Kuyucak, Kalecik: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
34. satır: 34. satır:


== Altyapı bilgileri ==
== Altyapı bilgileri ==
Köyde, [[ilköğretim]] okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün [[içme suyu şebekesi]] vardır , [[kanalizasyon]] şebekesi vardır. [[PTT]] şubesi ve PTT acentesi yoktur. [[Sağlık ocağı]] ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol [[asfalt]] yoktur [[elektrik]] ve sabit [[telefon]] vardır.
Köyde, [[ilköğretim]] okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün [[içme suyu şebekesi]] vardır , [[kanalizasyon]] şebekesi vardır. [[PTT]] şubesi ve PTT acentesi yoktur. [[Sağlık ocağı]] ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol [[asfalt]] dır. [[elektrik]] ve sabit [[telefon]] vardır.


== Nüfus ==
== Nüfus ==

Sayfanın 22.19, 4 Aralık 2015 tarihindeki hâli

Kuyucak
Harita
Ankara
Ankara
ÜlkeTürkiye Türkiye
İlAnkara
İlçeKalecik
Coğrafi bölgeİç Anadolu
Nüfus
 (2000)
 • Toplam93
Zaman dilimiUTC+03.00 (TSİ)
İl alan kodu0312
Posta kodu06870
Resmî site
[1]

Kuyucak, Ankara ilinin Kalecik ilçesine bağlı bir köydür.

Ankara iline 74 km, Kalecik ilçesine 26 km uzaklıktadır. Köyün iklimi, karasal iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır.

Altyapı bilgileri

Köyde, ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi vardır , kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt dır. elektrik ve sabit telefon vardır.

Nüfus

Yıllara göre köy nüfus verileri
2007 49
2000 93
1997 78

Dış bağlantılar

Şablon:Portal