Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Memur Sendika Konfederasyonları

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Zaitsév 12:52, 12 Şubat 2016 (UTC)

Memur Sendika Konfederasyonları[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Halihazırda Türkiye'deki sendikalar listesi maddesi mevcut. cobija 19:56, 14 Ocak 2016 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Lüzumsuz. Vikiçizer (mesaj) 17:07, 16 Ocak 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Silinme gerekçesi o listenin var olması mı? Bu ayrı bir kurum da...--RapsarEfendim? 21:46, 16 Ocak 2016 (UTC)
    • Hepsi Türkiye'deki sendikalar listesinin içinde Kamu Görevlileri Sendikaları başlığı altında ayrıntılı olarak listelenmiş. Sonuçta bu da bir listedir. Ya bunlar hepten ayrılacak, ya da varolan birleşik iyi durumdaki madde kalacak. Ben silinsin derken bunu gözönünde bulundurdum...Şimdi aktarılsın desek zaten aktarılmış hem de ayrıntılı. Temizlik amacıyla silinebilir. Vikiçizer (mesaj) 22:47, 16 Ocak 2016 (UTC)
Aslında bağımsız olarak kalmalarının daha doğru olacağını düşünüyorum. Çünkü listede yer alan sendikalarla ilgili detaylı gelişmelerin ve kayıtların yer aldığı birbirinden bağımsız maddelerin olması daha mantıklı. Bunların her birisi konfederasyon. Belki kendilerine bağlı sendikalar, kendi maddelerinde alt başlık olarak anlatılabilir. Mesela bu sendika , şu konfederasyona bağlı. Nasıl yapılacak bu iş? En doğrusu, özellikle tartıştığımız bu madde gibi en başta olanlara silme anlamında dokunulmamasından yanayım..--Eğitmenmsj 01:57, 17 Ocak 2016 (UTC)

Kalsın... Eğitmen haklı. --188.58.12.246 12:12, 17 Ocak 2016 (UTC)

  • Yorum Yorum @@Cobija , Öncelikle açıklamanız için tşk. ederim.. Şimdi de farklı bir durum ortaya çıktı. Maddenin içeriğini, " Türkiye'deki Memur Sendika Konfederasyonları" listesi oluşturuyor. Bu durumda da silinmesinden ziyade, ya madde isminin başına "Türkiye'deki" ifadesi eklenerek; şuradaki gibi bir maddeye dönüştürülerek, madde şeklinde kalsın veya "sendikalarla ilgili her maddede kullanabileceğimiz" şuradaki gibi bir dolaşım şablonu haline getirilsin ve ilgili maddelerde kullanılsın. Çünkü " Türkiye'deki Memur Sendika Konfederasyonları" başlığı ana madde özelliğinde bir başlıktır. Maddelerde dolaşım şablonu olarak kullanılmasının, kolayca bilgiye erişimde ve sendika sınıflandırmalarında yararlı olacağı kanaatindeyim.. Dilerim izah edebildim :) ..--Eğitmenmsj 21:06, 17 Ocak 2016 (UTC)
Sendikalar listesi maddesinde alt başlık olması daha uygun değil mi? --cobija 13:07, 18 Ocak 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.