Vikipedi tartışma:Hizmetlilik başvurusu/Vincent Vega 2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Oylama hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba. Malum yarın normal oylama zamanı sona erecek. Bürokratlarımız @Vikiçizer, @Superyetkin, @Vito Genovese, @Mskyrider, @Elmacenderesi, @Yabancı'nın dikkatlerini çekerek; sonuçta başarılı olamayacağı kanaatindeyseler oylama bitiminde gereğini yapmalarını hatırlatmak, aksi görüşte iseler oylama için ek süre verilmesi hususunun değerlendirilmesi için dikkatlerini çekmek istiyorum. Teşekkür ederim... chanseyMesajYaz 18:17, 17 Ağustos 2017 (UTC)

Teşekkürler @Seksen iki yüz kırk beş. Bir yerde yazmasa da olur, aklımda :) Kolay gelsin... chanseyMesajYaz 19:51, 18 Ağustos 2017 (UTC)
Yaklaşık 6 yıldır buradayım ve sabote edilen başka hiçbir hizmetli adaylık süreci görmemiştim, ilkini hep birlikte tecrübe etmiş olduk. Başarılı da olunmuş görünüyor. Adaya ve yorum yapan kullanıcılara kukla suçlamaları, kişisel saldırı ve nezaketsizlik içeren yorumlarda bulunuldu ve bunlar temizlenmeden adaylık kapatıldı. Birkaç ay sonra başka kullanıcılar arşivlere baktığında da, yeni adaylıklarda değerlendirme yapmak için bu adaylığı referans alacaklar belki. Kukla, vandal ithamları ile öznel yorumlardan cesaret alanların diğer adaylık sayfalarında aynı baltalama girişimlerinde bulunmayacağını kim garanti edebilir. Bunların temizlenmesi (eğer benim de olduğu düşünülüyorsa) gerekiyor. --Maurice Flesier message 09:01, 19 Ağustos 2017 (UTC)
Açıkçası burada gördüklerim beni de üzdü ama @Chansey, siz üzülmeyin ve çabalarınıza devam edin. Çok teşekkürler. --Deniz (mesaj) 15:10, 21 Ağustos 2017 (UTC)
  • Teşekkür ederim Deniz. Basamak olarak görmek gerek bu tür şeyleri. Tecrübe namına bir şeyler katıyor. chanseyMesajYaz 15:17, 21 Ağustos 2017 (UTC)