Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Nesrin Yılmazcan

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. Yargıtay üyeliği tek başına kayda değer değildir, sanırım 250 kere filan çeşitli yerlerde bu hakim maddeleriyle ilgili KD'lik meselesi konuşuldu. Mskyrider aniden gelip Şebnem Günaydın tartışmasını imzasını bile atmadan sonlandırmış olsa bile o madde de hala silinmek zorundadır. Gerekirse tekrar SAS olmalı veya hızlı silinmeli. KD'lik kriterleri olsun, bağımsızlık ve çoklu kaynaklandırma olsun, tekrar tekrar anlatmayı zul sayıyorum. Ancak bu meseleyi farklı yönlerden de eğilmedikçe bu KD olmayan kişi metinleri ile karşılaşmaya devam edeceğiz. --Vikiçizer (mesaj) 19:49, 21 Ağustos 2017 (UTC)

Nesrin Yılmazcan[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değer değil. Nushirevan11 19:56, 28 Mayıs 2017 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Hem Yargıtay'ın en üst organı olan Yargıtay Birinci Başkanlık Kurulu üyesi hem Yargıtay'da daire başkanı ayrıca şu kaynakta (1) detaylı olmayla beraber, (2), (3), (4) buralarda da ismi geçiyor ayrıca Adalet Bakanlığı'nda da genel müdürlük yaptığı için oralarda da ismi var (5), (6). Ben silinmesine karşıyım. SarvSarv 20:29, 28 Mayıs 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Mesleki atanmadan ötürü adının kaynaklarda geçmesi kayda değer kılmıyor. Aynı şeyleri tekrar ediyoruz.--Nushirevan11 17:15, 18 Haziran 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum Bence de aynı şeyleri tekrar etmeyelim, Şebnem Günaydın maddesi ile ilgili de aynı şeyleri söylemiştiniz sonuç olarak ben haklı çıkmıştım. SarvSarv 19:03, 18 Haziran 2017 (UTC)
@Sarv Haklı olmadığınız onlarca madde silindi. Şebnem Günaydın maddesi kıl payı kurtuldu ve kayda değerliği hâlâ zayıf. Ayrıca yargıtay üyelerinin kayda değer olup olmadığına bakmaksızın açmanız ancak vikipedide zaman kaybına sebep oluyor.--Nushirevan11 19:13, 18 Haziran 2017 (UTC)
@Nushirevan11 o size göre haklı olmadığım, Yargıtay üyeliği tek başına bile kayda değerdir ve olmak zorundadır. Siz de her maddeyi sadece atama haberi olup olmadığından kaynaklı siliyorsunuz. Oysa bazı maddeler var ki sadece internette kaynaklarda yer almaz ama çok önemli isimlerdir. Örneğin Nesrin Yılmazcan. SarvSarv 13:25, 19 Haziran 2017 (UTC)
@Sarv Yargıtay üyeliği tek başına kayda değer değildir. Size göre hepsi Nesrin Yılmazcan gibi zaten.--Nushirevan11 14:23, 19 Haziran 2017 (UTC)
@Nushirevan11 Yok Nesrin Yılmazcan sadece Yargıtay üyesi değil, daire başkanı, Yargıtay'ın en üst yönetiminde yer alıyor (hatta başkanlık için bile ismi geçmişti), ayrıca Adalet Bakanlığı bürokratı, kendisine dair haberler de sadece kendisinin atanmasına dair haberler değildir. SarvSarv 14:28, 19 Haziran 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.