İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Zerda (2. sezon)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın birleştirilmesi yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 20:51, 29 Mayıs 2015 (UTC)

Zerda (2. sezon)[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Zerda maddesine aktarılabilir. Ayrıca "Zerda (1.sezon)" maddesi de yok --Zaitsév 09:26, 22 Nisan 2015 (UTC)

  • Aktarılsın Aktarılsın Silinsin Silinsin Zerda maddesinde Bölümler kısmı hariç, diğer bilgiler mevcut. Bu bölüm silinebilir çünkü her bölümde Yönetmen ve Senarist kısımları aynı, farklı olan sadece yayın tarihi kısmı. Aktarılacak bir şey olmadığı için silinmesinden yanayım. Düzenlenen haliyle --Diyapazon(Mesaj) 09:27, 25 Nisan 2015 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın Kalsın Kalsın Şablonu düzenleyerek yönetmen ve senarist kutucuklarını sadeleştirdim. Yayın tarihlerinin doğru girilmiş olması, reyting sonuçlarını ilave etmemde büyük kolaylık sağladı. Kayda değer maddeler söz konusu olduğunda aceleci davranmamak ve yapıcı olmak lazım. --Hakan sungur (mesaj) 02:53, 2 Mayıs 2015 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın Zerda maddesi şu an için çok aşırı büyümüş değil, bu sebeple bu alt başlığın ayrı madde olmasına lüzum yok. Aşk-ı Memnu (dizi, 2008) maddesindeki gibi bir durum söz konusu olsaydı ayrı maddeler açılabilirdi.--RapsarEfendim? 08:35, 2 Mayıs 2015 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.