Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Roksana (şarkıcı)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 13:40, 4 Eylül 2016 (UTC)

Roksana (şarkıcı)[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

KD olmamak. E4024 (mesaj) 13:51, 23 Temmuz 2016 (UTC)

  • Kalsın Kalsın KD olmak. Bolulu bunu bilmamak. Ödülleri, konserleri buradan görülmek. --Üçüncü Adam (mesaj) 16:06, 23 Temmuz 2016 (UTC)
  • Soru Bolulu esprisini bilmiyorum. Onun linki daha makbule gecerdi. Bu Payner iyi bir kaynak mi? Blog filan degil, di mi? Ne diyor? --E4024 (mesaj) 17:36, 23 Temmuz 2016 (UTC)
E4024, Bolu'lu olduğunuzu düşünmüştüm. Commons sitesine yemek fotoğrafları yüklemişsiniz. Şaka amaçlıydı, gereksiz oldu. Kırmak, saldırı yapmak maksadıyla söylemedim. Payner, Bulgaristan'daki birçok ünlü şarkıcının plak şirketi. Vikipedi maddemiz de varmış: Payner. Bulgarca bilmiyorum, bilen biri çevirebilir belki. Robot çeviri aracı ile ne yazdığı az-çok anlaşılıyor. Aldığı 4 ödül bulunuyormuş. Belçika, Almanya, İspanya, Hollanda, Birleşik Krallık'ta konserler vermiş. --Üçüncü Adam (mesaj) 19:06, 23 Temmuz 2016 (UTC)
  • Cevap Cevap - * Soru Ben yemek islerini severim. Mengenli olmak isterdim. Sozlerinize uzulmedim ama surada insanlara guvenilir kaynak nedir ne degildir ogretemedigime cok uzuluyorum. Plak sirketinin finanse ettigi kaynak en guvenilmez kaynak, kendi elemanini ovecek elbet. Konser ise hic birsey ifade etmez. Bizim sanatcilar gidip Avrupa'da Turk iscilerinin yogun oldugu sehirlerde konser veriyor, o ulkelerin yerli halkinin haberi bile olmuyor. Odulleri de kendi plak sirketi verdi ise kaymakli KD demektir... --E4024 (mesaj) 20:36, 23 Temmuz 2016 (UTC)
Aldığı ödüller farklı kaynaklardan da doğrulanabiliyor. Kültür Bakanlığı tarafından ödüllendirilmiş. Roman kültürünün gelişmesine katkıda bulunduğu için. "Müzik Kraliçesi" seçilmiş. Ayrıca bir filmde başrol oynamış. Bulgarca Vikipedi'de sıklıkla kaynak olarak kullanıldığı için sadece bu siteye baktım. Hakkında başka haberler de bulunduğuna eminim. Bu veriler doğrultusunda bana göre kayda değer. --Üçüncü Adam (mesaj) 21:11, 23 Temmuz 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın üçüncü adama katılarak.--Pragdonmesaj 11:01, 26 Temmuz 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın KD sağlamakta olduğu kanaatindeyim. Chansey (mesaj) 20:40, 20 Ağustos 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.