Vikipedi:Haftanın işbirliği/30 Nisan 2007

Vikipedi, özgür ansiklopedi

30 Nisan 2007 haftası[kaynağı değiştir]

Bu haftanın projesi T.C. Bakanlıkları maddelerinin düzenlenmesi ve genişletilmesi seçilmiştir.

  • Hedef: Tüm bakanlık maddelerinin açılması ve mümkün olduğu kadar geliştirilmesi.
  • Nasıl?: Şu listedeki maddeler geliştirilebilir:


  • Proje başlangıç: 30 Nisan 2007
  • Proje bitiş: 6 Mayıs 2007

Proje kapsamında yapılan işler[kaynağı değiştir]

Toplam:

Çoğu bakanlık maddesi düzenlendi, {{Bakanlık bilgi kutusu}} eklendi, logoları yüklendi ve Kategori:Türkiye Cumhuriyeti Bakanlıkları açıldı. --Absarileti 14:57, 4 Mayıs 2007 (UTC)

  • eksik kalan logolar tamamlandi ve bazi logolarin boyutu daha iyi goruntu icin kucultuldu. Bir iki ufak tefek hata duzeltildi. bilgi kutusu butun bakanliklara uygulanirsa iyi olur (yukardakilere ek olarak) BrechtProscenium 01:22, 5 Mayıs 2007 (UTC)
Yukarıdakilerin dışında zaten bakanlığımız yok ki Brecht:-) dört devlet bakanımız var o kadar.--TOBB ETÜ 17:05, 5 Mayıs 2007 (UTC)

Anlatimim belirsiz olmus... demek istedigim bazi maddelerde kutu kullanilmis bazilarinda kullanilmamis. Kullanilmayanlara eklemek lazim gibisinden birseyler olacakti. Gece gece anlamsiz cumle kurmusum! ;) BrechtProscenium 00:03, 6 Mayıs 2007 (UTC)

  • Milli Eğitim Bakanlığı düzenlendi. Yalnız bu maddeleri düzenlerken ölçüt nedir? Neye göre düzenleme yapılacak? Ben sırasıyla tanım, görevler, teşkilat yapısı, bakanlar listesi adlarıyla 4 başlıkta düzenleme yaptım, daha başka başlıklar da kullanmalı mıyız? Ayrıca bakanlık maddelerinin düzenleri birbirinden farklılık gösteriyor, eğer bu maddeler için bir ölçüt belirlenebilirse bu maddelerin düzenlenmesinde de faydalı olabilir. Yardımlarınızı bekliyorum... -- Çürük elma
  • Sağlık bakanlığının çoğunu yaptım ancak eksikler için yardım gerek zira başka işlerle meşgulum ...lütfen birisi başlattığım işi bitirsin...MULAZIMOGLU 06:28, 8 Mayıs 2007 (UTC)

Tartışma[kaynağı değiştir]

ikisi iki ayrı bakanlık diye biliyorum ayrıca sanayi ve ticaret bakanlığı değil miydi o --canosayan 19:07, 11 Mayıs 2007 (UTC)

Evet iki ayri bakanlikmis, kontrol ettim. Sayfadaki yonlendirmeyi kaldirip yeniden yarattim. Bu arada daha onceden birisi duzenlemis miydi maddeyi bilmiyorum ama simdi biri bakip eklemeler yaparsa iyi olur. Zira ben sadece bilgi kutusunu ve logosunu koydum. Sanayi bakanligi da iki madde olarak acilmis onlari da yonlendirmeyle duzenledim. BrechtProscenium 23:35, 11 Mayıs 2007 (UTC)