İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.Okullara ilişkin kayda değerliğin en az birini karşılaması lazım, @Kingbjelica'nın gösterdiği kaynaklar her ne kadar bağımsız değilse de açıkça DOESEF Yarışması Bilgisayar ve Yazılım Türkiye 1.liği ile TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında yine aynı dalda Türkiye 1.liği ve bu sayede Avrupa Bölge Finali'ne katılma bilgilerini gördük, bu durumda 1. ve 3. kriterlerin sağlandığı söylenebilir. Kingbjelica ilgileneceğini söylemiş, bu hususları KD'lik açısından bağımsız kaynaklarla da destekleyerek eklemesini rica ediyorum.Vikiçizer (mesaj) 20:46, 13 Ağustos 2016 (UTC)

Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Ağustos 2012'den beri KD etiketli, tartışılsın. evolutionoftheuniverse mesaj 09:40, 17 Haziran 2016 (UTC)

Kalsın Kalsın 1-2-3-4-5-6 gibi yerel başarıları var. Hatta bir başarısı Hürriyet yerel kısmında haber olmuş. müdürleri de dolaylı şekilde haber olmuş Belki birisi düzenler veya sonradan ilgilenirim ben --Kingbjelica (mesaj) 12:52, 22 Haziran 2016 (UTC)


Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.