Tartışma:Hizbullah (Lübnan): Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Kalem (mesaj | katkılar)
k Cfsenel, Tartışma:Hizbullah sayfasını Tartışma:Hizbullah (Lübnan) sayfasına taşıdı
Sİbot (mesaj | katkılar)
İngilizce Vikipedi'deki önem derecesi temel alınarak Siyaset vikiprojesine eklendi
1. satır: 1. satır:
{{Vikiproje | Proje = Siyaset | Sınıf = Başlangıç | Önem = Az }}
Türkiye Hizbullahı ile Lübnan Hizbullahı arasında bir anlam ayrımı olmalı eğer ikisi aynı şey değilse bence. ----[[Kullanıcı:Serkansporfc|Serkansporfc]]<sup>[[User Talk:Serkansporfc|mesaj]]</sup> 18:15, 16 Temmuz 2006 (UTC)
Türkiye Hizbullahı ile Lübnan Hizbullahı arasında bir anlam ayrımı olmalı eğer ikisi aynı şey değilse bence. ----[[Kullanıcı:Serkansporfc|Serkansporfc]]<sup>[[User Talk:Serkansporfc|mesaj]]</sup> 18:15, 16 Temmuz 2006 (UTC)



Sayfanın 17.52, 2 Temmuz 2019 tarihindeki hâli

Vikiproje Siyaset (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Siyaset maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Siyaset kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Türkiye Hizbullahı ile Lübnan Hizbullahı arasında bir anlam ayrımı olmalı eğer ikisi aynı şey değilse bence. ----Serkansporfcmesaj 18:15, 16 Temmuz 2006 (UTC)

Şii-Hanefi

Yukarıda ki arkadaşıma aynen katılıyorum. Ben bir Filistinliyim ve hanefiyim.Lübnandaki Hizbullah Şii inancına sahip olanların teskilatıdır ve arastırmalarıma göre Turkyadaki Hizbullah'la farklıdır. Onun için biz ülkamızdaki ve Lübanandaki Hizbullah'ı desteklemekle birlikte Hamas inancındayiz. Türkiyedeki Hizbullah hanefi inancına sahip insanlarin toplugudur. Belirtilmesında fayda var. Bu imzasız yazı Yasen Karayater (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 23 Aralık 2008

Yönlendirme

Bence bu sayfayı Hizbullah (anlam ayrımı) başlığına taşımak, maddeyi de Hizbullah (Lübnan) başlığına yönlendirmek daha uygun olur. Vikipedi kullanımını bilmeyen kullancılar için daha büyük bir kolaylık olur. Ayrıca iki Hizbullah örgütüne de eşit uzaklıkta olan bir sayfa daha tarafsız olabilir gibi. İhsanjrmesaj 02:04, 7 Eylül 2012 (UTC)