Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Türkiye'deki bovling salonları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.  Levent İleti Katkılar   07:06, 26 Nisan 2009 (UTC)

Türkiye'deki bovling salonları listesi[kaynağı değiştir]

Bovlingin spor değil bir oyun olduğu şöyle dursun, bu salonlar ne kendi başlarına, ne de toplu halde kayda değer sayılırlar. — Pınar [m] 11:15, 19 Nisan 2009 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Gerekçeye aynen katılıyorum. --M.M. ileti 11:19, 19 Nisan 2009 (UTC)
  • Yorum Yorum Gerekçe olarak bovlingin bir spor olmadığı belirtilmiş. Bu görüşe katılmıyorum. Şu anda bovlingin dünya şampiyonası, avrupa şampiyonası vb. düzenleniyor. Spor olmasa bile bu uğraşı iş olarak sürdüren insanlar var. Sonuçta bir oyun olmadığı kesin. Spor kategorisine koymasanız bile oyun diye kestirip atmamalısınız.. Teşekkürler... --Böcürt 16:36, 19 Nisan 2009 (UTC)
  • Yorum Yorum Ben o anlamda söylememiştim. Satrançın veya pokerin de dünya şampiyonaları oluyor ama bu onların spor olduklarını kanıtlamıyor. Benim demek istediğim, spor olsaydı, bovling salonlarının diyelim kayda değer spor salonlarıyla kıyaslanıp ansiklopedik olup olmadıkları tartışılabilirdi. — Pınar [m] 03:39, 20 Nisan 2009 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Ansiklopedide fayda yok. Takabeg ileti 03:47, 20 Nisan 2009 (UTC)
  • Yorum Yorum Evet ama poker, satranç, bovling vb. uğraşları spor olarak kabul eden otoritelerde var. Yani bana göre halter bir spor değil çünkü topla oynanmıyor diye bir şey diyemem. Tabi böyle örnekler çoğaltılabilir. Bence yazdığınız ifade yanlış. Yani "bovling spor değil bir oyun" ifadesi. Bu ifadenin düzeltilmesi taraftarıyım. Maddeye gelince bende ansiklopedik olduğunu düşünmüyorum. Teşekkürler... --Böcürt 12:41, 20 Nisan 2009 (UTC)
  • Yorum Yorum Kullandığım ifadenin yanlış olduğunu düşünmüyorum çünkü genel kanı bovlingin spor değil, eğlence amaçlı bir etkinlik olduğu yönündedir. "Oyun" derken de kastım buydu. Yoksa kuralları olan, rakiplerle oynanabilen, puan sistemi olan bir uğraşı küçümsemek veya "kestirip atmak" değildi maksadım. — Pınar [m] 09:33, 21 Nisan 2009 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Bowlingi sevsemde ansiklopedimizi daha çok seviyorum. --Manco Capac 07:00, 23 Nisan 2009 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Ansiklopedik değil. --Kemal K.ileti 07:53, 24 Nisan 2009 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.