Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Merkez Komitesinin Komünist Birliğe Çağrısı

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Mskyrider ileti 17:38, 12 Aralık 2016 (UTC)

Merkez Komitesinin Komünist Birliğe Çağrısı[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değerliği belirsiz. Kitap mı, manifesto mu yoksa bir konuşma metni mi net olarak belirtilmemiş. Burada konuşulsun. --Maurice Flesier message 19:12, 30 Kasım 2016 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Belgenin kendisinin niteliğinden çok "güvenilir" kaynaklara ne kadar yansıdığı önemli. O yansıma maddede yeterince görülemiyor. Özgün metin İngilizce yazılmış herhalde. Türkçe aramalarla ne bulunabilir, emin değilim. Belki İngilizce, Rusça veya Almanca kaynaklar bulunup eklenebilir. Bu yapılmadıkça KD'liği ispatlanmış olmuyor. --E4024 (mesaj) 12:41, 1 Aralık 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Türkçe kaynaklarda kayda değer olmayan birkaç blog sitesi dışında pek bir bilgi yok. Bazı kaynaklarda ise metnin tam versiyonu var. Konu doğrudan VikiKaynak bilgisi ve zaten orada da mevcut. Kayda değerilk kıstaslarını şu aşamada karşılamıyor. --Maurice Flesier message 13:35, 2 Aralık 2016 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın Karl Marx maddesindeki 1850-1857 arası düşünsel gelişim ve eserleri bölümüne aktarılsın. – Amillians (mesaj) 16.13, 3 Aralık 2016
  • Yorum Yorum Aktarılacak madde varsa aktarılsın, yoksa silinsin. Kayda değer kişilerin ne kadar konuşması, yazısı, özlü deyişi vs varsa hepsi kayda değer olmasa gerek. Misal Obama veya Hitler de (bu örnekleri, istediğiniz kadar çok çoğaltabilirsiniz) kayda değer kişiler. Yaptıkları her konuşma, her beyan için ayrı madde açmıyoruz, zaten açılmaması da gerekir diye düşünüyorum.--Potkal 17:09, 3 Aralık 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --Eldarion 06:04, 12 Aralık 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.