Kullanıcı mesaj:Tema/Arşiv 02

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Son değişiklikler sayfasını dikkatle takip ettiğiniz, dolaysız ve ılımlı işbirliğiniz ve bu yolla, önemli olanın bir yönetici üst-tavrı göstermek değil, iş yapmak olduğunu hatırlattığınız için size öncelikle kişisel olarak, sonra kabul ederseniz Vikipedistler adına teşekkür ederim. -- tema 08:44, 27 Mayıs 2007 (UTC)

Rica ederim, bu ansiklopedi'ye birşeyler katabilmek, temiz ve düzenli durmasını sağlamak adınadır hep yaptıklarımız. Takdir edilmekse çok hoş, asıl ben size çok teşekkür ederim. Sayfanızda, Çehov'un da dediği gibi: "Bizi çalışmak kurtarır". Sevgiler. --Metal Militia ileti 08:52, 27 Mayıs 2007 (UTC)

Merhaba Levent Abi[kaynağı değiştir]

Başlattığınız Otomatik otopark maddesi Otopark altında bir başlık olarak geçmekte, bilgileri taşıyarak sil şablonu koydum, bilginize. -- tema 10:02, 27 Mayıs 2007 (UTC)

Öncelikle bilgi verme inceliğinize teşekkürler. Otomatik otopark maddesini, "Açılması istenen maddeler" listesinde gördüğüm için eklemiştim. Bu nedenle bilgileri taşımak yerine yönlendirme yapılsa daha iyi olmaz mıydı? Karşı çıktığımdan değil, fikir edinmek anlamında soruyorum. İyi çalışmalar.--Levent Abi ileti 10:07, 27 Mayıs 2007 (UTC)

Otopark maddesinde bölüm olarak geçmesinin yeterli olduğunu düşündüm, elinize sağlık bir sorun yok aslında, yine de taşımayı sizin yapmanız daha güzel olurdu, girdiğiniz bilgileri ben taşıdım. Yönlendirme yapılabilir belki, "otomatik otopark" yaygın bir kullanım mı ben de bilmiyorum, sevgiler. -- tema 10:15, 27 Mayıs 2007 (UTC)

Teşekkür ve yeni haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

21 Mayıs 2007 haftasının işbirliği projesindeki katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, bu haftanın projesine de aynı istekle katılmanızı rica ederim. TOBB ETÜ 08:44, 28 Mayıs 2007 (UTC)

Merhaba, Müzikle ve cazla ilgileniyorsanız, başlattığım Nat "King" Cole maddesini geliştirme/çevirisine yardımcı olur musunuz? İyi çalışmalar. Levent Abi ileti 18:17, 3 Temmuz 2007 (UTC)

İngilizcem yeterli değil, çeviri yapamıyorum. Nat King Cole ingilizce vikipedi sayfasında çok bilgi var.. Artık gönlünüzden ne koparsa. Teşekkürler. Lütfen bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. Levent Abi ileti 18:25, 3 Temmuz 2007 (UTC)

Kullanıcı kutusu[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Yöneticilik başvurumda Kullanıcı sayfasındaki kuklasever kullanıcı kutusu nedeniyle; yeterli neden olarak görüyorum diye yazmışsınız. Sizi rahatsız eden konuyu açıklarsanız çok sevinirim. Saygılarımla.--Martianmister 18:40, 17 Temmuz 2007 (UTC)

  • Konu hakkındaki açıklamalarınız ve anlayışınız için teşekkürler. Bunu göz önünde bulunduracağım.--Martianmister 20:01, 17 Temmuz 2007 (UTC)

Vikipedi:Silinmeye aday maddeler/Kullanıcı Kuklasever--Martianmister 20:32, 17 Temmuz 2007 (UTC)

Kandiliniz mübarek olsun--A-4 kağıt 20:02, 19 Temmuz 2007 (UTC)

son değişiklikler[kaynağı değiştir]

(:(:(: az kaldı--William Wallace 18:38, 23 Temmuz 2007 (UTC)

Başıbüyük[kaynağı değiştir]

Maddenin içeriğinin gerçekten niteliksiz olduğunu düşündüm aksi halde bir fikir edindiyseniz yaptuğım değişiklikleri geri alabilirsiniz. İyi çalışmalar.--Serkan Çetinkaya 23:45, 31 Temmuz 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği projesine davet[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.


Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var.
Lütfen → bu ← projeye katılarak bize yardımcı olun.

İyi geceler[kaynağı değiştir]

Tiyatroyla ilgilendiğinizi bilmiyordum, sevindim. Önemli olan Non nobis solum, sevgiler, iyi çalışmalar. Levent Abi ileti 21:05, 8 Ağustos 2007 (UTC)

Yazılar zaten okuna bilir hem böyle daha güzel görünüyor vikipediye ilk defa giren büyütmesinide bilmez Firefox'dan bir görünüm var orada o da mesela küçükken çok belirsiz ve kalitesiz bi resimmiş gibi görünüyor iyi çalışmalar--Alperentunga 15:33, 12 Ağustos 2007 (UTC)

Selamlar. Öncelikle geç cevap için kusura bakmayın, ilgilenemiyorum bu aralar. Sadece şarkı isimlerinden oluşan maddeler içeriksizden silinebilirdi tabi ama ben gelişmeye uygun maddeler olarak görüyorum.Yani 3,5 cümle tanım cümlesiyle kalabilecek maddeler. Sil etiketi koymak yerine 1-2 dakika araştırıp hangi tarihte çıktığı hangi gurubun çıkardığı gibi bilgiler verilmesi bende çok daha uygun. Belki başka bir yöneticiye denk gelseydi silebilirlerdi, itirazımda olmazdı. Rapstar maddesini ise tekrar inceledim. Yerli Plaka (albüm) ve Rapstar (albüm) maddelerinde vandalizm yapılmış, geçmişlerde gördümki iki albüm içinde doğru sürüm bulunmakta. Benzer konularda sizce benim yapabileceğim/eksik olduğum noktalar varsa onları da iletebilir misiniz demişsiniz. Çoğu zaman silme yetkisine sahip kişiler (bildiğim kadarıyla) eğer çok alakasız veya saçma sapan birşeyler yoksa kısa içerikli olmaktan ya da içeriksiz olmaktan silinen maddelere acır ama önlerine gelen her maddeye 3-5 cümle ekleyip silme işleminden kurtaracak kadar vakitte bulunmaz. Bu sebeple belki bu tür maddelere silme etiketi koymak yerine eğer vaktiniz varsa beş dakika ayırıp silme işleminden kurtarabilirsiniz.Teşekkürler, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 16:00, 12 Ağustos 2007 (UTC)

Anlıyorum ve çoğu zaman düşüncelerinize katılıyorum ancak geliştirilmesi birkaç dakikayı alabilecek maddeleri bu sebeple silmekte benim iç.ime sinmiyor açıkçası. Kolaylıklar, sevgiler.--Machiavelli' msj 16:21, 12 Ağustos 2007 (UTC)

Selamlar.Eski bir sürüm geri almaya çalışırken çakışıyor.Yani o arada başkası değişiklik yapmışsa biz yapamıyoruz diye düşünüyorum ama tam olarak emin değilim.Kolay gelsin iyi çalışmalar. --Eldarionmesaj 12:34, 18 Ağustos 2007 (UTC)

İyi geceler..[kaynağı değiştir]

SDD işinde faydası olacağına inandığım sayfamdan yararlanabilirsiniz. Kopyala- yapıştır yaparak kullanıcılara ileti göndermeniz mümkün. Ayrıca isterseniz sayfamın aynısını kopyalayıp kendinize sayfa yapabilirsiniz. Kolay gelsin. Levent Abi ileti 20:22, 19 Ağustos 2007 (UTC)

  • Ruhu koruma konusunda benzer olmasak bu denli Vikipedist (ya da çağdaş şovalyeler) olmazdık sanırım. İyi çalışmalar. Levent Abi ileti 20:30, 19 Ağustos 2007 (UTC) Lütfen bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler.
  • :) teşekkürler tema, ben hep burdayım.. o da olabilir, sözlük maddelerini taşımak da.. sen bilirsin. kolay gelsin. --kibelemesaj 18:49, 20 Ağustos 2007 (UTC)

Maddeyle ilgili[kaynağı değiştir]

Sİzin de öyle uğraştığınızı bilsem ben başka maddelerle ilgilenirdim, elinize sağlık, çok güzel olmuş. Ben de epey zaman verdim dün gece ona. Bakalım kısmetse bu gece ikisini birleştirmeye çalışırım.. Sevgiler. Levent Abi ileti 04:23, 21 Ağustos 2007 (UTC)

Seçkin madde oylaması[kaynağı değiştir]

Kondansatör maddesi seçkin madde adayı olmuştur. Teknik maddelerin kapsamlı olması gerektiği düşüncesiyle başlayıp sona erdirdiğim çalışmamda, oylamaya katılmanız beni sevindirecektir. flaWless - furKanileti 20:25, 31 Ağustos 2007 (UTC)

Çok teşekkür ederim.[kaynağı değiştir]

Merhaba, kullanıcı sayfanızı görünce geçmiş olsun demek istedim. -- tema 18:50, 1 Eylül 2007 (UTC)

Gerçekten çok teşekkür ederim. Sağolun.

"...bir sincap gibi meselâ, yani, yaşamanın dışında ve ötesinde hiçbir şey beklemeden..." Ben de yaşamak istedim sonunda ve yaşamanın dışında ve ötesinde hiçbir şey beklemeden yaşamayı istemeye çok yaklaştım. Tekrar teşekkürler, kolay gelsin, çok nazik ve iyisiniz.--TOBB ETÜ 18:56, 1 Eylül 2007 (UTC)

Kutsal Kitap[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Kutsal Kitap özel isimdir ve baskın olması durumu göz önüne alınamaz. İyi çalışmalar.--Abuk SABUK 21:20, 1 Eylül 2007 (UTC)

Merhaba. Tartışmayı madde sayfasına taşıdım. --Abuk SABUK 10:06, 2 Eylül 2007 (UTC)

silinmeye aday şablon[kaynağı değiştir]

şablonu neden silmek istiyorlar anlamadım. vikipedianın ilginç bir tarafı olan babil de bir farklılık silinmemesi lazım

Citrat merhaba, Tenor küçük olmalı ? , sevgiler.. -- tema 17:05, 6 Eylül 2007 (UTC)

Aklima gelmedi degil ama "Tenor Pavorotti" derken buyuk olmaz mi?"' mesela General XXX, ya da Doktor YYYY gibi.... Citrat 17:09, 6 Eylül 2007 (UTC)
Dusunuyorum da, "Oyuncu" (Aktor) Sener Sen de buyuk harfle yazilmali sanirim. Cunku bunlar isim basindalar. Genede eger baslik olmasa ve virgul konsa dedigin gibi olacak, o kesin. Citrat 17:23, 6 Eylül 2007 (UTC)
Tema, kesinlikle haksiz degilsin; bilmeyen biri o sekilde algilayabilir, en iyisi basligi degistirmek. Citrat 17:32, 6 Eylül 2007 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Ben de şimdi farkettim eskileri.Haklısınız.Uyarınız için teşekkürler.Saygılar.Sağlamcıileti 11:43, 8 Eylül 2007 (UTC)

Estağfurullah.Ne demek.Adam küfür yazınca takdir edersiniz hızlı geri alma isteğiyle gözden kaçırdım.Babilimde o eleştiriye açıktır şablonu olmasa da :))) (ya da ona benzer bir şablon vardı şimdi bilemiycem) her zaman böyle birşey gördüğünüzde beni uyarmanızı tercih ederim.Böylece ben de daha dikkatli olurum.Saygılar.Sağlamcıileti 11:48, 8 Eylül 2007 (UTC)

  • öyle senin yaptığını görünce biraz çıkartayım dedim, takıldım. :) bir yandan da iç bağlantı düzeltiyorum. lakin haklı olabilirsin. 20. yy.a gelip bırakayım. sevgiler. --kibelemesaj 11:06, 9 Eylül 2007 (UTC)
  • :) sana da.. --kibelemesaj 11:23, 9 Eylül 2007 (UTC)

Merhaba Tema, sayfamı geri aldığın için teşekkürler. İyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 18:41, 12 Eylül 2007 (UTC)

Seçkin Madde[kaynağı değiştir]

Merhaba;

İlk kez bu tür bir talebim oluyor, belki de son istek bu.

Hayatın içinde çok önemli yeri olduğuna inandığımız bir madde olan Çocuk hakları'nın gelişmesi, yetkin düzeye gelince de Seçkin Madde adayı gösterilmesi ve sonucu aşamasına kadar desteğinizi rica ediyorum. Teşekkürler. Sevgi ve saygılarımla. NOT: Bu ileti, ortak gönderim kapsamında değiştirilmeden birden fazla kullanıcıya yazılmıştır. Levent Abi ileti 05:02, 21 Eylül 2007 (UTC)

Merhabalar.Klimatoloji sayfasındaki değişikliği neden geri aldığınızı öğrenebilirmiyim.Yani Türkçeleştirme açısından iyi olurdu sanırım.Sağlamcıileti 19:58, 25 Eylül 2007 (UTC)

Peki teşekkürler.Cevabın bu olduğu sonradan aklıma geldi.Haklısınız.Kolay gelsin.Sağlamcıileti 20:04, 25 Eylül 2007 (UTC)

Yöresel yemeğimiz, bayrama uygun olmasa da elimden gelen bu

İyi Bayramlar[kaynağı değiştir]

Ben sizden önce davranayım dedim :-). Size tatlı ikram edemiyorum ama Iğdır yöresinin yemeği olan Kuymağı armağan ediyorum.--Sabri76mesaj 17:41, 11 Ekim 2007 (UTC)

VikiHayat Nisan-Mayıs-Haziran 2007

VikiHayat Nisan-Mayıs-Haziran 2007 sayısı





VikiHayat




Üç Aylık VikiGazete



Yıl 2, Sayı 3 Nisan-Mayıs-Haziran 2007 Vikipedi:VikiHayat

VikiHayat'ın üçüncü sayısından herkese merhaba.
VikiHayat başta Vikipedi olmak üzere tüm kardeş projelerde olan gelişmeleri anlatan VikiGazete'dir. VikiHayat gazetesini çıkartan Absar, zorunlu Vikimola yapmak durumunda kalınca bu sayının çıkması oldukça gecikti, bunun için VikiHayat olarak sizden özür diliyoruz. Yakın bir zaman içerisinde 4. sayımız da çıkacaktır. Gazete aboneliği için isminizi bu bölümüne yazdırmanız yeterli. Ayrıca tüm tenkit, görüş ve övgülerinizi Vikipedi tartışma:VikiHayat sayfasında belirtebilirsiniz. Bu arada geçmiş Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nızı, Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nızı, Anneler Günü'nüzü ve Babalar Günü'nüzü kutlar; hayırlara vesile olasını temenni ederiz. Gelecek sayıda görüşmek üzere.


VikiHaberler

Vikipedi
Portallar


VikiProjeler


Diğer


Seçkin İçerik


Haftanın İşbirliği


Kardeş Projeler

  • 2 Nisan - Türkçe VikiSözlük 4.sırada.
  • 28 Nisan - VikiKaynak 3000 maddeye ulaştı.
  • 2 Mayıs - VikiSöz 1800 maddeye ulaştı.
  • 12 Mayıs - Yöneticilik seçimleri için başvuru ve seçimlerde oy kullanma kıstaslarının belirlenmesine yönelik bir tartışma başlamıştır.
  • 23 Mayıs - VikiSözlük 150.000 maddeye ulaştı.



Başvurular

Yöneticilik

Kendilerini yeni görevleri sebebiyle kutlar, tebrik ederiz. Bozuk yönlendirmelerde kaybolmamaları, inatçı trollerle cesurca savaşmaları, sakar vandalların geride bıraktıklarını usanmadan toplamaları ve ne olursa olsun soğuk kanlılığını koruyup güler yüzle yardım isteyenlerin yardımına koşmaları dileklerimizle!

Maalesef gerekli olan yüzde sağlanamadı. Fakat müthiş katkılarına kullanıcı olarak da devam etmeleri dileklerimizle!
Hmd92 tarafından hazırlanmıştır.

Selam. Elinize sağlık. T-155 Fırtına maddesinde 'hizmetten çıkış=2044' diye yazılıyor da bu tarih kesin midir? Bence gereksiz. Fikirinizi almak istiyorum. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg 10:19, 8 Mart 2008 (UTC)

Bursa Anadolu Lisesi[kaynağı değiştir]

Bu başlıkta yaptığım değişikliğin niçin vandallık olduğunu anlayamadım.

Köy maddeleri..[kaynağı değiştir]

Aslına bakarsanız toptan çıkartmıyorum.. "Muhtarın ev nosu", "köyümüzün çeşmesi, yemeği" gibi ifadelerle dolu.. Rivayet anlatımlar, selam göndermeler vs. Aatatürk zamanında diye başlayan köy tarihleri bunlar doğrulanabilir bilgiler değil. Eğer geçmişlerini kontrol ederseniz anonim kullanıcılar tarafından girilmiş bilgiler olduğunu görebilirsiniz. Hatta bazı köylerin şablonları silip kendilerine ait bilgiler yazmışlar ve üstüne kayıtlı kullanıcı olan bazı arkadaşlar düzenle şablonu koymuş. Geri aldıklarımda öznel anlatımlar, alakasız bilgiler bulunuyor... Hatta karşılıklı konuşmalara da şahit oldum.."bizim köyde şu var", "yalan söyleme yok", "var diyorsam var" gibisinden... Aslında bu köylerin olması gerekiyor ama çok fazla kurcalanan maddeler bunlar..--Boyalikus 21:07, 15 Mart 2008 (UTC)

Temizlemeye devam edeyim mi yoksa durayım mı? Yada bir düşünceniz, öneriniz var mı? --Boyalikus 21:16, 15 Mart 2008 (UTC)

Bildiğim kadarıyla kullanıcı üye olduğunda memleketini tanıt şablonu artık kullanılmıyor yine sanırım bu sebeplerden dolayı kaldırıldı. Değişiklikleri de genelde IPler yapıyor. Bölgelerin yemekleri hemen hemen aynıdır, birkaç istisna hariç tabi ki.. Tarihleri ile ilgili bilgileri bulmak dediğiniz gibi güç ama bu şkeilde her görenin iki üç cümle eklemeside doğruluk konusunda düşündürüyor. Her cümleye referans istemek tuhaf kaçacak. Ama benim için en önemlisi muhtarların ev numaralarına kadar verilmesi, kişilerin özel bilgilerini yayınlıyor duruma düşüyoruz. Bu konuda görüş birliği sağlamak lazım o zamana kadar böyle kalsın o halde.--Boyalikus 21:35, 15 Mart 2008 (UTC)

İyi geceler[kaynağı değiştir]

Yazmak için bir bahaneniz olmasına sevindim. Gerçi her gün Vikipedi'ye en az bir kez uğruyorum ama artık eskisi kadar çok ilgilenemiyorum; bu nedenle yazışmalarım azaldı. Sizinle de yazışmayalı aylar olmuş. "Ses" maddesindeki değişikliğe gelince; aslında haklısınız, müzikteki ses, fizik kuralının içinde. O yüzden geri alırken küçük bir tereddüt yaşamıştım. Özel bir konu olarak ses içinde müziğin hala yeri olduğuna inanıyorum ama dediğim gibi haklısınız; fizik ana çizgi. Ve hatta size değişikliğinizi geri alma nedenimi de bildirecektim ama sanırım ya işyerinden dar zamanda girdiğim bir andı, ya da farklı birşeyden dolayı hemen çıkmak zorunda kaldığım için bildiremedim, sonra da unuttum tabii. Neyse ki siz doğru olanı yapmakta israrcı davrandınız ve bana ihmalimi anımsattınız, teşekkürler. Tiyatro için de elimden geleni yapıyorum, aslında "bilgi herşeydir, ve hiç kimsenin değildir" düşüncesinden hareketle her konuda çoooook çok (daha binlerce eksiğimiz var) fazla madde eklemek isterdim ama yoğun iş tempom ancak bu kadarına izin veriyor. Umarım bir engel olmaz da devam ederim/ederiz. Saygı ve sevgiyle.. Levent Abi ileti 20:07, 22 Mart 2008 (UTC)

Merhaba. Samuel Beckett maddesinde yazarın resminin bulunmasını en çok isteyen kullanıcılardan biriyim herhalde. Ancak eklediğiniz resim adil kullanım politikamıza uymamakta. Şuradan da görebileceğiniz gibi, "Kitap kapaklarının düşük çözünürlükteki görüntüleri salt kitap kapağının ait olduğu kitabı konu eden maddeyi betimlemek için kullanılabilir." Beckett maddesi ise kitabı konu eden bir madde olmadığından bu kurala uymuyor. Bu nedenle resmi maddeden çıkardım, size de bilgi vermek istedim. İyi çalışmalar. --Yabancımsj 10:23, 23 Nisan 2008 (UTC)

Beckett'in yüzü ve sanatı arasındaki ilişki konusunda haklısınız. Biz de Homonihilis'le, yazarın maddesinde de sözü edilen o ünlü fotoğrafını koymanın biraz da o nedenle iyi olacağından söz etmiştik. (Maalesef o da adil kullanım politikamıza uymuyordu.) Hatta yakın zamanda Commons'tan eklediğim bir resim de Commons'tan silindiği için kaldırıldı. Özetle, bu maddeye hâlâ uygun bir resim bulamadık. Umarım SMA yapmadan önce maddeye yakışır uygun lisanslı bir resim bulabiliriz. Çabanız için teşekkürler. (Mesaja ek: Kullanıcı sayfanıza baktım ve tiyatro ve müzik maddeleriyle ilgil olduğunuzu şimdi farkettim. Bu alanlarda yeni ekleyeceğiniz maddeleri Portal:Müzik ile Portal:Tiyatro'nun eklenen maddeler kısmına yazabiliseniz iyi olur. Maddelerin gelişmesine de yardımcı olan bir çok portal ilgisizlikten siliniyor. Bu yüzden mümkün oluğunca ilgilenebilecek kullanıcıların dikkatini çekmeye çalışıyorum.) --Yabancımsj 05:30, 24 Nisan 2008 (UTC)

Teşekkürler hatırlatma için, dikkate alacağım. Kolay gelsin. Mehmet KAPLAN