı değiştir]

Sayfamı silme nedeniniz nedir? telif hakkı İhlâli olduğunu sanmıyorum çünkü kendi yazımdır ve gerçekliği vardır.Sizin yazdığınız Esmehan Sultan sayfası II.Selim'in kızı hakkında yanlış ve eksik bilgi içeriyor.Ayrıca II.Selim'in kızı 1544'te değil 1548'de II.Murad'dan sonra Dünya'ya gelmiştir ve adı Esmehan değil Esmahandır.Bu durumu düzelteceğinizi umuyor ve şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum Theoden. --Tarihprofesor Tarihprofesor (mesaj) 22:49, 4 Haziran 2014 (UTC)

Merhabalar, yaratılan içerik telifli olmasa dahi, eklenen bilgilerin hiçbirisi güvenilir kaynaklarla doğrulanmadığından, yine silinmesi gerekecekti. Mevcut haliyle, özgün araştırmalara yer vermemek politikamız sebebiyle de kabul edemeyiz. Lütfen ilgili bağlantıları dikkatlice inceleyiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 23:26, 4 Haziran 2014 (UTC)

Hüseyin Akın sayfası[kaynağı değiştir]

Sayfayı ısrarla siliyorsunuz. Sayfayı silmek için kayda değerlik yeterli bir neden değil çünkü googledan bile arasanız hakkında bir çok bilgi edinebileceğiniz Hüseyin Akın'ın vikipedi gibi bir ansiklopedide olmaması büyük eksiklik bizim yaptığımız sayfaları kabul etmiyorsanız en yakın zamanda Hüseyin Akın'ı vikipedide görmek istediğimi bir vikipedi kullanıcısı olarak size bildiriyorum. Umarım en yakın zamanda vikipedide yerini alır. Saygılarımla dogruadam 15:05, 5 Haziran 2014 (UTC)

Merhabalar, bir başka içerikten kopyalama yapıldığı için sayfa silindi. Bununla birlikte, kişinin kayda değer olduğunu düşünmenin yanında, bunu ispatlayacak güvenilir kaynaklar da kullanmanız gerekmekte. Takdir edersiniz ki, biz maddenin altına; "Kişinin kayda değer olduğuna inanmıyorsanız, Google'a bakın!" yazamayız. Kayda değerliğin önceden sağlanmış olmasını bekleriz, sağlanmadığı görülenleri ise silmek mecburiyetindeyiz. Lütfen ilgili bağlantıları dikkatlice inceleyiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 15:28, 5 Haziran 2014 (UTC)

Belirtmiş olduğunuz "permissions-tr@wikimedia.org" e-posta adresine aysunaslan.com sitesi altında yayınlanan resim ve bilgi içeriklerini "Wikipedia" sisteminde yayınlanması hakkındaki izin gönderilmiştir. Fakat sayfa telif ihlali sorunu adı altında tekrar kaldırıldı. Bu konu hakkında yapılan hata bizden ya da sizden kaynaklı ne ise acilen düzeltilmesi ve sayfanın aktif olmasını istiyorum.Bu imzasız yazı Arslanutku (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Mail göndermiş olmanız, oldu-bitti içeriği onaylıyoruz demek değildir. OTRS yetkililerimiz sizinle iletişime geçecekler. İşlem tamamlandığı taktirde, sizinle ilgilenen yetkilimiz bir hizmetli ise sayfayı kendi getirecektir. Değilse en son silen olduğumdan benden, sayfanın geri getirilmesini talep edecektir. Sabrediniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 19:42, 5 Haziran 2014 (UTC)

F. Gülen Sayfası[kaynağı değiştir]

Selamlar Théoden, Fethullah Gülen'e dair olan sayfayla alakalı bazı itirazlarım var. Tartışma sayfasına da ekledim gerçi, ama bir de özellikle iletmek istedim. Bildiğin üzere 17 Aralık'tan beri Cemaat-Hükumet çatışmasında karşılıklı karalama kampanyaları var ve birbirlerine defalarca dava açarak bu karalamaları tescil de ettiriyorlar. Böylesine bir çekişmenin Vikipedi'ye taşınıyor olması ise son derece rahatsız edici. Gülen'e dair olan sayfada yanlı bir üsluptan tutun yanlış veya tartışmalı bilgilere kadar birçok Vikipedi'ye aykırı nokta var. Dışarıda büyük bir çekişme yaşanırken ve iki taraf da kendisini haklı görürken vikipedistlerin bu konuda tarafsız kalması en uygunudur diye düşünüyorum. Bu minvalde sayfanın, ne tarz uygulamalar var bilemiyorum, belli değişimlerden uzak tutulmasını ve farklı fikirlerin mümkünse tartışma sayfası üzerinden dile getirilmesini teklif ediyorum. sayfanın özellikle 6 haziranda ve önceki tarihlerdeki değişimleri iddiamın doğruluğunu ispatlar. İyi Vikiler.. --Mys2014 (mesaj) 12:16, 6 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba Théoden, Sayfa üzerinde Kullanıcı:Zohak'ın taraflı ve yoğun değişiklikler yaptığını farkettim. Bu kullanıcı daha öncede benzer sebeplerden (taraflı değişiklik, kukla kullanımı, toplumunun sabrını zorlama vb.) uzun süre ceza almıştı. Acaba sayfayı, bir süreliğine koruma altına alabilir misiniz? Teşekkürler .| ɾɐsǝɯ zoɯɐʞɐʎ | 12:54, 6 Haziran 2014 (UTC)
Merhabalar, son dönemde bu türden maddelerin yoğun ve ihtilaflı değişikliklere uğradığı doğrudur. İhtilaflı değişikliklerde uygulanması gereken metot tartışma sayfasının kullanılmasıdır ve bu yöntemin kullanılması teşvik edilmelidir. Önceki sürümlerle ilgili problemler varsa, yine tartışma sayfası kullanılarak bir fikir birliği sağlanmaya çalışılmalıdır. Korumaya gelirsek; şu an için gerekli görmüyorum. İçerikte oynama olduğu taktirde, değişiklik savaşı yapmak yerine aktif bir hizmetliye durumu bildirirseniz de gereken yapılır. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 13:55, 6 Haziran 2014 (UTC)

Selam, Théoden Hacitalha bana beyaz liste hakkına sahip olmak istediğini iletti. İncelediğimde de otomatik terfi ölçütlerini sağlıyor. İlk değişikliklerinde telif hakkı sorunları yaşamıştı (hatta bazılarını geri almıştım) fakat daha sonra bazı vandalizmle olan mücadeleleri var ve daha çok yazım yanlışları, hatalı bilgileri düzelterek olumlu katkılarda bulunmaya çalışıyor. Gerekenin yapılması dileğimdir. İyi Vikiler. --Uğurkentmesaj 15:11, 6 Haziran 2014 (UTC)

Merhabalar, kullanıcı henüz çok yeni bir üye ve telif konusunda ilk günlerinde biraz sorun yaşanmıştı ama sonraki katkıları gördüğüm kadarıyla olumlu. Bu doğrultuda, kullanıcı hakkı beyaz listeye dahil edildi. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 15:51, 6 Haziran 2014 (UTC)

Bu tür sakıncalı ve ciddiyetten uzak değişiklikleri tekrarlamayacağınızı umuyorum... --Théoden ileti 22:06, 6 Haziran 2014 (UTC)

Bilinçli veya kasıtlı olarak yapılmış bir güncelleme değildir. Başka bir konu hakkında çalışma yaparken yanlış bir işlem yapmışım. Tekrarı olmayacaktır. Hoşgörü göstereceğinizi umuyorum. İyi akşamlar... Yiğit Bilginsavaşçı mesaj 22:19, 6 Haziran 2014 (UTC)

velocity micro[kaynağı değiştir]

Velocity micro diye bi madde açılmış. Ne olduğu belli değil.

hacitalhamesaj at 19:59, 7 Haziran 2014 (UTC)

silinmesi gereken madde[kaynağı değiştir]

Muharrem Demirci diye bi madde açılmış. Sanırım tanınmayan bir kişinin otobiyografisihacitalhamesaj at 20:03, 7 Haziran 2014 (UTC)

İçbağ vermediğinden, şuan ilgilenemedim ama maddeleri kontrol ederken inceleyeceğim. Şunu hatırlatmak isterim; bu türde sorunlu içeriğe sahip maddeler gördüğünde {{Sil}} etiketini bir gerekçeyle birlikte maddeye eklersen, KAT:SS|hizmetli kutusuna düşecektir. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:34, 7 Haziran 2014 (UTC)

Şablon:Ülkelere göre vize politikası[kaynağı değiştir]

Merhaba, {{Ülkelere göre vize politikası}} şablonunu ingilizce wikipedia daki gibi düzenli yapamadım. Eksiği bulamıyor ve çözemiyorum. Tüm ülkeler alt alta yer alıyor. Bunların wikipedia daki gibi yan yana sıralı olması gerekiyor. Şablon düzenleme konusunda uzman mısınız? Veyahut bunu çözebilecek bir kullanıcıyı tanıyor musunuz? Beni yönledirebilirseniz sevinirim. İyi çalışmalar dilerim. Totenkopf division (mesaj) 07:35, 8 Haziran 2014 (UTC)

Merhabalar, Kullanıcı:SAİT71, Kullanıcı:Hobbit28, Kullanıcı:Rapsar ve Kullanıcı:İncelemeelemani şablonlarla ilgililer. Yardımcı olabilirler. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 13:30, 8 Haziran 2014 (UTC)
Ben ilgileniyorum şablonla...Sait71yaz 13:36, 8 Haziran 2014 (UTC)
Théoden, sorunun hallolduğunu sanıyorumSait71yaz 13:49, 8 Haziran 2014 (UTC)
Ellerine sağlık, teşekkürler.. --Théoden ileti 14:29, 8 Haziran 2014 (UTC)

kitlesel kaldırım[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Kitlesel kaldırım yaparak, kitlesel bir temizlik yaptığının farkında mısın? Bu gidişle tüm vikiyi toptan silersin --Śαвяí¢αи76ileti 15:26, 8 Haziran 2014 (UTC)

Aslında niyetim oydu!.. Backspace yerine Enter'a bastım ve ... Zamanında Kibele ile dalga geçmiştim. Sanırım ahı tuttu...  :)--Théoden ileti 15:34, 8 Haziran 2014 (UTC)
Anlıyorum ama o sekmeyi kullanarak benim birkaç gün içerisinde en son değişikliği yaptığım sayfaların tümünü nasıl sildiğini bir türlü anlamadım. O sekme sadece bir kullanıcının son birkaç gün içerisinde yeni oluşturduğu sayfaları silmek için kullanıldığını biliyordum halbuki --Śαвяí¢αи76ileti 15:37, 8 Haziran 2014 (UTC)
Daha önce 3 kez kullandım mass delete'i, aslında gayet stabil bir arayüz.. Yarattığı sayfaları sildiğin kullanıcının mass delete'indeydim ben, sonra sana nasıl geldi, nasıl sayfaların silindi bilemiyorum. Zira maddeleri tıklamadan silmiyordu, önceki kullanımlarımda... Kitlesel kaldırım notunda da benim katkılarım olduğu yazıyor silinenlerin. Bozuldu mu nedir?(Burada şair, yırtmak için ıkınıyor) :) --Théoden ileti 15:43, 8 Haziran 2014 (UTC)
Neyse o zaman mass delete özelliğini mecbur kalmadıkça kullanmamak gerek. Şairi daha fazla zorlamayalım --Śαвяí¢αи76ileti 15:54, 8 Haziran 2014 (UTC)
Kesinlikle.. :) İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 15:57, 8 Haziran 2014 (UTC)

adıyaman fen lisesi[kaynağı değiştir]

Merhaba, vikipedide henüz yeniyim. Az önce "Adıyaman fen lisesi" isminde bir sayfa açtım, telif hakkı ihlali olduğu gerekçesiyle silmişsiniz sanırım. Telif hakkı ihlalinin nerede olduğunu sorabilir miyim? و (mesaj) 16:04, 8 Haziran 2014 (UTC)

Merhabalar, ilgili okul web sitesinde yer alan içeriği kopyaladığınız için madde silindi. Daha önce başka bir web sitesi ya da yazılı materyalde yayınlanmış içeriklerin Vikipedi'de kullanılması politika ihlalidir. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 16:11, 8 Haziran 2014 (UTC)

Halkçı Gençlik Derneği adına açtıgım sayfa silindi ve daha sonra kurallara uygun olarak hazırladığım diğer sayfada tarafınızdan silindi. yeni üye olduğumdan ve sebebini bilmediğimden sizden bilgi almak istedim yardımcı olur musunuz?Bu imzasız yazı SercanPolat93 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, yarattığınız madde ansiklopedik görünüm ve içerikten yoksun olduğu için silinmiştir. Vikipedi'de açılan her türden maddenin kayda değerlik kıstaslarımızı karşılaması, bunun için de güvenilir birçok kaynakla doğrulanması gerekmektedir. Diğer sayfadan kastınızın ne olduğunu anlayamadım yalnız. Silinen başka bir katkınız görünmemektedir. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 00:41, 9 Haziran 2014 (UTC)

AYT tartışma[kaynağı değiştir]

Merhaba, Ayyıldız Tim adlı makalede bazı devriye vikipedist arkadaşlarımız tarafından yanlış düzenlemeler yapılıp ısrar edilmektedir. tartışma sayfasında kaynakları ile belirtilen düzenlemeleri kendi yorumuyla değiştiren arkadaşımız daha önce bir çok kez tam koruma altına alınmış sayfaya tekrar zarar vermektedir. Değiştirilen düzenlemelerin kaynağı şudur; Anonnews.org sitesinin Anonymous adlı hacker grubuna ait olduğu hem sitenin içeriğinde hemde İngilizce Vikipedi makalesinde "Anonymous tarafından kullanılan siteler" başlığında belirtilmektedir. Grubun resmi manifesto sitesi olduğu haber sitelerinde yayınlanmıştır. Kişi "Organizasyonların sitesi mi olur? Anonymous bir organizasyon" diyerek .org internet uzantısının organizasyonlara verildiğini unutmuştur. Arkadaşımız tartışma sayfasında Anarşist olduğunu belirtmiştir bu yüzden Anarşism ideolojisini benimseyen Anonymous grubuna karşı bir sempati beslediğini ve duygusal yaklaştığını düşünüyorum. Lütfen bir kontrol eder misiniz? İyi günler dilerim. erlikkhan 05:51, 9 Haziran 2014 (UTC)

Şablon:Ülkelere göre vize politikası[kaynağı değiştir]

Merhaba, evet hallolmuş. Çok teşekkür ederim :) İyi çalışmalar Totenkopf division

Dosya:Life 1943 lindy.jpg[kaynağı değiştir]

Merhabalar, Lindy Hop adlı sayfanın Türkçesini açmış olup, aynı sayfanın başka dillerinden çok fazla yazı ile sayfanın içeriğini zenginleştirdim. Ancak aynı sayfanın başka dillerinde bulunan resimlerini almaya çalıştığımda çok büyük oranda kullanamıyorum. Dolayısıyla Life dergisinin 23 Ağustos 1943 tarihli dergi kapağının fotoğrafını içeren Ukraynaca Lindy Hop sayfasından bu resmi kullanamadım ve aynı resmi Türkçe'de de kullanabilmek için tekrardan yükledim. Bu olay hakkında izninizle birkaç sorum olacaktı: Ukraynaca sayfadaki aynı fotoğrafı <<Life 1943 lindy.jpg>> neden Türkçesinde kullanamıyorum? Kullanamadığım taktirde aynı fotoğrafı telif haklarını belirterek yükleme hakkım yok mu? Fotoğrafı sayfanın Türkçesinde nasıl kullanabilirim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim. (Donnerhorn (mesaj) 11:04, 9 Haziran 2014 (UTC))

Merhabalar, bahsettiğiniz dosya adil kullanım kapsamında yüklendiği için, yalnızca Ukraynaca Vikipedi'de geçerli olacak şekilde kullanılabilir durumdadır. Burada yüklemeye çalıştığınızda da uygun bir yükleme yapmadığınızdan, telifli olan görsele ait dosya silinmiş. Madde içeriğindeki bir bilgiyi doğrular nitelikte olduğundan, ilgili dosya adil kullanıma uygun bir şekilde yeniden yüklendi. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 11:28, 9 Haziran 2014 (UTC)

Devriyelik Başvurusu[kaynağı değiştir]

Benim devriyelik başvurum 2 aydır beklemede. Bir bakıp en azından yorum yazarsanız sevinirim.M.A.SEKİ WMS 12:07, 9 Haziran 2014 (UTC)

Başka bir hizmetli arkadaşım ilgilenmediği taktirde, en kısa sürede başvurunuzla ben ilgileneceğim. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:41, 9 Haziran 2014 (UTC)

Kullanıcı:Ülker İçim[kaynağı değiştir]

Selam Théoden, Ülker İçim ticari marka ismi taşıdığından gerekenin yapılması gerekmez mi? İyi Vikiler. --Uğurkentmesaj 15:23, 9 Haziran 2014 (UTC)

Uygun olmayan KA süresiz engellendi. Bilgilendirme için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 15:28, 9 Haziran 2014 (UTC)

paylaşımlarım neden siliniyor?[kaynağı değiştir]

Öğretim Geliştirme Enstitüsü Modeli hakkında bilgi eklemek istiyorum. Ancak model hakkında pek fazla bilgi yok ve ilk bilgiyi telif hakkından habersiz bir şekilde eklemeye çalıştım ve uyarınızı görünce konuyu iyice anlayarak kendi cümlelerimle özümsemeye çalıştım. Fakat elimden daha fazla bilgi yazmak gelmiyo ve yazdıklarım etkin cümleler değilse rica ediyorum wikipedia bu konu hakkında kendi bilgi yazsın. Çünkü öğretim tasarımı diye bir ders mevcut ve bazen öğrencilerin sunum yapması gerekebiliyor,hatta bilgisayar bölümü okuyorlarsa bunu web te paylaşım haline getirmeleri de istenebiliyor. Bunu yapmamsa gerekçesini bir türlü tam olarak anlayamadığım nedenlerden dolayı engelleniyor. Aslı ÇETİNKAYA (mesaj) 21:50, 9 Haziran 2014 (UTC) Aslı ÇETİNKAYA

Malumunuz Vikipedi bir ansiklopedidir ve içerisinde yer alan içeriklerin ansiklopedik olmasının yanında, ansiklopedik bir görünüme de sahip olması gerekir. Başlığından tutun da, içeriğinde ki düzene kadar hiç bir şeyi uygun olmayan bir maddeyi kabul etmemiz ise mümkün değildir. Ayrıca, Vikipedi'ye eklenen her türden bilginin güvenilir kaynaklarla doğrulanması gerekir. Kaynak olarak, maddenin altına imza atıp kendimizi göstermemiz ise baştan yanlış bir harekettir. Lütfen ilgili bağlantıları dikkatlice inceleyiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 22:00, 9 Haziran 2014 (UTC)

Merhabalar Eldarion, bu kullanıcının olma ihtimali oldukça yüksek. Kanıtlar; 1, 2, 3. İlgilenirsen sevinirim, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 11:35, 9 Haziran 2014 (UTC)

Gerekli işlemi yaptım. Kolay gelsin. --Eldarion 07:01, 10 Haziran 2014 (UTC)

Anilye 'nin eklediği içerikler Wikipedi'de de OTRS izni olan siteden alınmıştır. www.doktoramcam.com sitesinin OTRS iznine bakarsan durumu görebilirsin. Ayrıca Anliye'yi beyaz listeye alabilirsek bu sıkıntılarıda yaşamaktan kurtuluruz. Kendisi doktormuş. Selamlar, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 19:35, 10 Haziran 2014 (UTC)

Madde geri getirildi. Kullanıcının katkı ağı, bu site içeriğini aktarmak üzerine kurulu olduğundan; beyaz listeye almadan önce bir OTRS yetkilisine danışmam gerekiyor. Taysin'e mail attım şimdi, gelecek cevaba göre bir adım atarız. Bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 19:56, 10 Haziran 2014 (UTC)

Fenerli1978 desteğiniz için teşekkğrler. Kullanıcı: Théoden bu site bana ait, whois'den de İbrahim Anıl Yeşildal adına kayıtlı olduğunu görürsünüz.Bu arada madde hala kontrol edilmemiş gibi duruyor. --Anilye (mesaj) 10:48, 18 Haziran 2014 (UTC)

Yönlendirme[kaynağı değiştir]

Şu ve şu yönlendirmeleri bi zahmet silebirmisin.M.A.SEKİ WMS 07:55, 12 Haziran 2014 (UTC)

Tamamdır. Ufak bir bilgi; bu tür içeriğinde sorun gördüğün maddelere {{sil}} etiketini bir gerekçeyle birlikte eklersen, KAT:SS|hizmetli kutusuna düşecektir. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 09:43, 12 Haziran 2014 (UTC)

Aysun Aslan sayfası için belirtmiş olduğunuz "permissions-tr@wikimedia.org" e-posta adresine gönderilen telif izinleri mailine üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen hala bir cevap gelmedi. Bu konu hakkında ne yapmamız gerekiyor.Bu imzasız yazı Arslanutku (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, OTRS yetkililerimiz imkan buldukça gelen maillerle ilgilenerek geri dönüş yapmaktadırlar. En kısa sürede, gönderdiğiniz maille de ilgileneceklerdir. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 13:18, 12 Haziran 2014 (UTC)

88.232.150.10[kaynağı değiştir]

Selam Théoden, şu kullanıcı Superyetkin'in ve Kibele'nin mesaj sayfalarına daha birçok Vikipedistle ilgili kaba hakaretlerde bulunmuştur. Gereğinin yapılması gerekmez mi? İyi çalışmalar. Ve birde şu değişiklik. --Uğurkentmesaj 13:46, 12 Haziran 2014 (UTC)

İp engellendi. Yeni bir ip adresi ile geri gelmesi mümkün. Tetikte olmanız dileğiyle... İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 15:03, 12 Haziran 2014 (UTC)

Selam. Şu kullanıcı katkılarından anlayacağınız üzere yukarıda adını belirttiğim kullanıcının kuklasıdır. Gereğini yaparsınız. Saygılar. --esc2003 (mesaj) 13:46, 12 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba. Hizmetli seçimi için yapılmakta olan oylamaya katılmak ister misiniz? Teşekkürler! (Not: Bu mesaj birden fazla kullanıcıya gönderilmiştir.) --esc2003 (mesaj) 15:00, 12 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba Theoden Vikipedideki değişiklikler olması gerekenden 3 saat önce görünüyor. Mesela 20.34 te yapılan bir değişiklik 17.34 teymiş gibi görünüyor. Bunun hakkında bilgin var mı? Sende de aynı şey söz konusu mu? hacitalhamesaj at 19:52, 12 Haziran 2014 (UTC)

Merhabalar, şurada, "Saat farkı" bölümünden, 'Avrupa/İstanbul' saat dilimini seçerseniz; Türkiye saatine dönüş gerçekleşecektir. Yalnız, bunu yaptığınızda, imzanızda halen ortak wiki sunucusu saatinin görünmeye devam edeceğini hatırlatmak isterim. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:31, 12 Haziran 2014 (UTC)

Israrcı telif[kaynağı değiştir]

Merhaba Théoden; Azteklerin Bilinmeyen Tarihi adlı sayfanın geçmişinde de görebilirsin. Kaynakçada link de var. Telif ihlali söz konusu. Kullanıcıya durumu açıklayamadım. İlgilenebilir misin?--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 21:06, 12 Haziran 2014 (UTC)

Merhabalar, sayfa silindi. Gerekli uyarı ve açıklamaları gerçekleştirmişsin. Kullanıcının tekrar etmesi durumunda gereken yapılacaktır. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:13, 12 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba Theoden Yapboz maddesinin vikipedi stardartlarına uygun olduğunu düşünüyorum. "düzenle" şablonun kaldırılmalı mı? Size danışmak istedim.Bu imzasız yazı Hacitalha (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Her Vikipedi maddesi bir şekilde geliştirilmeye ihtiyaç duyar. Sayfa koruma işlemlerini ise, bu tür gerekçelerle yapmıyoruz. İyi çalışmalar..--Théoden ileti 09:27, 13 Haziran 2014 (UTC)

Sevgili Théoden, sizi rahatsız ettiğim için özür diliyorum, ancak yapmaya çalıştığım değişikliklerin bazılarının halen onaylanmamış olması beni üzüyor, editör arkadaşların yoğun olduklarını bililyorum, zira kaliteli ve anlamlı değişiklikler yapma gayretindeyim, beyaz liste sürecine girmem için ne yapmam gerekli? İyi çalışmalar. --Maxwell Davenport (mesaj) 13:47, 13 Haziran 2014 (UTC)

Kullanıcı hakkınız, beyaz listeye tanımlanmıştır. Vandalizmden uzak katkılarınızı sürdürmeniz dileğiyle. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 13:54, 13 Haziran 2014 (UTC)
Çok teşekkür ederim, elimden gelen her türlü katkıyı sağlamaya çalışıyorum, iyi çalışmalar. --Maxwell Davenport (mesaj) 13:55, 13 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba Theoden

MyBB maddesi sürekli vandalizme maruz kalıyor. Maddenin koruma altına alınması gerek. hacitalhamesaj at 09:56, 14 Haziran 2014 (UTC)

Koruma talebinde bulunuldu: Vikipedi:Sayfa koruma talepleri--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 09:58, 14 Haziran 2014 (UTC)
Kullanıcı:Hecereklam Reklam amaçlı oluşturulmuş hesap. hacitalhamesaj at 14:25, 14 Haziran 2014 (UTC)

Kibele, doğru söyle ah mı etmiştin?.. :) --Théoden ileti 16:15, 8 Haziran 2014 (UTC)

olur mu öyle șey.. geçmiș olsun.. --kibele 08:01, 16 Haziran 2014 (UTC)

Telif Hakkı Taşıyan İçerik Barındıran Vikipedia Konusu[kaynağı değiştir]

Merhaba Theoden, Bu bağlantıda bulunan https://tr.wikipedia.org/wiki/Panama_Kanal%C4%B1 Panama Kanalı konusu altında yer alan Yapılışı ve İnşaatı alt başlığıyla yayınlanan içerik, Bu bağlantıda ki https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Panama_Kanalı&stableid=13343176 Stabil haline Telif Hakkı nedeniyle geri döndürülmesi gerekmektedir. Çünkü İçerikler Stabil halindeki Kaynak kısmında bulunan Web Sayfasından Alınmıştır. Kontrol ederseniz, yukarıda bahsi geçen başlıklı yazıların ilk eklendiğinde kaynak gösterilerek eklendiğini göreceksinizdir. Ve kaynağında kontrol ederseniz eklendiği tarihten daha evvel kaynak sayfada yazıldığınıda göreceksnizdir.Bu imzasız yazı Kaankaraca (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Bahsedilen içerik şu zamanda (01:51, 3 Ağustos 2011) yüklenmiştir. Arkadaşın bahsettiği site ise TİB'e ve şu kaynağa göre 27 Ağustos 2011 tarihinde kurulmuştur. Arada görüldüğü üzere 24 gün vardır. İlk önce Vikipedi'de içerik bulunmuştur. Ayrıntılı tarama yapmak gerekiyor. --Uğurkentmesaj 11:35, 16 Haziran 2014 (UTC)
2011 de kurulan siteden bahsetmiyorum dikkatlice eski sürümleri kotrol ederseniz içeriğin www.zaferkaankaraca.com sitesine ait olduğunu görürsünüz (başta burada reklam vermemek amacıyla yazmadım ama artık hak oldu) www.zaferkaankaraca.com siteside kapandıktan sonra kırık link nedeniyle vikipediadan bağlantısı kaldırıldı . Sonra www.zaferkaankaraca.com site içeriği a taşındı.! sitenin taşınmasndan sonra aynı konuya kaynak olarak www..com eklendi. Diğer eski sürümleri dikaktli kontrol edin. Telif Hakkı Gerekçesiyle belirttiğim içerikleri vikipediadan kaldırmanızı rica ederim. not: www.zaferkaankaraca.com sitesi 2009 yılı civarlarında açılıp bir kaç yıl açık kaldıktan sonra domain kaydı düştü sonra tekrar kayıt edildi ve bu nedenle whois kaytları aklınızı karıştırmasın sitenin bağlantısının ilk kez vikipediada bulunma tarihine bakın. içeriğin www.zaferkaankaraca.com kaynak gösterilerek eklendiğini bu eski sürümden kotroledebilirsiniz. https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Panama_Kanal%C4%B1&diff=9842803&oldid=9766014Bu imzasız yazı Kaankaraca (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Ben de o siteye girince site açılmıyor başka siteye yönlendiriyor, domain kaydı hakkaten düşmüş yeni site www.zaferkaankaraca.com 6 Ağustos 2012 tekrardan kayıt almış. Panama kanalı sayfasında İçerik bu bağlantıdan çalınmış : http://com/panama-kanalinin-yapilis-hikayesi.html Telif Hakkı ve kaynak gösterilmediğinden silindi. böyle yazınızı gördüğümden o siteyi söyledim. Kaynak olarak da arkadaş şunu göstermiş. Théoden en kısa zamanda ilgilenir. --Uğurkentmesaj 11:55, 16 Haziran 2014 (UTC)
Şurada sitenin o zaman ki arşiv kayıtlarına ulaştığımda, belirtildiği gibi içeriğin önce orada yayınlandığını doğruladığımdan; ilgili maddede gerçekleştirilen içerik çıkartma işlemi kabul edilmiştir. Bildirimleriniz için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:44, 16 Haziran 2014 (UTC)
Maddenin telifli kısmı genişletildi ve altbaşlıklara ayrıldı. Tarafımca telifsiz olarak yayınlandı.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 13:05, 16 Haziran 2014 (UTC)

Selam Theoden. Ekmeleddin İhsanoğlu sayfasına bir göz atabilir misin? bazı Ip'ler ısrarla maddeyi vandallıyorlar. Geçici koruma altına almak iyi olabilir.Yağmurlukörfez 13:14, 16 Haziran 2014 (UTC)

Merhabalar, madde 1 haftalık yarı korumaya alındı. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 13:23, 16 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba Theoden. Kullanıcı mesaj:88.231.24.81 ile ilgilenebilir misin?Yağmurlukörfez 15:21, 17 Haziran 2014 (UTC)

Merhabalar, ip engellendi ancak, başka bir ip'le geri dönmesi muhtemel. Tetikte kalmak oldukça önemli. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 15:29, 17 Haziran 2014 (UTC)
Sayfayı korumaya almak iyi olmuş. Benzer sayfaları da göz önünde tutarım. İyi çalışmalar.Yağmurlukörfez 15:31, 17 Haziran 2014 (UTC)

Mustafa Latif Topbaş sayfası[kaynağı değiştir]

Tam 2 saatlik araştırma yapıp insanlar daha çok şey öğrensin diye burada olmayan başlıkları vikipedi'ye kazandırmaya çalışıyorum sen hemen siliyorsun, bu bir emek hırsızlığıdır. M. Latif Topbaş bu ülkenin en önemli işadamlarından biri kayda değer olmayan kişi gerekçesiyle silmiş olduğunu gördüm benim bazı yazdıklarımı daha önceden de sildin bir kez daha hatırlatırım sana bu bir emek hırsızlığıdır kul hakkıdır ben saatlerce araştırma yapıp insanların daha çok şey öğrenmesini sağlıyorum senin silmen için değil. --OZZİBAY16 (mesaj) 17:26, 17 Haziran 2014 (UTC)

Merhabalar, kişinin ansiklopedik olduğunu düşünüp, maddeleştirmeden önce; kayda değerlik kıstaslarımıza baksaydınız ve kişiyi araştırırken bir de orada yazan kıstasları karşılayıp karşılamadığını araştırsaydınız ve bu araştırmalar sonucunda bulduğunuz güvenilir kaynaklarla eklediğiniz bilgileri doğrulasaydınız, madde silimezdi. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:41, 17 Haziran 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Hizmetli Yıldızı
6 yılı doldurmuşsun. Kutlarım. Bence bir hizmetliden daha öte bir bürokrat olabilirsin. hacitalhamesaj at 18:55, 17 Haziran 2014 (UTC)
6 yılın her döneminde aktif olmasam da, aradan geçen bunca zaman olduğunu görmek güzel elbette... Şuan hizmetlilik kullanıcı grubunun yetki alanıyla ilgilenmek benim için daha önemli, ilerisini zaman gösterir elbette... Yıldızınıza ve övgünüze teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:48, 17 Haziran 2014 (UTC)

Tanrısız Sözlük[kaynağı değiştir]

tanrısız sözlük gerçek bir kuruluştur. duyarlı olmaya davet ediyorum sizi lütfen.Bu imzasız yazı Hardrockyouv (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, kaya değerlik (internet) politikamızı incelemenizi rica ederim. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:46, 17 Haziran 2014 (UTC)

Vandalizm(yine)[kaynağı değiştir]

Selam Theoden. Smiler sayfasını ve kullanıcılarını kontrol edebilir misin?Yağmurlukörfez 23:01, 17 Haziran 2014 (UTC) Not: Hülya Avşar'a da bakarsan iyi olur.Yağmurlukörfez 23:04, 17 Haziran 2014 (UTC)

Merhabalar, küfür ve hakaret içeren ifadeler sarfeden kullanıcılar engellendi. Bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 23:16, 17 Haziran 2014 (UTC)

Kullanıcı Yagmurlukorfez[kaynağı değiştir]

Selamlar, sözkonusu kullanıcı Türk halkları maddesinde kaynaklı veriyi gülünç bahanelerle geri alıyor. Tarafsız davranmadığını düşünüyorum. İlgilenebilir misiniz bu zatla?Bu imzasız yazı 31.177.212.254 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Theoden. gerekçe de bahsettim. Bilimsel kesinliği olmayan veya evrensel bir kabul görmemiş bir tarihçinin kırk yıl önceki iddiası ile koca bir halkı tanımlama gibi bir gaflette bulunulmuş. IP'nin kendisinin konuyu tartışmak için değil trollük yapmak için burada olduğunu varsaydığımdan, konuyu tartışma gündemine taşımadım. Orada bir hata var. Madde evrenselleştirlmeli.Yağmurlukörfez 23:18, 17 Haziran 2014 (UTC)
Lütfen konuyla ilgilenirsen sevinirim. (Bu arada IP'nin direkt sana gelmesi de hiç şüphe uyandırıcı değil!)Yağmurlukörfez 23:26, 17 Haziran 2014 (UTC)
"Trollük" kaynaklı verileri tamamen subjektif bahanelerle silen birinin katkılarını geri almak değildir. Ek olarak Roux, ünlü bir Türkolog ve tarihçidir ve pek çok konuda referans gösterilir. "40 yıl" ise çok komik bir "bahane" zira daha eski kaynaklar var. Vikipedide maddeler bu zatın ideolojik görüşüne göre şekillenmek zorunda değil.Bu imzasız yazı 31.177.212.254 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Not: "Son değişiklikler" kısmında görülen tek hizmetliye gelmek de gayet doğal.Bu imzasız yazı 31.177.212.254 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Sözkonusu zat, objektif yahut en azından iyi niyetli olsaydı, kaynaklı ve oldukça uzun bir veriyi silmeden evvel tartışma sayfasına taşırdı lakin amaç o değil.Bu imzasız yazı 31.177.212.254 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Direkt o konuya atlamanız, hakkınızdaki şüpheleri ve tarafıma yapmış olduğunuz "ideolojimi dayattığım" gibi kişisel saldırılar renginizi belli ediyor. Kullanıcı adınızla(engellenmediyseniz) gelin lütfen. Burası evrensel bir ansiklopedi ve Roux'un veya bir başkasının kişisel görüşlerini içerdiği bilgileri biz "bilimsel veri" gibi uydurma ad altında yayınlayamayız. Theoden, senden son ricam, lütfen konuyla sağ duyulu bir şekilde ilgilenmen yönünde. Kolay gelsin. Yağmurlukörfez 23:36, 17 Haziran 2014 (UTC)
Benimle ilgili görüşlerinizi kendinize saklayın, burada konu ben değilim. Bilgisayar açılıp kapanınca IP otomatik olarak değişir ve bunu 0-6 yaş grubu çocuklar bile biliyor artık. Sizin bahsettiğiniz gibi "direkt o konuya atlama" yok yani. Ve dediğim gibi konu ben değilim.
"Evrensel bir ansiklopedi" ise her görüşe yer verilmeli maddelerde ve Roux da bunlardan biri. "Bilimsel" alt başlığından rahatsız iseniz başlığı değiştiriniz kaynaklı veriyi silmek yerine. Daha fazla bu zatla ilgilenmeyeceğim, hizmetli gereğini yapacaktır.Bu imzasız yazı 31.177.212.254 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Mesaj sayfam ne güzel, birbirine giydirme(!) dolu bir tartışma sayfasına dönmüş... Sizden bu tartışmayı ilgili maddenin tartışma sayfasında sürdürmenizi rica ediyorum. Zira, bahsi geçen Türkoloğu tanımıyorum ve hakkında araştırma yapacak vaktim yok şuan için. Bu arada, her ikinize de; yalnızca içerik üzerine yorum yapılmasını isteyen politikamızı hatırlatmak isterim. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 23:59, 17 Haziran 2014 (UTC)
Kimsenin kimsye "giydirdiği" yok Theoden. Bir hizmetli olarak sorunun çözümündeki üstün eforunuz takdire şayan gerçekten. Neyse... İyi geceler.Yağmurlukörfez 00:08, 18 Haziran 2014 (UTC)
Yukarıda yer alan mesajlaşmalardan çıkan başka sonuç yok, üzgünüm... Hizmetliyim ancak, bu yetki bana; bilgi sahibi olmadığım konularda da yetki sahibi olma hakkı vermiyor ne yazık ki. O yüzden müdahale etmem uygun olmayacaktır. Anlatabildiğimi umarım. Tekraren iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 00:18, 18 Haziran 2014 (UTC)

resim eklemek için şu lisanslı resmi eklemem de nasıl bi telif var yardımcı olur musunuz[kaynağı değiştir]

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 2.0 Generic (CC BY-NC-ND 2.0) adlı lisanslı resmi ekleyevilir miyim yada bir resmi ekleyebilmem için hangi lisansı olmalı yardımcı olursanız sevinirim.acaba doğru lisan bu mu Attribution-ShareAlike 2.0 Generic (CC BY-SA 2.0)Bu imzasız yazı Niwet (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Şurayı inceleyerek, ekleyebileceğiniz lisans türleri ve yöntemlerini kavrayabilirsiniz. Bunun yanında, ilgili kişilerin özgür lisanslı görsellerinin bulunması çok zor. Ya kendiniz çekip, yükleyeceksiniz ya da çeken birinden Vikipedi'ye yükleyip kullanımını özgür bırakmasını isteyeceksiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 15:55, 18 Haziran 2014 (UTC)

Selam Théoden. Vaktiniz olduğunda şurayla ilgilenmeniz mümkün mü? --esc2003 (mesaj) 16:02, 18 Haziran 2014 (UTC)

Merhabalar Esc, şikayet Eldarion tarafından karara bağlanmış. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:28, 18 Haziran 2014 (UTC)

Kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

Merhaba Théoden; Kullanıcı:Recepkara 5@hotmail.com kullanıcı adı uygun mu?--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 21:29, 18 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba Bilgi, e-posta adreslerini de kullanıcı adı olarak kabul edemiyoruz. KA engellendi. Bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:40, 18 Haziran 2014 (UTC)
Irc --e.c. 22:18, 18 Haziran 2014 (UTC)

ben kan beyin bariyeri sayfasını oluşturmak istiyorum yapabilir miyim?Bedoman 20:48, 19 Haziran 2014 (UTC)

Neden yapamayasınız... Ansiklopedik değer taşıyan her maddeyi açabilirsiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:29, 19 Haziran 2014 (UTC)

Zahide Yetis-Yağmurlukörfez 19:10, 20 Haziran 2014 (UTC)

Yıldız için[kaynağı değiştir]

Yıldız için çok teşekkürler. Uzun zamandır bunlardan bir tane almamıştım. :) Sevgiler. --Veryaz bana 01:18, 21 Haziran 2014 (UTC)

Benim eski hesaplarım engellendiği için bu hesaptan yazıyorum.Dün Zahide Yetiş ve Ertem Şener sayfalarını yapmak istedim.Ama sürekli siz ve Yağ**rlu***fez isimli hesap sildiniz neden ve niçin sildiğinizi anlayamadım.Telif hakkı telif hakkı ama her sitede telif hakkı var bana göre bu kadar da olmaz.Bırakın herkes istediği gibi yazsın.Bir de hesaplara değişiklik yapmayalım diye de engellemişsiniz.Vkpd45 11:10, 21 Haziran 2014 (UTC)

Vikipedi'de engel delme amaçlı kukla kullanımı yasaktır ve bu hesapta engellenmiştir. Hem kukla hesap açıyorsunuz, hem de telif politikasını her seferinde yok sayıyorsunuz. Tekrar başka bir kukla hesap açmayınız. --Théoden ileti 09:42, 21 Haziran 2014 (UTC)

Lütfen size bir soru soru soracağım telif hakkı ihlali olmaması için nasıl bir sayfa hazırlıyacağım. 16:32, 21 Haziran 2014 (UTC)

Sanırım anlatamıyorum. Bakın, ana kullanıcı hesabınız engellendi ve bu sayısını bilemediğim kaçıncı açtığınız hesap. Engeli kullanıcı adına vermedim, size verdim ve 6 ay süreyle telifli/telifsiz hiç bir katkı yapmanıza izin veremiyoruz. Lütfen başka bir hesap açmayın. --Théoden ileti 13:49, 21 Haziran 2014 (UTC)

Şablon yardımcısı[kaynağı değiştir]

Merhaba Théoden; üzerinde çalıştığım java için geliştirmeleri tamamladım. Bir kaç şablon için görüşüne ihtiyacım var. IRC'de konuşmak kolaylık sağlayacaktır. --İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 12:56, 22 Haziran 2014 (UTC)

Son sürümü rehberli olarak hazır. Erken oldu biraz :). Gerisi üst mesajla aynı---İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 18:12, 22 Haziran 2014 (UTC)
Ellerine sağlık, Bilgi. Irc'a girdiğin zaman bu mesaja teşekkür et de, konu hakkında bilgilendir bir zahmet. :) Sevgiler.. --Théoden ileti 20:29, 22 Haziran 2014 (UTC)

Hizmetlilik başvurusu:Ayrıntılı Bilgi[kaynağı değiştir]

Selam Théoden şu sayfada tarafsız oy kısmında Bedoman'ın oyu kullandığı zaman Vikipedi'de 150 değişikliği olmadığı için oyu geçersiz sayılması gerekmez mi (biz de geçersiz diye yazı koyabilir miyiz?)? İyi Vikiler. --Uğurkentmesaj 17:28, 22 Haziran 2014 (UTC)

Elbette, her kullanıcı bu işlemi yapabilir. Hatta oyu sen geçersiz yap, ben ellemiyorum. :) İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:09, 22 Haziran 2014 (UTC)

78.181.73.241[kaynağı değiştir]

Yine seni meşgul ediyorum (lafın gelişi). Şu kullanıcı 2 saat içinde sadece şu sayfada 15 defa vandalizm/küfürlü içerikli eklemeler yapmıştır. Gereğini yapabilir misiniz? İyi çalışmalar. --Uğurkentmesaj 17:36, 22 Haziran 2014 (UTC)

Bu yıldız senin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
Vikipedi'de en çok konuştuğum iki hizmetliden birisin Sen ve Superyetkin. Tabi ki de en çok senin yardımların oldu. Umarım hizmetlilerimiz ve diğer arkadaşlarımız daha çok çalışınca Vikipedi daha çok gelişecektir umarım. İyi günlerde kullanırsın. --Uğurkentmesaj 17:51, 22 Haziran 2014 (UTC)
Bu arada Vikipedi yaşın kutlu olsun. Nice senelere İnşallah. --Uğurkentmesaj 17:52, 22 Haziran 2014 (UTC)
Çok teşekkür ederim Uğurkent, hep birlikte bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Hizmetli ya da standart bir kullanıcı, amaç Vikipedi'nin gelişmesi noktasında adım atmaksa; hiç birimizin birbirinden farkı yok. Bu arada senin de 6. yılını görelim dilerim. :) Tekrar teşekkürler, sevgiler.. --Théoden ileti 20:15, 22 Haziran 2014 (UTC)

Devriyelik başvurusu hk.[kaynağı değiştir]

Sevgili Theoden, selamlar. Umarım afiyettesiniz. e.c. verdiği engeli kaldırabileceğini belirtmişti, son yazdıklarıma da cevap vermedi daha. Konu sizce de havada değil miydi daha? Keşke başvuruyu kapatmayıp biraz bekleseydiniz. Engel kalkarsa kalkınca tekrar başvuracağım nasılsa. Sevgiler. İyi çalışmalar. Stultiwikia. 78.180.164.186 18:15, 22 Haziran 2014 (UTC)

Merhabalar, engeliniz kalkarsa tekrar başvurmanıza bir mani yok; sizin de dediğiniz gibi. Ancak, hesabınız engelliyken, ip adresi üzerinden dahi olsa değişiklik gerçekleştirmeniz(mesajlaşmak dahil) oldukça sakıncalı biliyorsunuz. Bu yüzden iletişime geçmek istediğiniz kullanıcılarla, bundan sonra e-posta yoluyla görüşmenizi rica edeceğim. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:23, 22 Haziran 2014 (UTC)
Söylediklerinizi biliyorum, fakat eposta atmamı dahi yasakladıkları için bunu yapmak zorunda kaldım, kusura bakmayın. Gecikmediysek devriyelik başvurusunu kapatmazsanız sevinirim. Kullanıcılar tekrar tekrar aynı kişi üzerinde aynı yorumları yaparak vakit kaybetmesinler. Kısa süre sonra devriyelik başvurumun olumlu neticeleneceğini ve katkılarıma bu şekilde devam etmemin kendi takvimime uygun olduğunu sanıyorum. Teşekkürler. --Stultiwikiabana yaz 10:22, 23 Haziran 2014 (UTC)
? :) Yeniden mi başvurayım, çok kısa zaman geçti üstünden, geri alabilirsiniz bence? :)) --Stultiwikiabana yaz 15:39, 23 Haziran 2014 (UTC)
Merhaba, gözümden kaçmış kusura bakmayın. Başvuruyu kapatacak olan yine ben ya da Yetkin olacak bir önceki başvuruda yazanları da biliyor olacağız. Bu sebeple sizden yeni bir başvuru gerçekleştirmenizi rica edeceğim. Kapanmış bir başvuruyu tekrar hortlatmak uygun olmayacaktır. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 15:48, 23 Haziran 2014 (UTC)

Knight online, değişiklik geçmişi Kullanıcı mesaj:Koray461- Yağmurlukörfez 01:20, 23 Haziran 2014 (UTC)

Merhabalar, kullanıcının 1 hafta süreyle değişiklik yapması engellenmiştir. Bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 01:38, 23 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba Theoden Kişilerin soyadının tamamını büyük harfle mi yazıyoruz. yoksa sadece ilk harflerini mi? Örnek : "Ali YAZICI/Ali Yazıcı"Bu imzasız yazı Hacitalha (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, verdiğiniz ikinci örnekte olduğu gibi; yalnızca baş harflerini büyük yazmaktayız. Soyadın tamamının büyük yazıldığı bir madde gördüğünüzde, sayfa üstünde yer alan "taşı" sekmesini kullanarak, uygun ada taşıma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 13:29, 23 Haziran 2014 (UTC)

‎DOT TİYATRO[kaynağı değiştir]

Selam Théoden, ‎DOT TİYATRO adı geçen kullanıcı DOT Tiyatro sayfasında katkılar yapmaktadır. Zaten araştırıldığında kullanıcı adıyla aynı bir tiyatro kuruluşunun ismini taşıdığından engellenmesi gerekmez mi? İyi çalışmalar. --Uğurkentmesaj 14:47, 23 Haziran 2014 (UTC)

Uygun olmayan KA engellendi. Bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 14:56, 23 Haziran 2014 (UTC)

Kuklacılık ihtimali[kaynağı değiştir]

Selam Théoden, Mianne23, Poseidonna23 ve Jemmy24 şu üç kullanıcı aynı değişiklikleri yapmaktadır. En son bahsettiğim kullanıcı bugün kayıt olmuştur. Zaten diğer ikisine bir süreliğine engel verilmişti. Bahsettiğim gerekçeler kuklacılık yaptığının göstergesidir. İyi çalışmalar. --Uğurkentmesaj 20:09, 23 Haziran 2014 (UTC)

Üstelik kullanıcı Nur Fettahoğlu sayfasında 3GD yönergesini ihlal edip 5 defa değişiklik geri alması yapmıştır. Uyarıları dikkate almayıp, uyarı şablonlarını çıkartıp durmaktadır. Tekraren iyi çalışmalar. --Uğurkentmesaj 20:18, 23 Haziran 2014 (UTC)
Gerekli işlemler gerçekleştirildi. Bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:58, 23 Haziran 2014 (UTC)

Selam Théoden, şu kullanıcı adı uygun değil. İlgilenirsen sevinirim. İyi çalışmalar. --Uğurkentmesaj 12:37, 25 Haziran 2014 (UTC)

Nihal Atsız[kaynağı değiştir]

Selam. Tartışma:Nihal Atsız sayfasını yarı korumaya alabilir misin? devamlı vandallanıyor.Yağmurlukörfez 22:30, 26 Haziran 2014 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 00:24, 27 Haziran 2014 (UTC)

izmir ekonomi üniversitesi iletişim fakültesi[kaynağı değiştir]

Merhaba Théoden, bugün açtığım "İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi" başlığının 69: Telif hakları gerekçesiyle silinmiş olduğunu gördüm. Şahsen de çalıştığım bu fakülteye dair hazırladığım metinde telif konusu olabilecek bir nokta göremedim. Söz konusu başlıktaki hatayı söylerseniz, düzeltip tekrar giriş yapabilirim. Teşekkürler. Tunapoyraz (mesaj) 11:28, 27 Haziran 2014 (UTC)

Merhabalar, Vikipedi'ye telif hakkı saklı herhangi bir web sitesi ya da yazılı materyalden içerik kopyalanması, politika ihlalidir. İlgili üniversite web sitesinden alınan içerikle oluşturulmuş madde ise bu sebeple silinmiştir. İçeriği kendi cümlelerinizle ansiklopedik bir şekilde güvenilir birçok kaynak eşliğinde oluşturmanızda bir engel bulunmamaktadır. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:29, 27 Haziran 2014 (UTC)

mesaj arşivi[kaynağı değiştir]

Merhaba Theoden Haziran ayı bitince mesajlarımı silmek veya arşivlemek istiyorum. Nasıl yapabilirim. İyi günler -hacitalhamesaj at 00:02, 28 Haziran 2014 (UTC)

Merhabalar, Vikipedi'de kullanıcı mesaj sayfaları topluluğa ait olduklarından, ekstra durumlar dışında silinememektedir. Bu yüzden arşiv yapmanız uygun olacaktır. Arşivleme işlemi noktasında da buradan faydalanabilirsiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 01:18, 28 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba Theoden, Vikipedi sayfasına nasıl resim eklenir söyler misiniz ? 14:22, 30 Haziran 2014 (UTC)

Merhabalar, doğrudan madde içerisine koyacaksanız; "[[Dosya:xxx.jpg|boyut(100px. vs.)|yön(sağ/sol vs.)]]" şeklinde gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Bir bilgi kutusuna ekleyecekseniz; Bilgi kutusundaki, "resim=" bölümüne yalnızca dosya adını kopyalamanız yeterlidir. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 14:41, 30 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba Theoden, Tarhana çorbası ve güveç (yemek) sayfalarını kontrol eder misin ? 14:55, 30 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba Theoden

Yemek isimleri büyük harfle mi yazılıyor? Biçem el kitabında bulamadım. hacitalhamesaj at 13:46, 30 Haziran 2014 (UTC)

Özel isim olmadıklarından yalnızca baş harflerini büyük yazmaktayız. Örn; Urfa kebabı, Fırında sütlaç vs. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 14:44, 30 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba Theoden, Fatih Portakal sayfasında telif hakkı ihlali var ilgilenebilir misiniz ? 21:14, 30 Haziran 2014 (UTC)

Dosya:Baydd.png[kaynağı değiştir]

Selam Théoden, Dosya:Baydd.png sayfasını sildin gözüküyor fakat dosya olduğu yerde Commons üzerinden de silinebiliniyor mu? İyi çalışmalar. --Uğurkentmesaj 22:39, 30 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba, dosya hem buraya hem de Commons'a aynı isimle yüklendiğinden, Vikipedi'de sildiğimde; Commons'daki dosya onun yerini alıyor. Commons'da yer alan bir dosyaya müdahele etme yetkimiz de bulunmuyor. Dosyayı Commons'da silinmeye aday gösterebilir ya da bir gerekçeyle yine hızlı silinmesi adına etiketleyebilirsin. Commons hizmetlilerine düşüyor kısaca bundan sonrası. :) Sevgiler.. --Théoden ileti 22:45, 30 Haziran 2014 (UTC)
Sağol, Commons hizmetlisine gerekli bildirim yapıldı. Dosyayı yükleyen kullanıcıya hizmetliler tarafından uyarı yapıldı. Artık Commons yetkililerine bildirmek daha iyi olur. --Uğurkentmesaj 07:41, 1 Temmuz 2014 (UTC)