Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kullanıcı:Manaviko

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Zaitsév 14:57, 14 Şubat 2016 (UTC)

Kullanıcı:Manaviko[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kullanıcıları birçok anlamda hedef alan sözler bulunuyor. Bunların kalmasında ısrarcı olan kullanıcı, sayfaya saldırı içeren başka sözler eklemekte de sakınca görmüyor. Durumu bazı hizmetlilere haberdar ettim; ancak sayfa ile ilgili bir işlem yapılmadı. Bu nedenle SAS'a çıkartıyorum.--esc2003 (mesaj) 21:17, 31 Ocak 2016 (UTC)

  • Hızlı silinsin. --esc2003 (mesaj) 21:17, 31 Ocak 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum cevap vermek hâsil oldu; icraatleri ifsa etmekti maksadim; sahislarin icraatleriyle ilgili derdim oldugu bâriz, sahislar icin de gayri istihari uslupte kusur etmis olabilirim özür dilemesini bilecek kadar da hürmetkar biriyim. uslubuma agirlik verilerek hedef olmam da davamda hakli oldugumu göstermistir. Manaviko (mesaj) 20:00, 6 Şubat 2016 (UTC)
    İfşa edilecek bir şey yok, burada her şey alenen yapılır. Bir kişiyi aynı yazı içerisinde farklı kişiler gibi birden çok kez takdim etmek de ilginç doğrusu. --esc2003 (mesaj) 22:26, 6 Şubat 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin herhalde çoğu devriyenin ve hizmetlinin karşılaştığı bir kullanıcı. Yazdıklarının çoğu gerçektende çok önemli olmayan, herkesin başına sıkça gelebilecek olaylar. Ama kendisi bunları sorun etmekte ve kendisi gibi düşünmeyenlere de çeşitli suçlamalar yöneltebilmektedir. Kendisine ceza vermeyen Hizmetli' de kalmadı gibi. Bu yazdıklarının çoğu önemsiz ancak yazının son bölümündeki "Ha, bir de gitmeden son tavsiyem, büyük kocaman Rumlardan çalıntı Ay yıldızlı bayrak koyarsan prestijin artar, danışılan bilge şahıs olursun, inanmıyorsan Türk Sünnî Hanefî olmayanların profiline bak, hiç terfi edebiliyorlar mı? ː-D" ifadesi gerçek dışıdır. Burada kullandığı üslup yakışıksız, böyle bir genelleme kimse yapamaz. "Rumlardan çalıntı Ay yıldızlı bayrak" ifadesi zaten wikipedia ile alakasız ve sırf polemik çıkarmak için baştan kullanılmış.--Muratero 22:09, 31 Ocak 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum tombaladan devriye olanlarin katkilari kiymetsizlestimek icin harfleri bahane ederek geri cektikleri görülmüstür. herhalde bu kadar becerikliligin dikkat cekmemis olmasi sizin allahin sevdigi kullanici (!) olmanizla alakasi var kanaatindeyim. genelleme pek âla yapilabilir, 1 tânecik bile olsa aksi vâka getirebiliyo musunuz. hayir e o zaman.. Manaviko (mesaj) 20:00, 6 Şubat 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Gerekçeye istinaden. Ιβο (mesaj) 22:13, 31 Ocak 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Sil etiketi koymaktansa SAS'a çıkarılması daha iyi olmuş. İlgili politikadaki polemik yaratan sayfalarla ilgili maddeye ithafen silinebilir ancak babil kutuları üzerine dönmekte olan tartışmayla birleştirilip genel bir kullanıcı sayfamda ne olamazın sınırlarının da belirleneceği bir tartışma açılsa bu tarz sayfalar konusunda ne yapabileceğimize dair daha somut veriler olur. --Kudyaz 22:28, 31 Ocak 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Hakaret etmemiş iftira atmamış. Vikipedi'de tecrübe ettiklerini yazmış. Kullanıcı sayfalarında gururla "Ben faşistim, ırkçıyım" diyene yaptırım yoksa bu kullanıcıya da olmamalı. Sputnik1907 (mesaj) 01:02, 1 Şubat 2016 (UTC)
@Sputnik1907 Faşistim, Faşizm siyasi düşüncedir ve burası özgür bir platformdur. Vikipedi'de diğer dillerde olduğu gibi siyasi kullanıcı kutularını kullanmak tamamen serbesttir ve herhangi bir cezaya tabii tutulmazlar. Bir daha bana karşı kişisel ithamlarda bulunur kişisel saldırılarına devam edersen ceza alacak kişi senden başkası olmayacaktır. Ιβο (mesaj) 08:24, 1 Şubat 2016 (UTC)
Cevap Cevap Kişisel itham ve saldırı mı? Dikkatli oku biraz. Kullanıcı sayfalarında "ben faşistim" diye övünenlerin de yaptırıma tabi tutulması gerektiğini söyledim. Bunda kurallara aykiri ne var? "Saldırı" namına ne var acaba bu yorumda? Fikrimi beyan ettim ve bunda da yanlış birşey yok. Bu tehditkar tavrından sen vazgeçmelisin asıl. Sputnik1907 (mesaj) 10:33, 1 Şubat 2016 (UTC)
Sputnik1907, dalga geçiyorsunuz galiba. Hakaret etmemiş iftira atmamış diyorsanız kullanıcı sayfasındaki içeriği ve bağlantıları okuma zahmetinde bile bulunmamışsınız demektir. --esc2003 (mesaj) 15:24, 2 Şubat 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum hakli ve bilgili olmaktan gelen özgüvenimin rahatsiz ettigini bildigim icin mobinglere aman vermicem. maruz kaldigim mobingte teselli edenlere tesekkürlerimi iletirim. Manaviko (mesaj) 20:00, 6 Şubat 2016 (UTC)
    hakli ve bilgili olmaktan gelen özgüvenimin rahatsiz ettigini bildigim icin... güldürdün :) Bunca uyarı neden diye sormak gerek? --esc2003 (mesaj) 22:32, 6 Şubat 2016 (UTC)
  • Hızlı silinsin Epeydir benim de dikkatimi çeken bir husus. Her ne kadar hızlı silinsin dedi isem de kullanıcı, sayfasındaki olumsuz ve bu yüzden dikkat çeken ifadeleri kaldırırsa, kalsın. Nitekim kendi kullanıcı sayfası. Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim diğer bir husus; @@Manaviko , şayet yakındığınız konularda şikayet sayfasını kullanmadıysanız, hizmetlilere sıkıntınızı bildirmediyseniz, kullanıcı sayfanızda niçin bunlardan bahsediyorsunuz? Hiç bir şey yapılmıyorsa, topluluğun gündemine farklı bir şekilde getirin derdinizi. Bir anlamda bu sayfalar bizim dışa açılan pencerelerimiz. Hem vikipedide yazıyorsun hem de vikipediyi karalıyorsun. Git bu işi başka yerde yap. Özgür ansiklopedide yazmamız, her şeyi kullanıcı sayfalarımızda yazacağımız, ilân edeceğimiz anlamına gelmez. Burada bunları yazmak istemezdim ama özellikle, "..büyük kocaman Rumlardan çalıntı Ay yıldızlı bayrak koyarsan prestijin artar.." ifadeniz, bardağı taşıran son damla.. Bilvesile, sizi buradan kınıyorum. Düpedüz saldırı içeren bu ifadenizden dolayı, tarafınıza engel müeyyidesinin de uygulanması gerektiğini ifade etmeden de geçemeyeceğim..--Eğitmenmsj 22:34, 1 Şubat 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Kismen haklisiniz fakat gelin görün ki vaziyet öyle degil. devriyeci ortak is yapmak istemezse, katkilari hacamat ederse burdan hakli ve bilgili insanlar gitmeye devam eder. Manaviko (mesaj) 20:00, 6 Şubat 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Tek amacı kötülemek olan bir Vikipedi sayfası silinebilir. Eleştirilerimizi nezaket kuralları çerçevesinde ifade edebiliriz. Hiçbirimiz kusursuz değiliz. Yıkıcı değil, yapıcı yorumlara ihtiyaç var. — Pınar (mesaj) 00:50, 3 Şubat 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum zahmet etmeyin ben kaldiririm magduriyetimi göstermek maksadiyla yaptigim ifsaat cebren saptirildi. Manaviko (mesaj) 20:00, 6 Şubat 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Türk-Sünni-Hanefi'yim bir türlü terfi edemedim. Yalan yanlış şeyler. Jumpeax (mesaj) 14:52, 5 Şubat 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum katkilarinizin kitligindan daha da mühimi haci bektas hayranliginizdan olabilir.. gayretli ve ümitvar olun.. :-) Manaviko (mesaj) 20:00, 6 Şubat 2016 (UTC)
Terbiyeli ol. Kışkırtma. Olgun davran! Ciddi ol! Jumpeax (mesaj) 21:29, 6 Şubat 2016 (UTC)
  • Hızlı silinsin--Fikirmsj 10:18, 10 Şubat 2016 (UTC)
  • Hızlı silinsin--Gerekçe ve genel saldırgan üslup... Kullanıcıya tesadüfen denk geldim ve bu üslup ve yaklaşım Vikipedi'de sağlıklı işleyişe uygun değil. Uzatmayayım. Bödöŋtıl ileti 13:45, 13 Şubat 2016 (UTC)

ː tesâdüfen.. eminim öyledir.. nasi saldirmisim hic haberim yok, kendimi müdafaa etmem kadar mesru bisey olamaz. yabanci diyarlarin isimlerini cebren ve hileyle türkcelestirmek vikipediamizda sihhatli isleyise helbet ters... Manaviko (mesaj) 15:00, 13 Şubat 2016 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Kullanıcı benimle bile sorun yaşadı, Manaviko beyaz liste haklarını kötüye kullanyor ayrıca, bence kesinlikle o sayfa silinmeli --İnternionmsj 14:52, 13 Şubat 2016 (UTC)
herkes herkesle sorun yasiyabilir, peki sorun ne? tartisma sayfasini kullanmiyan devriyecilere özenmek mi? beyaz liste haklarimin nerde ve ne zaman suistimal etmisim, kime hangi maddeye zarar vermisim, vermemis isem beyaz listede olmam niye bu kadar gocundurdu? ben burdan sepetlenirsem yine gelicem. hep derim, hesabi verilmicek hic bir sey yoktur. Manaviko (mesaj) 15:00, 13 Şubat 2016 (UTC)
vandalizm yapıyorsun, 3GD'yi ihlal ediyon, Esc haklı valla kullanıcı sayfası kişisel saldırı içeriyor --İnternionmsj 15:04, 13 Şubat 2016 (UTC)
ben buraya vandalliga deyil katki sunmaya geldim, arkamdan maksatli takip edenleri desifre ettim, ithamlarini katkilarimi vandallikla kaldiranlara yapmalisin. tartisma sayfasini kullanmalisiniz ikazlarima da omuz silktiniz. kimse efendi olmadigini ögrenmeli. sayfam da sahsi saldiri yok, yasanmis olaylarin link icinde gömülü failleri görünmekte, isim de zikredilmemis. böyle savunma yapmaniz da ayriyetten cok tuhaf... ̃yine de hakkinizda hayirlisini dilerim Manaviko (mesaj) 15:09, 13 Şubat 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Bence büyütmeye gerek yok, hakaret etmemiş Vikipedi ile ilgili kişisel tecrübelerini ve fikirlerini yazmış, bence haklı olduğu ve haksız olduğu yerler var ama düşünce özgürlüğü çerçevesinde değerlendirilirse sıkıntı kalmaz. Yaptığı değişiklikler ile ilgili gerekli görülürse cezalandırma prosedürleri işletilebilir ancak kullanıcı sayfasını silerek cezalandırmak yanlış bir yöntem. Ayrıca Kullanıcı sayfası politikasında, kullanıcının görüşlerini paylaşbileceği yazıyor. Saygılarımla. --KediÇobanı🐈 16:51, 13 Şubat 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.