Kullanıcı mesaj:Taysin/Arşiv 2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Selamlar. Vikipedi Türkiye Buluşmasında katılımcısınız, artık neticeye varmak için kesin soruları sormalıyız: Sizce şehir içinde buluşma için en uygun mekân neresidir, hangi günlerde dolusunuz? Katılımcıların cevapları doğrultusunda buluşma mekânı ve zamanı belli olacaktır. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 12:05, 4 Kasım 2010 (UTC) (Not: Bu bir toplu mesajdır.)

Merhabalar, Kullanııc:Batarya, OTRS üzerinden ulaştı ve engellenmesinde bir yanlışlık olduğunu dile getirdi, bende katkılarına baktığımda yanlızca 1 katkısı olan bir kullanıcının engellenme sebebini anlayamadım ve sizden bilgi alabilirim diye düşündüm. Aceba bir yanlışlık mı var? İyi Çalışmalar --taysin (mesaj) 16:09, 30 Kasım 2010 (UTC)

Selamlar. Herhangi bir yanlışlık yok. Kullanıcı yasal tehdit sebebiyle engellendi. İyi çalışmalar. --Eldarion 06:59, 1 Aralık 2010 (UTC)
Tekrar merhaba, sayaçta kullanıcının yaptığı değişiklik 4 olarak görünüyor, ama Kayıtlar/Batarya da tek bir değişiklik görebiliyorum, kullanıcının engellenmesine neden olan değişiklikler silindi mi? --taysin (mesaj) 08:36, 1 Aralık 2010 (UTC)
Söz konusu değişikliklerden iki tanesi silinmiş bir tanesi de kişisel bilgi içermesi nedeniyle gözetmen yetkisi ile gizlenmiştir. --Eldarion 15:03, 1 Aralık 2010 (UTC)

Lisans sorunu kalktı[kaynağı değiştir]

Yeni eklenen "Şemsipaşa İlköğretim Okulu.jpg" ve "Şemsipaşa İlköğretim Okulu 2.jpg" dosyalarının lisansını tamamladım. -- Aralıkoz28 12:37, 23 Aralık 2010 (UTC)

  • Merhabalar, ilköğretim okulu isimli iki resim ile ilgili kaynak ilçe milli eğitim müdürlüğü görünüyor, ilgili sitede içeriğinin lisansını belirten bir bölüm bulunmuyor. Bu yüzden içeriğin lisansı şüpheli, ayrıca lütfen resimleri Vikipediye yüklerken resimlerin isimlerine dikkat edin. --taysin (mesaj) 20:59, 25 Aralık 2010 (UTC)

Merhabalar Zetacad maddesi, içeriğinde www.zetacad.com internet sitelerinden alıntı yapıldığı için 1 Mart 2011 tarihinde telif ihlali nedeni ile kaldırılmıştır. Şirket ile görüşülmüş olup bilgi@zetacad.com eposta adresinden 01.03.2010 tarihinde permissions-tr@wikimedia.org adresine web sayfalarından yapılacak her türlü içerik alıntısının Vikipedi'de kullanılmasına Creative Commons lisansı çerçevesinde izin verdiklerine dair elektronik posta göndermişlerdir. Maddenin tekrar açılması için gerekli ilgiyi göstereceğinizi umarım.

Saygılarımla... Bu imzasız yazı Emreodabasi (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Merhabalar, gün içerisinde gönderdiğiniz bileti ve ilgili maddeyi inceleyip, gerekeni yapmaya çalışcam, iyi çalışmalar --taysin (mesaj) 18:37, 4 Mart 2011 (UTC) 19.03.2011
  • Merhabalar, maddeyi tekrar açtık. İlginizi rica ederiz Bu imzasız yazı Emreodabasi (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • bilgi [at] zetacad.com adresine birkaç gün önce eposta gönderdim ancak henüz cevap gelmedi. --taysin (mesaj) 16:59, 21 Mart 2011 (UTC)
  • OTRS izin şablonu ilgili maddenin tartışma sayfasına eklendi. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 18:09, 22 Mart 2011 (UTC)

Resim Lisansı[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar "King oyun tablosu.jpg" resimini ben yaptım ve bunu belirtim resimde. bununla ilgili sorunu nasıl çözeceğim hakkında yardım eder misiniz acaba.Txrazy 21:05, 30 Mart 2011 (UTC)
  • Merhabalar, Yüklediğiniz dosyalara Lisans ve Kaynak bilgisi girmeniz gerekmekte, örneğin "Dosya:King oyun tablosu.jpg" için, kendiniz hazırladığınız için "kendi eserim" demişsiniz, lisans bilgisi girmeniz gerekmekte, Vikipedi'nin kullandığı lisans türlerinden biri ile lisansladığınızı belirtmeniz gerekli. Bunlar: 1) Resim haklarını tümden serbest bırakmak, 2) Resim hakları kamuya bırakmak, 3) GÖBL lisansını seçmek, 4) Creative Commons - Atfetme (by), 5) Creative Commons - Atfetme ve lisansı koruma (by-sa). Seçiminizin ardından ilgili şablonu, lisans başlığı açıp, koyabilirsiniz. Kolay Gelsin. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 21:14, 30 Mart 2011 (UTC)

Taysin merhaba,

Nicedir sana bir e-posta atacağım aklımdaki bir iki Türkçe Vikipedi dışı konuyla ilgili ama ileri atıyorum da atıyorum; bakalım ne zaman fırsat bulabileceğim.

Şeyi diyecektim şimdilik: Vajinismus maddesi için gelen bir OTRS izni vardı Cenk Kiper'den; aynı zamanda Vikipedi kullanıcısı kendisi. Onunla ilgili izni Vikipedi üzerinde herhangi bir yere kaydedip kaydetmediğini soracaktım. Ben şimdi Tartışma:Vajinismus'a not koydum gerçi ama izni birden fazla siteyi kapsıyor, ben de ona göre bu izinleri koyduğum bir sayfa vardı, onu bulup oraya not düşeyim.

Sevgiler

Vito Genovese 21:31, 31 Mart 2011 (UTC)

Merhabalar, birçok bileti gelir-gelmez görebildiğim/cevaplayabildiğim için belirtilen sitelerden, bilgi girceklerinde tekrar ulaşmalarını, ilgili maddeye izin şablonu ekleyebileceğimi söylemiştim. Bu yüzden şimdilik hiçbir izin şablonu eklemedim. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 17:00, 1 Nisan 2011 (UTC)
Gerçekten mi? Kötü öyleyse, zira izin almışız çeşitli içerik türleri için ve bunlardan topluluğun haberi olmamış o zaman? Bu tür izin çok oldu mu? Bunları mutlaka Vikipedi'ye yansıtmamız gerekiyor, ki diğer ilgili kullanıcılar da yararlanabilsin. İzni aldık mı izin şablonunu eklememiz lazım, kapatılmış arşive gitmiş ticket'ları sonra geriye dönüp tek tek kontrol etmek çok mantıksız olacak zira.
Vito Genovese 18:26, 1 Nisan 2011 (UTC)
Bir iki konu daha olmuştu, reklam gibi durumlar ama... Onlarda bundan farklı olarak sitede footer bölümlerinde içeriğin korumalı olduğu belirtildiği halde izin verilmişti. Zaten bana ulaşma süreçleride şu şekilde olmuştu: Açtıkları madde telif gerekçesi ile siliniyor, kullanıcı hizmetli ile iletişime geçiyor, hizmetle o sıralar aktif olduğum için benimle iletişime geçmesini söylüyor, yada direk OTRS ile iletişim... Ayrıca yanılmıyorsam bunları (olası telif hakkı oluşturmayan siteleri) topluluğa bildirebileceğim bir bölüm bulunmamakta. Varsa da suistimale çok açık bir durum olurdu. Asıl çözümse -bence- madde de bildirmektense sitenin tıpkı Vikipedi de olduğu gibi footer bölümünde lisans koşullarını bildirmesi olsa gerek. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 18:43, 1 Nisan 2011 (UTC)
Sitelerin site üzerindeki lisanslarını değiştirmeleri her zaman en ideali ama o lisans da sahibinin kafasına göre değiştiriliyorsa en temizi OTRS izni. Neyse, bundan sonraki izinlerde irtibatta kalalım, ben de bunlar için oluşturduğum sayfayı ya bulayım ya da tekrar yeni bir sayfa oluşturayım. Ben bir şeyi görmem sen görürsün, sen görmezsin ben görürüm, ikimiz de görmeyiz Elma görür; koordinasyon iyidir :)
Sevgiler
Vito Genovese 18:46, 1 Nisan 2011 (UTC)

Merhabalar, bu sürümü kontrol edildi olarak işaretlemişsiniz, aceba DMY teoremi diye bahsedilen konu nedir yada resimde sol alt köşede ne yazıyor biliyor musunuz? İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 18:48, 31 Mart 2011 (UTC)

Merhabalar Taysin. Bir dikkatsizlik olmuş, resmin kendisinde yanlış bir şey görmedim, ondan kabül ettim. Teşekkür ederim. İyi vikiler. ----N KOzimesaj 04:16, 1 Nisan 2011 (UTC)

Annona cins ailesinin dünyada dağılım alanları.JPG adlı dosyada kaynaklandırma sorunu[göster] Annona türlerinde aşılama.JPG adlı dosyada kaynaklandırma sorunu[göster] Tohumdan yetiştirme.JPG adlı dosyada kaynaklandırma sorunu[göster] Ortalama sıcaklık ve annona türleri arasında ilişki.JPG adlı dosyada kaynaklandırma sorunu[göster] Yagmur ile annona türleri arasında ilişki.JPG adlı dosyada kaynaklandırma sorunu[göster]

  • Merhabalar, yüklediğiniz resimlerde kaynak olarak gösterdiğiniz sitede hiçbir lisans bilgisi yok, kaynak olarak gösterdiğiniz PDF de ise belirtiğiniz gibi lisansın CC-BY-SA olduğu belirtilmiyor. İyi çalışmalar -- taysin (mesaj) 06:57, 2 Nisan 2011 (UTC)
  • iyi günler Taysin, Bende tam olarak lisansını bulabilmiş değilim internetin her tarafında bu tablolar kullanılıyor ama yazarını bir türlü bende bulamadım, ağaçlar.net sitesindekilerin gösterdiği kaynağa göre koydum. yinede eğer usule aykırılık varsa ne diyeyim,boynumuz kıldan ince adaletin kestiği parmak acımaz.eğer bu resimler sahipli ve lisanslı ise gereğini yapabilirsin. Bu arada sana çok teşekkür ederim valla kmoksy gitti benim yazdığım sayfaları kontrol edecek adam pek kalmadı,iş yoğunluğundan yetkililer pek ilgileneniyorlar, bende malum vikipedi'de yetkili değilim,eğer yetkili isen rica etsem şu sayfalarıda format,lisans v.s açıdan kontrol edebilimisin vallahi çok teşekkür ederim.Çerimoya,Atemoya iyi çalışmalar.(Gerçekler 23:24, 2 Nisan 2011 (UTC))
  • Merhabalar, yüklenen resimler ingilizce içeriğe sahipti, birçok site internette bulunan içeriği kopyala-yapıştır yaparak yayınlıyor, "Olası Telif Hakkı İhlali" oluşturmamak için şüpheli durumdaki dosyalar Vikipedi de kullanılmamalıdır. Bir çözümse Adil Kullanım. Devriye ve editörlükten başka bir yetkim yok ama tabiki sıradan bir kullanıcı olarak elimden geleni yaparım. --taysin (mesaj) 07:21, 3 Nisan 2011 (UTC)

Lisans Şüphesi[kaynağı değiştir]

Merhaba, az önce ilettiğiniz lisans şüpheli fotoğraf Abdullah Freres'in çalışması olup bana dedemden kalan orijinal bir eserdir. Kendi taramamdır yani. Bir kuşku vs. var ise belirtebilirim. Bu imzasız yazı Susuzkuyu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Eserin sahibi olarak belirttiğiniz "Abdullah Freres" dedeniz midir aceba? Eğer değilse bu kişi eserin haklarını dedenize mi bırakmıştır? İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 20:11, 8 Nisan 2011 (UTC)

Merhabalar, bu sürümü kontrol edildi olarak işaretlemişsiniz, eklenen resme ve bilgiye dikkat ettiniz mi? İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 19:46, 8 Nisan 2011 (UTC)

Evet, dikkat ettim, bu resmin üzerinde Urfa yazıyordu. Yanlış nedir, anlamadım. İyi vikiler. --N KOzimesaj 06:34, 9 Nisan 2011 (UTC)
Peki o zaman, o sürümde yapılan 3 değişikliği de gördünüz. Sormak istiyorum "Ruha" nın anlamı nedir? Ve eklenen resmin kaynak ve lisans bilgilerine baktınız mı? İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 07:37, 9 Nisan 2011 (UTC)
Tamam o zaman, bundan sonra daha dikkatli olurum. İyi günler. --N KOzimesaj 12:01, 9 Nisan 2011 (UTC)

OTRS üzerinden ulaşıldı ve en kısa zamanda türkçe, ingilizce ve almanca içeriği ilgili maddeye aktarıcam. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 18:28, 8 Nisan 2011 (UTC)

Hüsnü bey benimle irtibata geçti teşekkür ederiz.umarım benimde yardımım olur bana hala içerikler geliyor.. saygılarımla. --Bahadir Mutlu 08:33, 9 Nisan 2011 (UTC)
ilginize teşekkürler.. mail adresimi gorebiliyorsaniz bana kişisel olarakta ulaşmanızı isterim.. yada facebook.com/bahadirmutlu yeni çıkacak albumuzden hediye etmek isteriz size.. tekrar iyi çalışmalar. --Bahadir Mutlu 09:49, 9 Nisan 2011 (UTC)
Teşekkürler ama yardımcı olmaya çalışmak için gönüllü olarak buradayım. Sizden bir ricam olacaktı, şu ve bu resimlerin altında şuan için sadece "Hüsnü Şenlendirici" yazıyor, resimlerin altına açıklama olarak ne yazılabilinir? Yani yer/mekan ve(ya) resimdeki kişiler gibi. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 19:25, 11 Nisan 2011 (UTC)
alakaniza sonsuz tesekkurler.. degisiklikleri yapip gonder dedim ama birde buradan yaziyorum size.. ilk resim Ortakoyden bilgileri soyledir.. Hüsnü Şenlendirici & Trio Chios "Egenin İki Yanı" Albümü "Gel Gel Kayıkçı" isimli parçanın klip çekimi Ortaköy . Vokal : Merve Özbey, Markellos Poupalos. Klarnet : Hüsnü Şenlendirici. Keman : Stamatis Poupalos. Kanun : Aytaç Doğan. Gitar, Ud, Lafta : Markellos Poupalos. Buzuki : Manolis Stathis
ikinci resim Taksim Trio Babylon Konserinden.. Bilgileri söyledir. Taksim Trio. Taksim Trio Babylon Konseri. Kanun : Aytaç Doğan. Bağlama : İsmail Tunçbilek. Klarnet: Hüsnü Şenlendirici.
iyi calismalar diler.. Hüsnü bey adına tesekkur ederim.. --By Bahadir Mutlu 11:16, 12 Nisan 2011 (UTC)

Telif Sorunu[kaynağı değiştir]

Merhaba Taysin bey. Swami Lakshman Joo'nun fotoğrafıyla ilgili telif sorunu olduğunu belirtmişsiniz. İlginiz için teşekkür ederim. Bu fotoğrafı Wikipedia'daki Swami Lakshman Joo maddesinde (http://en.wikipedia.org/wiki/Swami_Lakshman_Joo) gördüm. Fotoğraf ile ilgili açıklamada şöyle bir ibare vardı: I, the copyright holder of this work, hereby release it into the public domain. This applies worldwide. Sanırım fotoğrafın sahibi fotoğrafını kamu kullanımına açmış oluyor bu ifadesiyle. Belki yeni olduğumdan prosedürü tam bilmeyip gerekli açıklamayı yapmamış olabilirim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla... --Bu imzasız yazı Vücudi (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, resim yüklerken kaynak ve lisans bilgisi girilmesi gerekli. Yanlış hatırlamıyorsam net bir kaynak ve lisans bilgisi yoktu. Gönderdiğiniz bağlantı yardımıyla kaynak ve lisans bilgisini resme ekleyip, bakım şablonunu kaldırdım. Dosyanın son hali İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 10:39, 9 Nisan 2011 (UTC)

Altay Spor Kulübü logosunu yanlış yüklüyorsun. Resmi sitedeye göz at.Yalan yanlış logolar yükleme Bu imzasız yazı Altayugras (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

İki resim arasındaki fark nedir? Benim gördüğüm kadarıyla biri düşük diğeri yüksek çözünürlüklü, ve logoların düşük çözünürlüklü kullanılması gerekiyor. Ben yeni logo yüklemedim, varolan logoyu geri çağırdım, tıpkı sizin biri yanlış iki kere geri çağırdığınız gibi. Eğer resimler arasındaki tek fark sadece çözünürlükse düşük çözünürlüklü resmi geri getirin. Son olarak mesaj sayfalarına imzanızı atmayı unutmayın. --taysin (mesaj) 05:58, 11 Nisan 2011 (UTC)

salam be photoraf benem oz resmem.wikipedia fa°wikipedia az Bu imzasız yazı E THP (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar. şu dosya birçok maddede kullanılıyor. Bu şekilde kullanılması uygun mudur?--Rapsar 14:06, 12 Nisan 2011 (UTC)

Ben hallettim Taysin.
Vito Genovese 15:11, 12 Nisan 2011 (UTC)
Merhabalar, Kaynak bilgisi bölümü vandallanmıştı. Bunun yerine uygun lisansa sahip resim, internetten ve commonstan bakındım ama bulamadım. Bu arada resim de silindi. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 15:22, 12 Nisan 2011 (UTC)

Flickr'dan Resim[kaynağı değiştir]

Selam, ben resmi Flickr'dan yükledim. O sitenin telif hakkı kamu malı değil mi? TurkishDustbin 17:50, 12 Nisan 2011 (UTC)

Selamlar, bildiğim kadarıyla bu durum resimden resime göre değişmekte. İlgili siteye şuan için hızlıca bir göz attım, her hakkı saklı olarak işaretlenmiş resimlerde bulunmakta. Eğer yüklediğiniz resimlerin kaynaklarını flickr.com/photos/_kullanıcı_adı/_resim_numarası_ şeklinde gönderebilirseniz, resmin lisansını kontrol edebilirim. İyi günler --taysin (mesaj) 17:59, 12 Nisan 2011 (UTC)

TeTa Bilgilendirmesi[kaynağı değiştir]

Vikipedi:Temizlik Takımı yeniden yapılandırılma sürecine girdiğinden üyelik sistemi bir müddet askıya alınmıştır, hala aktifseniz ve temizlik takımı ile çalışmak isterseniz gelişmeleri takip ederek oluşum içerisinde yer alabilirsiniz, sevgilerimle... --e.c. 11:24, 15 Nisan 2011 (UTC)

Yüklenen Resimler[kaynağı değiştir]

Tacirci merhabalar, "Osmanlıca resimli dergiler" olarak yüklediğiniz resimlerde dosya ile ilgili açıklamalar bölümlerindeki ifadeler nedir? Kopyala yapıştır sonucu mu oldu? İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 17:22, 16 Nisan 2011 (UTC)

sayın (taysin) dergilerin 1 nci sayısından 11 nci sayısına kadarının mevcutiyetini gösteren 11 adet dergi anlamında yazılmıştır. Nitekim İlgili maddeye derginin de 11 adet sayısının resimleri galeri şeklinde eklenmiştir. Bilginize...saygılar..tacirci 19:31, 16 Nisan 2011 (UTC)
Birçok resiminizde "Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4" şeklinde bir bilgi var. Sadece dergi resimlerinizde de değil. Ben bunu kastediyorum. --taysin (mesaj) 20:26, 16 Nisan 2011 (UTC)
Doğrusu benim de dikkatimi çekti ve onu ben de anlayamadım.Nasıl Oluştu kim yaptı bilmiyorum.selamlar.tacirci 20:34, 16 Nisan 2011 (UTC)
Dediğim gibi son yüklediğiniz birçok resminizde var. Dergi 7.jpg için geçmişe baktım, sadece sizin katkınız görünüyor. Heralde gözünüzden kaçtı. Bunları düzeltir misiniz, düzeltmemi ister misiniz? iyi çalışmalar --taysin (mesaj) 20:38, 16 Nisan 2011 (UTC)
Ben o katkıları yaparken zaten belirtmiştim. kalanını bir bilen yapabilir diye. Eğer sizin gibi değerli bir vikipedist bunları düzeltirse sevinirim. sabahtan bu yana belge ve bilgi yüklüyorum da çok yoruldum doğrusu. Ayrıca bir de düzeltme işlemlerini tam yapamıyorum..selam ve saygılarımla..tacirci 20:53, 16 Nisan 2011 (UTC)

Kaynak ve lisans sorunu olan resimler[kaynağı değiştir]

Merhaba Taysin. Belirttiğin dosyalarda bu tür bir sorun olmadığını sanıyorum. Battle of Rhone Crossing maddesinde yer alıyor ve ben galiba "commons"dan yükledim. Fakat, uzun yıllar oluyor, yapmaya yapmaya nasıl yapıldığını unutmuşum. Bilen bir arkadaş o işi benim yerime hallederse çok sevirim. İyi çalışmalar dilerim.--Makedon 19:42, 16 Nisan 2011 (UTC)

Kaynak ve lisans bilgisini ekleyerek dosyalardaki bakım şablonlarını kaldırdım. Sorun çözüldüğü için mesaj sayfanızdan da ilgili bölümü izninizle çıkarttım. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 20:02, 16 Nisan 2011 (UTC)
Çok teşekkür ederim. --Makedon 21:11, 16 Nisan 2011 (UTC)

voltaik piller[kaynağı değiştir]

Limondan ya da asit içerikli başka meyvelerden basit piller yapmak mümkündür. Bu tip pillere, kimyasal enerjiyi elektrik enerjisine dönüştürmeleri nedeniyle “voltaik piller” adı veriliyor. Piller, asidik bir çözelti içerisine iki farklı metalin yerleştirilmesi mantığıyla yapılır. Buna göre, limona örneğin çinkoyla kaplanmış bir çivi ve bakır bir madeni para batırıldığında, limon suyu gerekli asit çözeltisini oluşturur ve elektrik üretebilir. Ancak elde edilen elektrik akımı oldukça zayıf olup, LED’de hafif bir ışıma sağlamaya yetecek kadardır.

Selamün aleyküm Taysin/Arşiv 2 “voltaik piller” adlı sayfayı kontrol edermisin Bu imzasız yazı Salvador43 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Ve aleyküm selam, sayfadaki bir resimi çıkartıp, gönderdiğiniz metni baş kısma ekledim. Lütfen resimlerle ilgili şartlar yerine getirilmeden bakım şablonlarını çıkartmayın. Yüklediğiniz resimlerde "resim1" gibi isimler tercih etmek yerine daha açıklayıcı dosya isimleri tercih etmenizde fayda var. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 16:09, 17 Nisan 2011 (UTC)

Merhabalar, Kategori:ABD'li_taslaklarında kullanılan Şablon:ABD'li-biyo-taslak bir sorun var. Ama çözümü bulamadım, bakabilmen mümkün mü? İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 14:50, 26 Nisan 2011 (UTC)

Merhaba Taysin,
Alt şablonların kullandığı yönlendirmeleri pek beğenmemiş anlaşılan şablon, bu yüzden ABD yerine Amerika Birleşik Devletleri olarak girdim şablon parametresini ve düzeldi.
Bu arada Şablon:Mtkutusu adında bu taslak şablonlarını standartlaştıran bir temel şablon var. Onunla çok daha kolay taslak şablonu üretmek mümkün. Belgeleme sayfası çevrilmemiş ama Mtkutusu kullanan taslak şablonlarından birinin içine bakınca hemen anlaşılır zaten yapılması gereken.
Sevgiler
Vito Genovese 15:02, 26 Nisan 2011 (UTC)

Merhaba Taysin, Bu resmi Tosya Kaymakamlığı sitesinden almıştım. Adresi (http://www.tosya.gov.tr/ortak_icerik/tosya/galeri//1/PIC_0086.JPG). Pek resim lisanslama işinden anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim eğer kullanılması mümkün değilse silebilirsiniz. Saygılar. Güzel günler yakın (Umarım=)

Merhabalar Güzel günler yakın, resme kaynak olarak gösterdiğiniz sitede lisans ile ilgili herhangi bir açıklama göremedim. Bu yüzden resme bakım şablonu ekledim. Tosya Kaymakamlığı ile iletişime geçmeye çalışıp, resmin lisans bilgisine göre uygun lisans şablonunu eklerim. Aynı siteden yüklemek istediğiniz başka resim varsa lütfen gün içinde bana bildirin. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 17:02, 2 Mayıs 2011 (UTC)
Merhabalar Taysin, ilginize çok teşekkür ederim, şimdilik eklemeyi düşündüğü resim yok. Resim eklemeden kılavuzları okumak daha iyi olucak sanırım böylece sizleride uğraştırmamış olurum. İyi çalışmalar. Güzel günler yakın 2 Mayıs 2011 (UTC)

Resim Lisansı[kaynağı değiştir]

Merhabalar, yüklediğiniz resimlerde lisansı CC-BY-SA olarak belirtmişsiniz. Ancak kaynak sitede resimlerin lisansı CC-BY-NC-SA olarak görünüyor. Yani bu resimlerin lisansı Vikipedi'de kullanmaya uygun değil. Lütfen resim yüklerken, resimlerin Özgür bir lisansa sahip olduklarından emin olun. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 18:32, 3 Mayıs 2011 (UTC)

Merhabalar Taysin, yüklemiş olduğum resimlere lisans sorunu bulunduğunu belirtmişsin, gerekli düzeltmeleri yaptım tekrar bi gözden geçirir misin?. İyi Çalışmalar
Mertborak (mesaj) 19:43, 4 Mayıs 2011
Tekrar Merhabalar, gördüğüm kadarıyla sorun hala devam ediyor. Yani resimler CC-BY-NC lisanslı görünüyor. Burda "NC" işi bozuyor. Eğer Creative Commons lisan türlerini tercih ediyorsanız, Vikipedi için uygun olanlar: CC-BY ve CC-BY-SA İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 19:07, 4 Mayıs 2011 (UTC)
Merhabalar sanırım bahsetmiş olduğunuz sorunu çözümledim Mertborak (mesaj) 16:10, 7 Mayıs 2011
Resimlere, kaynakta belirtilen lisans şablonu eklenerek, bakım şablonları kaldırılmıştır. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 13:18, 7 Mayıs 2011 (UTC)
Tamam teşekkür ederim, bir de resmin sağ üst tarafında kontrol edilmemiş sekmesi bulunmakta, ona kim bakıcak? Mert Borak 20:22, 7 Mayıs 2011
Kontrol edildi olarak işaretledim. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 01:22, 8 Mayıs 2011 (UTC)

Adil Kullanım[kaynağı değiştir]

Merhaba, öncelikle uyarınız için teşekkürler. Bahsettiğiniz dosyaya adil kullanım gerekçesi ekledim. Bir göz atar mısınız? Commons konusunda biraz tecrübesizimde. --TiqraMesaj 13:24, 7 Mayıs 2011 (UTC)

Tamamdır, iyi çalışmalar --taysin (mesaj) 13:35, 7 Mayıs 2011 (UTC)


Nds logo.png[kaynağı değiştir]

Sayın Taysin! kaynağı bulamadım istiyosan uçur!! İyi çalışmalar Mirada 20:25, 8 Mayıs 2011 (UTC)

Merhabalar, dosyanın lisans ve kaynak bilgisini ekledim. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 18:33, 8 Mayıs 2011 (UTC)


Minarenin yapısı.png[kaynağı değiştir]

Minarenin yapısının telif hakları Creative Commons'a göre verilmiştir. Hangi hakkı olmalı ki bu lisansa itiraz ediyorsunuz? Sae1962 06:04, 10 Mayıs 2011 (UTC)

Merhabalar Sea1962, kaynak olarak gösterdiğiniz, içeriğin sahibi sitede bu resmi göremedim. Sayfada içeriğin Creative Commons ile lisanslandığı bilgisi bulunmuyor. Ayrıca ilgili sitenin Kullanım koşulları bölümünde 6.paragrafı okumalısınız. Bu yüzden "lisans şüphesi" şablonu yerleştirdim. Bilinen bir şeyi anlatsada sonuçta resim üreten kişiye aittir. Kaynak bilgisini net olarak verebilirseniz, resmin Vikipedi de kullanılması için özgür olarak lisanslanmasını talep/rica edebilirim ilgili siteye. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 06:16, 10 Mayıs 2011 (UTC)

mudarlikoyuuydudan.JPG[kaynağı değiştir]

mudarlikoyuuydudan.JPG bu fotoyu nasıl lisanslıyacaz taysin gardaşş? Bu imzasız yazı Zaferkavak (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, belirttiğiniz resme Adil kullanım ve lisans şablonları eklendi. Lütfen yeni resim yüklemeden önce yükleme sayfasındaki açıklamaları okuyun. Yardıma ihtiyacınız olursa haber vermeniz yeterli. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 19:34, 12 Mayıs 2011 (UTC)
sayın taysin mudarlikoyuuydudan.JPG resmini lisans ihlali yüzünden silinme tehlikesine geçirdiniz. bunu düzeltmenizi talep ediyorum. uygun lisanslı ben yazamadım siz halledebilir misiniz ? Bu imzasız yazı Zaferkavak (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Tekrar merhabalar, dün resme uygun lisans bilgisini ekleyip, bakım şablonunu kaldırdım. Eğer hala sayfada bakım şablonu görüyorsanız lütfen sağ üst köşedeki saate tıklayıp tarayıcınızın önbelleğini boşaltın. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 17:37, 13 Mayıs 2011 (UTC)

Resim Telifi[kaynağı değiştir]

Sayın taysin, belirttiğiniz gibi yüklemiş olduğum resimlerin kaynağını (Kendi yapımım) ve lisansını (Kamu malı olarak) belirttim. İyi çalışmalar... Sir Albrecht 11:58, 14 Mayıs 2011 (UTC)

Merhabalar Sir Albrecht, yüklediğiniz resimlerin özgür lisansa sahip olması için, dosyayı (içeriği) sizin üretmeniz gerekmekte. Örneğin bir kitap kapağının hakları, tasarlayan kişiye aittir, bilgisayarda tarayan kişiye değil. Diğer resimlerdeyse, yani Acun Ilıcalı ve Bernard Cornwell'in resimlerini siz mi çektiniz, yoksa internette bulup, bilgisayarınızda düzenleme mi yaptınız? İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 18:16, 15 Mayıs 2011 (UTC)
Merhabalar Sayın taysin, aslında resimleri internetten buldum; fakat boyutlarını gereğinden fazla küçük bulduğum için söz ettiğimiz iki resmin boyutlarını büyüttüm. Kısacası kendim düzenleme yaptım. Fakat internetten bulduğumuz resimleri kamu malı olarak işaretlememiz gerektiğini okumuştum -ya da yanlış anladım-. Söz ettiğimiz resimler için sonradan kamu malı olarak lisans belirtmeme rağmen silinmiş. Acaba farklı bir şekilde mi lisans belirtmem gerekiyor? Yardımlarınız için teşekkürler... Sir Albrecht 15:14, 16 Mayıs 2011 (UTC)
Merhabalar Sir Albrecht, internette bulunan birçok resmin lisansı belli değil veya koruma altında (her hakkı saklı) olabiliyor. Web sitesinde içeriğin lisansı belirtilmiyorsa telifli kabul etmenizde fayda var. Herhangi bir madde için resme ihtiyacınız olursa tavsiyem ilk olarak diğer dillerdeki sayfalara (interwikilere) ve Commons'a bakmanız. Buralarda özgür lisansa sahip bir resim bulamazsanız, ve resmin Vikipedi için gerekli olduğunu düşünüyorsanız Adil kullanım yapılabilir. -Kendi adıma- bunu pek tavsiye etmem. Örnek adil kullanım için şuraya bakabilirsiniz. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 16:46, 16 Mayıs 2011 (UTC)
Tekrar Merhabalar, sizin de belirttiğiniz gibi Vikipedi'ye eklediğim maddelerin resimleri için her zaman diğer dillerdeki Vikipedi'ler den yardım alıyorum. Örnek olarak eklemiş olduğum II. Henry (buradan bakabilirsiniz) maddesi için ihtiyacım olan resmi diğer dillerdeki Vikipedi'leri kullanarak temin ettim. Ve Şeytanın Atlıları isimli romanın görselini İngilizce Vikipedi'den buldum; fakat görseli Türkçe Vikipedi'ye eklediğim zaman görsel gözükmedi. Dolayısıyla resmi kendim bularak eklemek zorunda kaldım. 'Adil Kullanım' için vermiş olduğunuz örnek de de bir kitap kapağı bulunuyor. Kendi eklediğim Şeytanın Atlıları kitabının kapak resmi için de aynı yöntemleri uyguladım. Yardımlarınız için teşekkürler... Sir Albrecht 15:47, 17 Mayıs 2011 (UTC)
Merhabalar Sir Albrecht, Commons'a yüklenen resimler tüm vikilerde kulanılır. Resmi kullanmak için direk ismini yazmanız yeterlidir. Tıpkı II.Henry'de olduğu gibi. Diğer vikilerdeki resimlerde ise (örneğin İngilizce viki) resmi kullanabilmek için Türkçe Viki'ye ayrıca yüklemeniz gerekir. Kaynak ve lisans bilgisini yüklü olduğu vikinin sayfasından öğrenebilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken, diğer vikilerdeki adil kullanım dosyaları. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 18:16, 17 Mayıs 2011 (UTC)

Görsel ile ilgili[kaynağı değiştir]

Zaten uygun adil kullanım gerekçesi bulunmakta. -- FelecitaTRileti 18:17, 17 Mayıs 2011 (UTC)


Selam Taysin, ne zamandır yoksun? Özledik seni, böyle yapma . Dosyada adil kullanım gerekçesini belirten şablon bulunuyor, iyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 19:03, 17 Mayıs 2011 (UTC)

Lisansız Dosyalar ve Hızlı Silme[kaynağı değiştir]

Merhabalar Sayginer, geçenlerde ve bugün dolaşırken farkettim, dosyalarda lisans, kaynak eksikse veya adil kullanımda hata varsa dosyanın hızlı silinmesini istiyorsunuz. Görebilceğiniz gibi HS D4 dosyayı yükleyene 7gün süre veriyor, bu sürede hatalı yükleyen kullanıcıyıda uyarmak gerekli tabi. İyi çalışmalar diliyorum. --taysin (mesaj) 19:00, 19 Mayıs 2011 (UTC)

Anladığım kadarıyla silinmesi için işaretlediği dosyayı yükleyene de bunu bildirmem gerektiği belirtmişsiniz. Eksik algıladığım bir nokta yoktur umarım. Uyarı mesajınız için teşekkürler. --Sayginer 19:29, 19 Mayıs 2011 (UTC)
Tekrar Merhabalar, demek istediğim lisans, kaynak veya adil kullanımda hata olan dosyalara Hızlısil şablonu yerine, dosya bakım şablonları yerleştirilmeli. Ve bu şablonun altında belirtilen şablonla da kullanıcı uyarılmalı. Örnek vermek gerekirse, şurdaki dosyalara ve uyarılan kullanıcıların sayfalarına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 19:37, 19 Mayıs 2011 (UTC)

Doğru ismi konusunda haklısın, bir anlık aceleme geldi. Linkini de düzeltiyorum hemen.HaruNGs 19:38, 19 Mayıs 2011 (UTC)

İlginiz için teşekkürler --taysin (mesaj) 19:40, 19 Mayıs 2011 (UTC)

Bahsettiğiniz resimler flickr'da "Emirates Stadium" yazınca ilk sayfada çıkmaktadır ve Some Rights Reserved yazmaktadır. Kopyalayıp paylaşmakta özgür olduğumuz belirtiliyor. Bu imzasız yazı TurkishDustbin (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar TurkishDustbin, Flickr milyonlarca resimin barındığı bir web sitesi. Bu yüzden kaynak olarak sadece web sitesinin ismini yazmak yetersizdir. İlk resimi bulup kaynak ve doğru lisans bilgisini ekledim. Ancak diğer resmi bulamadım. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 13:47, 21 Mayıs 2011 (UTC)
http://www.flickr.com/photos/lloydm/2427603029/ resmin linki. Bu imzasız yazı TurkishDustbin (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Diğer resmin bilgilerini de düzelttim. Lütfen sonraki yüklemelerinizde bu iki örneğe göre dosya bilgilerini ekleyin. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 13:57, 21 Mayıs 2011 (UTC)

lisans seçimi[kaynağı değiştir]

lisans seçimini nasıl yapacağımı bilmiyorum, dediğiniz mailde yazanlar da bana karışık geldi; yazıyı ekledim, fotoğrafı kendim çektim, orijinal büyüklüğüyle ben de duruyor, ne yapmam lazım şimdi? mümkünse siz yapamaz mısınız gerekli işlemi... iyi çalışmalar... Bu imzasız yazı Cytheraaa (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar Cytheraaa, aslında işin büyük bir bölümünü yapmışsınız. Sadace seçtiğiniz lisansı belirtmeniz gerek şimdi. Seçebileceğiniz lisansların listesi burada. Bir tanesini seçip, bana belirtebilirseniz, hemen ekleyebilirim. Tavsiyem Creative Commons türleri. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 20:11, 21 Mayıs 2011 (UTC)

Kaynak Gösterme[kaynağı değiştir]

Merhabalar Sayın taysin, yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Üzülerek söylüyorum sizi biraz daha oyalayacağım. Viki'ye bir resim eklemenin bu kadar karışık olduğunu bimiyordum açıkçası. Fakat bu konu haricinde size başka bir sorum olacak: Viki'ye madde ekleme koşullarını okudum. Fakat bir kitaptan (veya sözlükten) yararlanarak eklemiş olduğum maddenin lisansının sorun çıkarıp çıkarmayacağı hakkında kararsız kaldım. Çünkü bu kitap sözlük olarak geçiyor. Kısacası normal bir kitapla aynı kuralların sözlükler için de geçerli olup olmadığını anlayamadım. Eklemiş olduğum Patroklos (buradan bakabilirsiniz) maddesi Azra Erhat'ın yazmış olduğu Mitoloji Sözlüğü'nden alıntıdır. Viki'ye sözlükten madde eklemek yasal mıdır? Yoksa ayrıca bir gerekçe bildirmem gerekiyor mu? Cevabınız için şimdiden teşekkürler. Sir Albrecht 17:05, 21 Mayıs 2011 (UTC)

Merhabalar Sir Albrecht, oluşturduğunuz madde içerği tamamen bu kitap/sözlükteki içerikten oluşmamalı. Maddenin belirli yerlerinde kitaptan alıntılar yapabilirsiniz. Bunu nerden aldığınızı belirtmeniz gerek. Örnek olarak şuna bakabilirsiniz. Bu konu ile ilgili yönergeyi şuradan okuyabilirsiniz. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 20:30, 21 Mayıs 2011 (UTC)
Merhabalar Sayın taysin, eklemiş olduğum Patroklos maddesini (buradan bakabilirsiniz) en iyi şekilde tekrar düzenledim. Teşekkürler... Sir Albrecht 09:33, 22 Mayıs 2011 (UTC)
Öncelikle elinize sağlık diyorum. Bende sayfanın interwikilerini (diğer dillerdeki maddelerini) ekledim. Sağ tarafta görebilirsiniz. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 10:47, 22 Mayıs 2011 (UTC)

Tekrar merhaba, yardımlarınız için teşekkürler. Elimdeki kaynakları kullanarak hem mitoloji hemde tarih alanında çeşitli katkılarda bulunmaya devam edeceğim. Umarım Türkçe Viki'nin de İngilizce Viki kadar zengin olduğu günleri görürüz diyorum. İyi çalışmalar. Sir Albrecht 16:02, 23 Mayıs 2011 (UTC)


Kuş resimleri[kaynağı değiştir]

  • Selam Taysin. Birkaç ay önce şuradaki harika resimleri Commons'a taşımak için site yöneticisiyle iletişime geçmiştim. Kendisi bana seve seve yardımcı olacağını ve resimleri çeken üyelerle konuşup ihtiyacımız olan resimleri belirtmemi istemişti. Sonrasında ise -nedense- konunun üstüne gitmedim -uğraşmak istemedim belki de :) Zaten bu resim ve OTRS izni gibi işlerden pek fazla anlamam. Site yöneticisiyle bir de sen iletişime geçmeyi denesen nasıl olur? Resimler gerçekten harika ve hemen her resim bizdeki SR şartlarını sağlıyor :)--Rapsar 11:26, 22 Mayıs 2011 (UTC)
Selam Rapsar, bende biraz önce Köy Çeşmesindeki, Nebeviye'nin yazdıklarını okudum, daha görsel maddeler elde edebilmekle ilgili. Açıkcası umutlandım. Yani uğraşırsak kaliteli ve görsel maddeler elde edebiliriz. Belirttiğin site ve resimler gerçekten çok güzel. Hemen site yöneticisi ile iletişime geçmeye çalışcam. Sonuç hakkında bilgi veririm. İyi çalışmalar diliyorum. --taysin (mesaj) 11:37, 22 Mayıs 2011 (UTC)

Lisanslar ve bilet konusu[kaynağı değiştir]

Sevgili Taysin, Milli Piyango bileti için Diğer kategorisi içinde Para, Pul vs ile ilgili bir alan var. Karar veremeyince GÖBL seçtim. Kanaatim o kategoriye yakın bir yerde lisans oluşturulabilir. Uygun olan kullanım lisansını değiştirbilirsen sevinirim. Teşekkürler.--foPen bana ileti gönder 05:48, 24 Mayıs 2011 (UTC)

Merhabalar Hanocan, resme adil kullanım şablonu ekledim. --taysin (mesaj) 07:17, 24 Mayıs 2011 (UTC)

Panoramio resim[kaynağı değiştir]

Küçükboğaz Gölü sayfasına eklediğim panoramio resimlerinin kendime ait olduğuna dair mesajı attım.siz mi düzenlyeceksiniz, ben mi?Yoksa hala arıza mı var.. Bu imzasız yazı Acar54 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar Acar54, şurda reddeddiğim sürümde, kaynakça bölümünü çıkartmışsınız ve dış bağlantıları büyük harflerle yazmışsınız. Bu yüzden. Dilerseniz içeriği size ait olan resimleri Vikipedi'ye yükleyin. Özgür bir lisans seçin ve maddelerde sizin ürettiğiniz resimlerde yayınlansın. Resim yükleme, lisanslama veya Vikipedi ile ilgili herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa lütfen haber verin. Ayrıca mesajlarınızın sonuna 4tilde(~~~~) koyarak imza atmayı unutmayın. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 17:13, 24 Mayıs 2011 (UTC)

Sampiyonfb.jpg[kaynağı değiştir]

Eklediğim Dosya:Sampiyonfb.jpgresmine "Kaynak belirtmemişsiniz." demişsiniz. Kaynağı düzelttim ve açık olarak yazdım. Ama resmin sayfasında "Silinmeye aday" diye hala gösterilmekte. Başka bir eksiğim daha mı var acaba?Burak Pala 13:17, 26 Mayıs 2011 (UTC)

Merhabalar, resmin kaynağı olan web sitesinde resim ile ilgili lisans bilgisi bulunmuyor. Vikipedi'de resmin lisansını siz, kendi eserim olarak belirtmişsiniz. -- taysin (mesaj) 20:36, 26 Mayıs 2011 (UTC)
Peki o zaman silinebilir.--Burak Pala 16:00, 27 Mayıs 2011 (UTC)
Hayır, aksine bilgi bulunuyor."Copyright © 2007 - 2008 alialtugkoca.com. Kaynak göstererek paylaşabilirsiniz." yazısı altta yazıyor. Bende lisans bilgisini düzenledim. Bu imzasız yazı Muhteşemçocuk079 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Merhabalar, bir önceki seferde KM-Kişisel şablonu bulunuyordu. KM olarak değiştirmişsiniz. Sormak istediğim ise, "Copyright © 2007 - 2008 alialtugkoca.com. Kaynak göstererek paylaşabilirsiniz." yazısı hangi lisans türünü karşılıyor? Bu sözün karşılığı Kamu Malı mıdır. Creative Commons BY yi andırıyor ama değil. En iyisi resmi üreten kişiye ulaşıp, eposta ile izin yazısı istemek. --taysin (mesaj) 08:04, 29 Mayıs 2011 (UTC)
Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler. --Burak Pala 08:13, 29 Mayıs 2011 (UTC)

Kırık Kanatlar afişi.jpg[kaynağı değiştir]

Merhabalar ÖzgüRFikiR, Dosya:Kırık_Kanatlar_afişi.jpg için kaynak yanlış olmuş. Düzeltebilmeniz mümkün mü? İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 17:57, 30 Mayıs 2011 (UTC)

Dosyanın kaynaklandırmasındaki hatayla ilgili uyardığınız için teşekkür ederim. İyi çalışmalar...--özgür|fikir 18:03, 30 Mayıs 2011 (UTC)

Star Wars Klon Savaşları logosu.png[kaynağı değiştir]

Dizinin logosu buradan alınmıştır.--özgür|fikir 18:26, 2 Haziran 2011 (UTC)

O resmi Vikipedi'den aldım. İyi çalışmalar.--Westnest ileti 15:07, 5 Haziran 2011 (UTC)

merhabalar, dosyanın lisans bilgisi yanlış gösterilmişti, düzelttim. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 18:55, 5 Haziran 2011 (UTC)


Kullanıcı sayfamda yaptığınız değişiklikler vandalizm olarak nitelendirilir. Eğer bir sorununuz varsa bu şekilde çözemezsiniz. Dosya:Gari - gariya-1-.jpg dosyasında yaptığınız değişiklkiler, konuşma şekliniz hoş değil. Vikipedi ile ilgili bir sorununuz varsa yardım etmeye hazırım. Ancak bu şeklide devam eder, lisans ve kaynak durumu belirsiz resimler yükler, kullanıcı sayfalarının vandallar ve dosyalardan bakım şablonlarını gereği yerine getirilmeden kaldırırsanız Vikipedi'de değişiklik yapmanız geçici olarak engellenebilir. İyi çalışmalar -- taysin (mesaj) 15:57, 2 Haziran 2011 (UTC)

taysin bak ben ankara bilkentte okuyorum. bana yardımcı ol ankara üniversitesine çok gittim. lisanslı resim o gari gariya . izini var Bu imzasız yazı Zaferkavak (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Öncelikle merhabalar, tekrar belirtiyorum, kullanıcı sayfamda yaptığınız değişiklikler Vandalizm olarak nitelendirilir. Lütfen bu tutumunuza son verin. Eğer hatırlarsanız Dosya:Mudarlıköyüuydudan.jpg dosyasında doğru lisans bilgisini girmenize yardımcı olmuştum. Ancak son yüklediğiniz dosyada üslubunuz çok yanlıştı. Hala da mesaj sayfamda VP:KSY ve VP:N ihlali yapıyorsunuz. Gari - gariya-1-.jpg ile ilgili herhangi bir sıkıntı olmasaydı eğer dosya hizmetli tarafından silinmezdi. Tüm bu yaptıklarınızın yanında benim bir hatam olduğunu düşünüyorsanız VP:Ş sayfasından beni şikayet de edebilirsiniz. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 19:07, 5 Haziran 2011 (UTC)

şu dosya bende bulunan bir öykünün kesilmiş halidir. şurdan alınmıştır. sanatçının sesinin tanınması eklediğim bir ses dosyası telifinin şüphesiz hale getirmek için ne yapmam gerekir. saygılar --xrazymesaj 19:50, 9 Haziran 2011 (UTC)

Merhabalar, yüklediğiniz ses dosyalarına kamu malı etiketi eklemişsiniz, bu dosyalar sahibi izin vermediği sürece adil kullanım olarak Vikipedi'de yer alabilir. İlgili şablonu dosyalarınıza ekleyebilirsiniz. Daha sonra uyarı etiketlerini kaldırabilir veya kaldırılmasını isteyebilirsiniz. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 20:02, 9 Haziran 2011 (UTC)

bir siyasi parti propaganda afişini hangi lisansları kullanarak eklememi önerirsiniz? iyi çalışmalar. --Mehmet TORUN 07:44, 10 Haziran 2011 (UTC)

Eklenen açıklamalar doğrultusunda bakım şablonu kaldırıldı. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 18:02, 10 Haziran 2011 (UTC)
  • Estağfurullah deneyiminiz yerinde. Çok önemli bir hata değil zaten. İyi geceler.)--Reality 02:07, 31 Temmuz 2011 (UTC)

Hidroket logosu[kaynağı değiştir]

Reality 01:30, 31 Temmuz 2011 (UTC)

Merhabalar, benim gözümden kaçan bir sorun mu var logoda? Adil kullanım için gereken şablon ve kaynak bilgisi bulunmakta gördüğüm kadarıyla. --taysin (mesaj) 01:34, 31 Temmuz 2011 (UTC)

Dediğiniz şablon hakkında bilgim var, ancak iki şablonda aynı şeyleri söyledikten sonra aynı resmin sayfasına o iki şablonu koymanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum. İlgili politikayı biliyorum, hatta bir aralar hergün yeni yüklenen resimlerin durumunu ilk ben kontrol ediyordum. Bir süredir buralarda değildim, yeni alınan bir kararda değil gördüğüm kadarıyla. Bu şekilde uyarmanızla da benim şimdiye kadar burada hiçbirşey öğrenmediğimi göstermiş oldunuz. İyi çalışmalar diliyorum --taysin (mesaj) 02:05, 31 Temmuz 2011 (UTC)
  • Bu arada adil kullanım gerekçelendirme şablonunun kullanılmasının esas sebeplerinden birisi kullanım amacı ve diğer bilgileri açığa kavuşturmaktır. Diğer şablonda böyle bir olanağımız olmadığı için bunun kullanılması gerekiyor.--Reality 02:12, 31 Temmuz 2011 (UTC)


Geçen aya kadar mesaj sayfasının varlığından haberim yoktu, mesajlarınızı yeni görüyorum. Bundan sonra daha dikkatli olurum, teşekkürler. --Ata Kınran 10:04, 18 Eylül 2011 (UTC)