Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Söylenmesi gereken

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--ki bl 12:52, 10 Nisan 2012 (UTC)

Söylenmesi gereken[kaynağı değiştir]

* Silinsin Silinsin Sinsi Vandalizm ve saldırı sayfası --« ί.е. ℳ§₮» 21:05, 9 Nisan 2012 (UTC)

  • Yorum Yorum Benim nasıl anlamam gerekiyor du? Arkadaşlar... 20 defa okudum. Ben hatalı düşünmüyorum değil mi? Hala tam bir anlama veremedim ben bu maddeye. Kafam karıştı. Yarın salim kafayla bir daha gözden geçireceğim. Elbette sizin yorumlarınız doğrultusunda. --« ί.е. ℳ§₮» 21:11, 9 Nisan 2012 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Aslında verilen bilgiler doğru; ancak özellikle politik tepkiler ve şiirin yorumlanmasına ilişkin bilgilere kaynak eklenmesi gerekiyor. Kaynaksız olduğu için maddede yer verilen içeriği propaganda gibi algılamış olabilirsiniz; ancak şiirin kendisi zaten şairin propagandası denilebilir. Utku Tanrıveremesaj 07:43, 10 Nisan 2012 (UTC)
Şiirin Türkçe'sine buradan ulaşılabilir. Sanırım benim dün akşam biraz beynim sulandı :)). Bir anda yoğun tüm Vikipedi'lerdeki değişiklikleri görünce, sinsi vandalizi sandım. Aslında yazar, hem İsrail'e, hem İran'a Nükleer tesislerini denetime açmaları çağrısında bulunmak istediğini, ancak yanlış anlaşıldığını, şiirdeki hiçbir sözünü geri almayacağını söyleyen Grass, eleştirilerin kırıcı olduğunu, şiirindeki fikirlerine değil kendisine yöneltildiğini söyledi. Benimle birlikte maddeyi geliştirmek isteyenlere işte linkler. 1, 2, 3, 4 ve daha pek çok kaynak var. Yanlış anladığım için tüm topluluktan özür dilerim...--« ί.е. ℳ§₮» 08:14, 10 Nisan 2012 (UTC)
kapatalım o halde.. --ki bl 12:47, 10 Nisan 2012 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.