Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Hülya Uçar

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın birleştirilmesi yönünde karar verilmiştir.Galip Derviş karakterleri listesi (1. sezon)'ne. --Vikiçizer (mesaj) 18:07, 5 Kasım 2016 (UTC)

Hülya Uçar[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

KD olduğunu sanmadığım kurgusal karakter. Bu vesileyle bir husus: Bazı kurgusal karakterler doğum tarihi, yeri vb bilgilerle sanki gerçek kişilermiş gibi kaleme alınıyor. Bir ülkenin değil bir dilin Vikipedisi de olsak, bu topraklarda Erol Taş'ın filmlerdeki kötü karakteri gerekçe gösterilerek sokakta dayak yediği kendi mülakatlarında ifade edilen bir husus. Bu tür maddelerde, kaynak kullanımının yanı sıra özen gösterilmesi gereken bir nokta da bu. E4024 (mesaj) 08:01, 11 Ekim 2016 (UTC)

  • Aktarılsın Aktarılsın Galip Derviş karakterleri listesi (1. sezon) ve Galip Derviş karakterleri listesi (2. sezon) maddelerine aktarılabilir, tek başına kayda değer değil (o iki maddenin de birleştirilmesi lazım, o da ayrı bir mevzu).--RapsarEfendim? 10:07, 12 Ekim 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --II. Niveles (mesaj) 13:09, 12 Ekim 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Vikipedi'de kurgusal karakterlere ayrı bir sayfa açılması yanlış değil. Ayrıca oyuncuların kurgusal karakterleri yüzünden gördüğü muameleden Vikipedi sorumlu değil. Bu arada Ahmet Tekin ve İzzet Merdan sayfalarını da silmeyi düşünüyor musunuz? --Murat Güneş Altuntaşoğlu 16:27, 15 Ekim 2016 (UTC)
  • Cevap Cevap Murat Bey, Vikipedi'de kurgusal karakterlere sayfa açılması yanlış" diyen yok zaten. Burada "kaydadeğerlik" üzerinden tartışıyoruz ve ben sizin argümanınızın ne olduğunu anlayamadım. (Umarım tartışmayı kapatacak hizmetli anlar. Yoksa görüşünüz "Ben bu karakterin Vikipedide sayfası olmasını istiyorum" mu acaba?) Bahsettiğiniz diğer iki sayfayı henüz görmedim. İlk fırsatta bakacağım ve onlardan da silinmesinin uygun olacağını düşündüğüm olursa elbette bunu önereceğim. --E4024 (mesaj) 08:22, 18 Ekim 2016 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın Rapsar'a katılıyorum. Ayrıca biraz araştırınca yine aktarılması gereken Ali Kırgız gibi kurgusal karakterler de var. Bu konu üzerinde pek durulmadığı için şu an pek çok KD olmayan kurgusal karakter sayfamız mevcut...--Śαвяí¢αи76ileti 14:42, 18 Ekim 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.