Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Muhteşem Yüzyıl Kösem bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın birleştirilmesi yönünde karar verilmiştir.--Mskyrider ileti 18:19, 12 Aralık 2016 (UTC)

Muhteşem Yüzyıl Kösem bölümleri listesi[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Madde kesinlikle KD'dir. SAS'a taşıma amacım bu maddenin Muhteşem Yüzyıl bölümleri listesi ile birleştirilmesi gerektiğini düşünmemdir. İngilizce Viki'deki en:List of 24 episodes ile en:List of Doctor Who serials maddelerini incelerseniz benzer bir durum göreceksiniz. 24 başlığı altında birçok film ve 2 adet farklı birbirinin devamı olan dizi yayınlandı. Ama hepsi aynı sayfada listelenmiş. Aynı şekilde Doctor who da iki farklı birbirinin devamı olan diziler şeklinde yayınlandı. Bence Kösem'in bölümleri de taşınmalı. HastaLaVi2 (mesaj) 04:36, 15 Kasım 2016 (UTC)

  • Birleştirilsin Birleştirilsin ama maddelerin birleştirilmesi kendi tartışma sayfalarında tartışılmalı. Burası silinmesi öngörülen maddelerin tartışıldığı, bazen birleştirme kararlarının da çıkabildiği bir forum. --E4024 (mesaj) 06:58, 15 Kasım 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Aynı dizi mi gerçekten? Kanuni dönemini anlatan Muhteşem Yüzyıl ile tamamen farklı bir yapım. Tüm oyuncu kadrosu falan farklı. Aynı dizi olan yapım Muhteşem Yüzyıl Kösem: Başlangıç ile Muhteşem Yüzyıl Kösem: Bağdat Fatihi IV. Murad diye düşünüyorum.--RapsarEfendim? 10:02, 15 Kasım 2016 (UTC)
    Yorum Yorum Rapsar, ama bahsi geçen dizilerde de bütün oyuncu kadrosu değişiyor. O kadar sene de aynı kalması zor zaten. Ama aynı medya imtiyazlarına bağlı oldukları için tek sayfada toplayarak bir düzen oluşturulmuş. Muhteşem Yüzyıl için de aynısı yapılmalı diye düşünüyorum. ~ HastaLaVi2 (mesaj) 17:59, 15 Kasım 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Kanaatimce 2 dizinin alakası yok.Etkesah (mesaj) 12:29, 5 Aralık 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Etkesah, diziye konu ve oyuncular açısından bakarsanız alakası yok. Ama benim yukarıda yaptığım açıklamada yaptığım gibi iki dizi aynı medya imtiyazlarına bağlılar. İngilizce vikide birbiriyle alakası olmayan ama aynı medya imtiyazlarına bağlı tüm dizilerin bölüm listeleri tek bir sayfada toplanmış. Bizde de öyle olmalı. ~ HastaLaVi2 (mesaj) 15:06, 5 Aralık 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın --Beyaz Zenci (mesaj) 19:41, 8 Aralık 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.