Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Fethiye Çetin

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 19:06, 23 Eylül 2016 (UTC)

Fethiye Çetin[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Bence bu madde bir kitaptan oluşuyordu. Uyarım üzerine kitap maddesi yazılmaya başlanmış. Yazarının KD olmadığı -en azından diğer VP'lerdeki kaynaklardan (bunlar ya kitaba ilişkin ya da blog vb) anlaşılıyor. Başka bu yazarı (ya da avukatı?) KD yapabilecek kaynaklı bilgisi olan varsa madde üzerinde kullansın: Aksi takdirde bu biyografi silinir. (Kitabı KD ise oraya isim RD yapılabilir elbette.) E4024 (mesaj) 12:27, 9 Eylül 2016 (UTC)

Acelemiz yok, sizin bu tavrınızın sebebi sormak lazım, önceki hali beni ilgilendirmiyor, yazarı tanıyorum. Kişiyi tanıdıktan sonra sayfada sadece adı ve doğum tarihi yazsa bile benim için kayda değerdir, geliştirme sonraki iş.--Kingbjelica (mesaj) 13:24, 9 Eylül 2016 (UTC)
O zaman herkes bir tanıdığının maddesini yapsın. Benim tanıdıklarım arasında Hadise filan gibi popüler kişiler de var ama onun da maddesi var zaten. --E4024 (mesaj) 13:27, 9 Eylül 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın aceleniz ne? lafına katılıyorum. sas için de beklenmesi gerekiyor biraz. --kibele 13:30, 9 Eylül 2016 (UTC)
Çok mu önemli yahu? Ha kalsın, ha hızlı kalsın. Önceki halini de gördüğüm için hızlı kalsın dedim. E4024 sayesinde sayfalar gelişiyor, tanımayanlar da tanıyor, değiştireyim şablonu o halde.. İyi çalışmalar. --Kingbjelica (mesaj) 13:35, 9 Eylül 2016 (UTC)
"Ha kalsın ha hızlı kalsın" sizin Vikipediye pek vakıf olmadığınızı gösteriyor. Bunu şunun için yazıyorum: "sizin bu tavrınızın sebebi(ni?) sormak lazım" derken -herhalde- neden maddeyi SAS'a sunduğumu sorguluyor olmalısınız. (Aksi kişi hakkında yoruma girer çünkü ve yasaktır.) Maddenin bugün rastladığımdaki hali sorunuzun cevabı. Uzatmazsanız sevinirim. --E4024 (mesaj) 13:41, 9 Eylül 2016 (UTC)
Ben vakıfım efendim @E4024, yaşça büyük olduğunuzu bildiğim için cevap vermek istemiyodum fakat buna imkan doğdu. O cümle için üzgün olduğumu hatta üstünü çizdiğimi belirteyim. Hızlı kalsın dedim çünkü yazarın kayda değer olduğundan müthiş derece emindim, yeni farkettiğim kadarıyla siz de maddenin anlık durumu ile ilgili ağır basan bir SAS yapmışsınız. Kötü durumda olsa bile SAS gerekmezdi ama SAS'a gelmeden de kimse elini sürmüyor.. Siz haklısınız. Olay aslında buydu, yanlış yorumlama diyelim, bir büyüklük yaparak, size karşı önceki tutumlarımı da göz önüne alarak bu hadiseyi es geçeceğinizi umuyorum. Sevgiler.--Kingbjelica (mesaj) 13:55, 9 Eylül 2016 (UTC)
size değil, sas açılmasına söylemiştim. hızlı kalsın da olabilir, değiştirmenize gerek yok. --kibele 13:40, 9 Eylül 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın İlginç bir SAS. Kaynaksız maddeler KD değilse şunları SAS yapıp madde sayımızı 20.000'e falan düşürmemiz lazım. --Kudyaz 13:47, 9 Eylül 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.