Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Mirela Brekalo

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--Vikiçizer (mesaj) 23:04, 17 Aralık 2016 (UTC)

Mirela Brekalo[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

KD olmaması. (Bu arada bir not düşeyim: Kukla denetimleri biraz hızlandırılabilirse VP'deki KD'liği tartışmalı madde sayısı, dolayısıyla SAS şişkinliği, HS, BS yoğunluğu azalabilir diye düşünüyorum.) E4024 (mesaj) 14:15, 9 Aralık 2016 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Şuradan görülebileceği gibi kayda değer yapımlarda önemli rolleri var. Maddeyi de geliştireceğim ama bunu buraya bırakayım dedim önce.--RapsarEfendim? 23:17, 10 Aralık 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Glass Naroda, Kotlovina, Naši i vaši, Ruža vjetrova, ... filmlerinde /dizilerinde önemli rollerle dolu neredeyse 40 yıllık kariyer. Açıldığı gün SAS'lanmış (maddeyi açan kişinin kukla olduğu ön yargısı düşüncesi ile), 3 gün sonrasında KD etiketi konmuş bir madde. --Deniz (mesaj) 13:51, 12 Aralık 2016 (UTC)
  • Cevap Cevap Ön yargı değil, Deniz Bey veya Hanım; "kanaat"; maddenin KD olmadığı kanaati. Kukla konusunu -ki o da bir kanaat, ön yargı değil- denetçilere rica edebilirsiniz, hızlandırırlar. --E4024 (mesaj) 13:58, 12 Aralık 2016 (UTC)
  • Cevap Cevap Geçmişine şahit olmadığım ve her bir kuklasının tutumunu inceleyemeyeceğim için denetçi sayfasına yazmıyorum, o ikisi arasında davranışsal benzerlikten çok ayrılık görüyorum ben. Maddeyi açanın kimliği de pek önemli değil bu tartışmalarda. --Deniz (mesaj) 14:24, 12 Aralık 2016 (UTC)
  • Cevap Cevap O son konu parantez içindeydi zaten, dikkat etmemişsiniz. --E4024 (mesaj) 14:30, 12 Aralık 2016 (UTC)
*Cevap Cevap Sonuçta denetçilik konusunda tecrübem yok ama aynı istekte yer alan Abramovski... 'nin katkılarını karşılaştırdığımda, 10 Aralık 20:20 civarlarında ancak teamviewer vs. olursa mantıklı olacak bir hareketlenme görüyorum. Bahsi geçen kuklacı, birçok kez daha denetçi isteğine maruz kalacaktır; aynı anda gizli pencereler kullanmanın, switchproxy vs eklentilerin işe yarayacağını zannetmiyorum. Bu kuklacıda da, bu yönde, bu kadar uğraşacak bir niyet görmüyorum. Başka bir SAS sayfasındaki hakkında madde yazılan kişi yeni ölmüş, bunu Abramovski... belirtirdi sanırım, Ali ACER belirtmemiş. Neyse, sonuçta ne çıkacağı belli olmaz. intertwined. Sizin o istekte belirttiğiniz karakterizasyon Ali ACER'e uyuyor, ama kuklacıya uyuyor mu? Bunu henüz göremedim. Abramovski... için sayfa başına edit sayısı 3.3, maddelere geri dönen sizde bu rakam 2.5, bende ise 1.5. Kendim için daha yüksek bir sayı beklerdim, yanılmışım, bu kullanıcı hakkında da yanılabilirim elbette. --Deniz (mesaj) 15:05, 12 Aralık 2016 (UTC)
* Deniz Bey veya Hanım, ne dediğinizi anlamakta zorluk çektiğim gibi, burada bu yazışmayı niye yaptığımızı da anlayamıyorum. Ben SAS'ı başlatırken bir parantez açıp bir hususu oraya yazmıştım. Orada kalmalıydı. ilk iki kelimem ise "KD olmaması". Tartışılacak konu sadece o: KD'lik. Umarım sizin görüşleriniz çerçevesinde bir an önce kapatırlar bu SAS'ı da gereksiz yazışmayı keseriz. Hoşçakalın. --E4024 (mesaj) 15:10, 12 Aralık 2016 (UTC)
  • Cevap Cevap Dediğimin yanlış olduğunu düşünmesem de, bir ara yol olsun diye değiştirdim, sizin yazdığınızı görmeden. Parantez içindekini içinde, dışa çıkarılınca, dışındakini dışında tartışma düşüncemden oldu. Son katkılarımı geri alabilirim ya da siz alabilirsiniz, üstünü de çizebiliriz. Her durumda, maddeler için de ad hominem'den uzak durmak lazım. Cevap'larım, yazılanlara cevaptır, kanaat farklılıkları ile alakalı. Oy değildir. --Deniz (mesaj) 15:26, 12 Aralık 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.