Kullanıcı mesaj:DrSorrowMD: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: DrSorrowMD tarafından 3 yıl önce Bir yıldız da sizin için! başlığına
İçerik silindi İçerik eklendi
Dr.Suskun (mesaj | katkılar)
Etiket: VikiSevgi değişikliği
50. satır: 50. satır:
|style="vertical-align: middle; padding: 3px;" | Çalışmalarınız dolayısıyla sizi tebrik ederim. [[Kullanıcı:Dr.Suskun|Dr.Suskun]] ([[Kullanıcı mesaj:Dr.Suskun|mesaj]]) 20.33, 23 Mayıs 2020 (UTC)
|style="vertical-align: middle; padding: 3px;" | Çalışmalarınız dolayısıyla sizi tebrik ederim. [[Kullanıcı:Dr.Suskun|Dr.Suskun]] ([[Kullanıcı mesaj:Dr.Suskun|mesaj]]) 20.33, 23 Mayıs 2020 (UTC)
|}
|}
::Çok teşekkür ederim --[[Kullanıcı:DrSorrowMD|DrSorrowMD]] ([[Kullanıcı mesaj:DrSorrowMD|mesaj]]) 20.35, 23 Mayıs 2020 (UTC)

Sayfanın 20.35, 23 Mayıs 2020 tarihindeki hâli

İyi vikiler

Sevgili DrSorrowMD, Vikipedi'ye katkılarınız için çok teşekkürler. Covid-19 önlemleri kapsamında pek çoğumuzun evinden çıkmadığı şu dönemi elimizden geldiğince Türkçe Vikipedi'ye katkı için kullanmak en güzel uğraş! Türkçe Vikipedi'nin her alanda uzman kişilerin bilgisine, emeğine çok ihtiyacı var ve katkılarınız çok değerli. Elinize sağlık.

Eğer Vikipedi'ye katkılarınız sırasında sorunuz, yardıma ihtiyaç duyduğunuz bir konu olursa deneyimli bir vikipediste veya Köy Çeşmesi'ne mesaj bırakabilirsiniz. Ayrıca birine hızlıca ulaşabilmek için Wiki-dışı bir ortamı kullanmak isterseniz şu adresteki Telegram grubuna da katılabilirsiniz.

Size Türkçe Vikipedi' başta olmak üzere Türkçe özgür bilgi ve içeriğin gelişimi ve desteklenmesi için çalışan Wikimedia Topluluğu Kullanıcı Grubu Türkiye (WMTR) adlı oluşumu da tanıtmak isterim.

WMTR üyeleri üniversiteler, kütüphaneler ve müzelerle çalışarak Vikipedi'yi geliştirmeye, katkıları arttırmaya çalışmakta. Bir süre önce İstanbul'da Salı akşamları düzenli olarak vikipedistler arasında sosyal buluşmalar gerçekleştirilmeye başladı. Şimdi bu buluşmalar çevrimiçi olarak İstanbul ve İstanbul dışından dileyen tüm vikipedistlerin katılımı ile gerçekleşiyor. Müsait olduğunuz bir zaman dilerseniz bu toplantılara da bekleriz. Tarafıma e-posta ile ulaşabilirseniz adresinize davet göndermek isteriz.

Kolay gelsin ve iyi viki'ler, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 22.35, 9 Nisan 2020 (UTC)Yanıtla

Selam

Merhaba, Hasatalık maddeleri açtığınızı farkettim. Kolay gelsin ve teşekkürler. Ben de yeni Şablon:Hastalık bilgi kutusunu yeniledim ve onun içinden ICD10 ve MESH gibi kodları çıkartarak Şablon:Tıbbi kaynaklara taşıdım. Şimdi hastalık maddelerindeki bu şablonları düzeltmeye çalışıyorum. Bu arada siz de şablonu girerken bazı maddelefde ilk paragraftan sonra giriyorsunuz şablonu en tepeye ve şablonun sayfasında yazıldığı gibi girersek daha düzenli olur diye size bir not iletmek için uğradım. Ayrıca maddelerin sonuna da Tıbbi kaynaklar şablonunu eklerseniz tadından yenmez. SAygılar Man•Ca 13.11, 20 Nisan 2020 (UTC)Yanıtla

Cok tesekkur ederim. Onerilerinizi dikkatte alacagim. İyi calismalar DrSorrowMD (mesaj) 19.14, 20 Nisan 2020 (UTC)Yanıtla

Tıp Proje önerileri

Merhaba DrSorrowMD, Tıp Ayın İşbirliği Projesi için iki yeni öneri girdim, oy kullanırsanız veya kendi önerilerinizi eklerseniz çok makbule geçer :) - Gogolplex (mesaj) 10.54, 26 Nisan 2020 (UTC) https://tr.wikipedia.org/wiki/Vikiproje:T%C4%B1p/Ay%C4%B1n_i%C5%9Fbirli%C4%9Fi/Gelecek_hafta_veya_aylar_i%C3%A7in_proje_%C3%B6nerileri_ve_oylamalarYanıtla

tabiki--DrSorrowMD (mesaj) 10.55, 26 Nisan 2020 (UTC)Yanıtla

Tebrikler

Merhaba DrSorrowMD, Türkçe Vikipedi'nin 350 bininci maddesi olan Eksternal ventriküler drenaj'ı açtığınız için teşekkür ederim. Her ne kadar ilk üye olduğunuz zamanlar biraz kurallardan dolayı sizi uğraştırmış olsam da yeni bir kullanıcımızın bu emeği takdire şayandır. Kolay gelsin. :) --Uğurkentmesaj 20.28, 27 Nisan 2020 (UTC)Yanıtla

çok teşekkür ederim :) DrSorrowMD (mesaj) 20.43, 27 Nisan 2020 (UTC)Yanıtla


İş Birliği Projesi ödülü

Bir yıldız da sizin için!

Özgün Yıldız
Çalışmalarınız dolayısıyla sizi tebrik ederim. Dr.Suskun (mesaj) 20.33, 23 Mayıs 2020 (UTC)Yanıtla
Çok teşekkür ederim --DrSorrowMD (mesaj) 20.35, 23 Mayıs 2020 (UTC)Yanıtla