Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Mazrup

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 07:43, 30 Ağustos 2012 (UTC)

Mazrup[kaynağı değiştir]

Bence kaydadeğerlik kriterlerini karşılamıyor. Azadagaoglu (mesaj) 12:41, 24 Ağustos 2012 (UTC)

sayfa hızlı silindi. --kibele 12:48, 24 Ağustos 2012 (UTC)

burada konuşulması için maddeyi geri getirdim. --kibele 13:21, 24 Ağustos 2012 (UTC)

Azad bey akınsoft çokmu ansiklopedik bilgi olacak kadar önemli.? bu kriterleri neye göre bleirliyorsunuz.? ayrıca belirlediğiniz kriterleri bana örnek gösterecekseniz ve onayladığınız yazdığın yazılarda önceden belirlenen kriterler varsa net bir şekilde kullanıcının veya yazara geri bildirim yapmanız gerekmekte.wiki nin size verdiği yetkiyi kendi fikirleriniz ve işinize gelen maddelere yönelik kriterler belirleyip kafanızdan silemezsiniz.! Eğer geri bildirim yapılmışsa olabilir.Bu imzasız yazı Bajerli (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayın yetkililer niyetim herheangi bir şekilde vandalizim veya teorik bir saldırı değil.Burada Söz Konusu olan eğer ansiklopedik bilgi dışında ve gereksiz olduğunu düşündüğünüz maddeleri ifşa ediyorsa elbetteki müsadenizle inceleyip bu konularda fikir beyan etmem gerekir.Çok uzun zamandan beri wikipedia kullanıcısı olarak az da olsa wiki nin ana taslaklarını ve yönetim şeklini öğrenmiş bulumaktayım.Kitlesel ve herhangi bir şekilde ticari işler arz etmeyecek her türlü teorik bilgi Ansiklpedik bilgidir. Vardalizim yapmam için ne gibi bir sebep olabilirki.? Ayrıca Akınsoft,Facebook,Workcube,Sobee benim oluşturduğum maddelerin kriterlerindedir.bajerli (bajerli) 16:41, 24 Ağustos 2012 (UTC)

VP:ŞİRKET uyarınca Mazrup'un ikincil kaynaklara konu olmuş olması gerekiyor. Ancak sağlıklı olduğuna inandığım arama sözcüklerin kullanımıyla gerçekleştirdiğim şu aramaya göre, bu şartlar sağlanmıyor. Dolayısıyla kayda değer değil. Umarım birgün çok başarılı olur ve kayda değer hale gelir. O gün gelene dek Silinsin Silinsin demek durumundayım.--Vito Genovese 17:41, 24 Ağustos 2012 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Yukarıdaki açıklamaya göre... esc2003 (mesaj) 16:27, 25 Ağustos 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Ansiklopedi maddesi olabilecek önemde değil. Filanca 13:59, 26 Ağustos 2012 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.