Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kylie Minogue filmografisi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda bir fikir birliğine varılamamıştır.--kibele 09:52, 9 Nisan 2015 (UTC)

Kylie Minogue filmografisi[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Şu an Kylie Minogue maddesinde yer alan filmografi kısmı yarım, "seçmece" rolleri içeriyor. Bu tip seçmece listeler eksik olduğundan hem okur için kafa karıştırıcı hem de hangi yapımların hangi kritere göre seçildiği belli olmadığından biraz yoruma dayalı. Herneyse, aday gösterdiğim maddede televizyon başlığı altında konuk olduğu ve sunuculuğunu yaptığı programlar ile video oyunlarındaki seslendirmeler de listelenmiş. Bu kısımlar kaldırıldığında (filmografi tanımı kapsamında değerlendirilmediğinden), geri kalan kısım rahatlıkla Kylie Minogue maddesinde yer alacak kapasitede. Dolayısıyla o maddeden ayrılıp da ayrı madde oluşturulması için bir sebep göremiyorum.--RapsarEfendim? 19:20, 19 Mart 2015 (UTC)

  • Birleştirilsin Birleştirilsin--RapsarEfendim? 19:20, 19 Mart 2015 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Uğraşılırsa böyle bile olabilir. Gereksiz gelse videografiyle birleştirilsin derdim ama şarkıcının videografisi de uzun. Kalmalı. - Seyit mesaj 19:40, 19 Mart 2015 (UTC)
O var diye bu da kalacak gibi bir gerekçe, geçerli bir gerekçe değildir. Alt başlıklar ayrı madde olacak kadar genişlerse ayrı madde açılıyor. Madonna'nın var diye her şarkıcı-oyuncu için filmografi maddesi oluşturmuyoruz. Ayrıca filmografinin tanımına uymayan maddeler olduğunu belirttim.--RapsarEfendim? 22:25, 19 Mart 2015 (UTC)
Böyle bir düşünce sunmadım dikkat edersen "uğraşılırsa" nasıl bir düzeye gelebileceğine örnek verdim. O var bu da olsun diyecek kadar amatör değilim. Bunun da farkındasındır. Filmografi maddesinde olabilecekler gösterilmiş işte Saturday Night Live falan. Sana niye gereksiz geldi onu da anlamadım ya neyse. - Seyit mesaj 04:46, 20 Mart 2015 (UTC)
Ama işte "olabilir" gibi ihtimaller üzerinden değil de var olan durumlar üzerinden gitmek zorundayız. Herkes için "işte bunun gibi olabilir" diyerek ayrı bir filmografi veya herhangi bir alt başlık maddesi açamayız. LGBT ikonu olarak Ajda Pekkan maddesini neden silmiştik mesela? Onda da "işte bunun gibi olabilir" dense kalacak mıydı? Saturday Night Live bizim Beyaz Show tarzı bir program, Hande Yener filmografisinde çıktığı programları falan yazıyor muyuz? Ben "gereksiz" diye bir kelime kullanmadım, filmografi tanımına uymadığını belirttim. --RapsarEfendim? 08:58, 20 Mart 2015 (UTC)
Ben de bu var bu da olsun demedim. Minogue'un filmografisini KD gördüm ve kalsın dedim uzatmayalım. SNL bizdeki Beyaz Showdan farklı. Farklı olduğu için yazılıyor zaten, gidip Ellen'ı yazan yok. - Seyit mesaj 18:14, 20 Mart 2015 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Madde oldukça uzun ve 149.108 bayt büyüklüğe sahip. Ayrıca doğrulanabilir, özgün araştırma değil, ansiklopedik, yeterli derecede KD. TBA'ya da uygun. Bu gerekçeler ile kalması gerek ki, zaten birleştirilmesi için bir neden varsa tartışma sayfasında tartışılmalı. SAS bu işler için uygun değil. --i.e.msj 22:59, 28 Mart 2015 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.