Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Yücel İzmirli

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Vito Genovese 09:31, 17 Nisan 2017 (UTC)

Yücel İzmirli[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Eşi Zühal İzmirli ile birlikte kayda değer yanları yok.

@Kavas Eğitimci kimliği haber olmuş ise o zaman kaynaklandırın sayfayı. Bu haliyle sayfa kayda değer değil. --Nushirevan11 ☾★ 09:38, 13 Mart 2017 (UTC)
  • İsmi parka verilmiş. Şurada eşiyle yazdığı kitabından detaylı bahsedilmiş. Şurada değinilmiş. Şurada "bu yazar çift, Karşıyaka’nın simge adlarından" denmiş. Lakin belirtmeliyim ki genel olarak beraberce bahsedilmiş bu çiftten. Bilgili biri yerel kaynaklara bakmalı (hatta gerekirse KD etiketiyle kalsın bir süre); KD'likten emin olup gerekirse çift için ortak bir madde olarak kalsın diyelim. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 22:35, 21 Mart 2017 (UTC)
An itibarıyla kayda değerliği ispat edecek çoklu bağımsız kaynağımız maalesef ki yok. Birinci belirttiğim kaynak bu şekilde görebildiğim tek kaynak; ikinci kaynak yazarlardan çok esere ilişkin, üçüncü kaynakta da "laf arasında" bahisleri geçmiş gibi. Aradan geçen sürede başka ilgi gösteren olmamış. Bu nedenle şu an görebildiklerime dayanarak ikisi de silinsin demeliyim. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 13:31, 29 Mart 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.