Kullanıcı mesaj:Gnomate: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Ahmet Turhan (mesaj | katkılar)
Yeni başlık: VikiProje Sovyetler Birliği daveti
Zaitsév (mesaj | katkılar)
Bildirim: Terör saldırıları listesi sayfası silinmeye aday gösterildi. (TW)
19. satır: 19. satır:
{{VikiProje Sovyetler Birliği-Davet}}
{{VikiProje Sovyetler Birliği-Davet}}
--[[Kullanıcı:Ahmet Turhan|Ahmet Turhan]] ([[Kullanıcı mesaj:Ahmet Turhan|mesaj]]) 15:39, 27 Şubat 2017 (UTC)
--[[Kullanıcı:Ahmet Turhan|Ahmet Turhan]] ([[Kullanıcı mesaj:Ahmet Turhan|mesaj]]) 15:39, 27 Şubat 2017 (UTC)
== Terör saldırıları listesi silinmeye aday gösterildi ==
<div class="floatleft" style="margin-bottom:0">[[Dosya:Exquisite-khelpcenter.png|40px|alt=|link=]]</div>Değişiklik yaptığınız bir sayfa ([[Terör saldırıları listesi]]) [[Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Terör saldırıları listesi]] sayfasında [[Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar|silinmeye aday]] gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.----[[Kullanıcı:Zaitsév|<font color="green">'''Zaitsév'''</font>]] 09:02, 25 Nisan 2017 (UTC)

Sayfanın 09.02, 25 Nisan 2017 tarihindeki hâli

Teşekkür

Merhaba Sakhalinio!

Beyaz liste yetkisi tanımlamanız için çok teşekkür ederim. Kolay gelsin! Gnomate (mesaj) 18:46, 15 Ekim 2016 (UTC)

Terör konusu

Vikipedi tarafsız bakış açısı ilkesi gereği hiçbir kişi ve grubu terörist olarak nitelendirmemekte ve sınıflandırmamaktadır.

Terörizm ve devlet destekli terörizm kavramları gibi devlet terörizmi de oldukça tartışmalı bir kavramdır ve üzerinde uluslararası fikir birliği yoktur. Bakınız: Terör örgütü olarak tanımlanmış örgütler listesi. --Ahmet Turhan (mesaj) 19:18, 8 Ocak 2017 (UTC)

Keyfi sayfa taşıma

Selam son taşıdığınız maddede devam eden bir tartışma var ve daha sonuçlanmadı kafanıza göre hareket edemezsiniz--By erdo can • msj 20:38, 10 Ocak 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği daveti


VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 15:39, 27 Şubat 2017 (UTC)

Terör saldırıları listesi silinmeye aday gösterildi

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Terör saldırıları listesi) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Terör saldırıları listesi sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.----Zaitsév 09:02, 25 Nisan 2017 (UTC)