Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Zafer Dershaneleri (2. aday gösterme)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--Superyetkinileti 19:56, 18 Ocak 2012 (UTC)

Zafer Dershaneleri[kaynağı değiştir]

Kayda değerlik kriterlerini karşılamıyor. Önceki silinme adaylığında tarafsız ve ansiklopedik olduğu düşünülerek kalsın denmiş; ancak üslubunun düzgün olması ve reklam içeriği bulunmamasının kalması için yeterli olmadığını düşünüyorum. Kaldı ki sadece benim düşüncem de değil bu. Söz konusu tartışmalarda "kayda değerlik" konusuna yalnızca iki kere değinilmiş. Dolayısıyla tekrar gündeme getirmeyi gerekli gördüm. (Maddenin önceki silinme adaylığı için bkz.) Utku TanrıvereMesaj 04:54, 4 Aralık 2011 (UTC)

Geçersiz oy Geçersiz Kalsın Kalsın Kullanıcı:esc2003'e katılıyorum. --ZErGoo 13:00, 18 Aralık 2011 (UTC) Oylamanın başlangıç tarihi itibariyle kullanıcı 60 günlük üye değil. --Superyetkinileti 19:07, 19 Aralık 2011 (UTC)

Yorum Yorum -- Kategori:Türkiye'deki dershaneler'de bir çok madde bulunmakta ve bir kısmı bu maddeden daha az bilgi ve az tanınır (en azından benim için). Maddenin kayda değerliğini tartışmaya değer buluyorum ama diğer yandan tüm dershanelerin de kaydadeğerlikleri sorgulanmalı. Tüm diğer dershane maddeleri burada varlıklarını sürdürürken bu maddeye dair silinme kararı ağır. Diğer taraftan dershane maddeleri eklemeye devam edeceksek (ve diğer dershane maddelerine de alıcı gözle bakmaya başlarsak,) bu maddelerin kaydadeğerlik kriterleri ne? Dershanelere ilişkin bir sıralama var mıdır? (öğrenci yahut başarı)~Tarkovsky~ 01:32, 20 Aralık 2011 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Kaydadeğer olduğunu düşünüyorum. Mimar77 14:57, 14 Ocak 2012 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.