Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Fehim Taştekin

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.SakhalinioBuyrun beniiiim? 19:17, 1 Mayıs 2016 (UTC)

Fehim Taştekin[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Bir kullanıcı Google aratmalarına dayanarak kayda değerliğini ispatlamaya çalışmış. Kayda değerliği belirsiz olduğu için silinmeye aday gösterildi. VikiMemur (mesaj) 02:04, 26 Nisan 2016 (UTC)

  • Hızlı kalsın Maddeye 11-12 tane kaynak ekledim. Özellikle son yıllarda geniş bir çevrede tanınan, görüşleri alınan, sık atıf yapılan bir Türk gazeteci olduğundan Reuters, Business Insider, Huffington Post, Al-Monitor, BBC, Sputnik, Washington Institute gibi kaynakları bulmak kolay oldu. Vitruvian (mesaj) 14:51, 26 Nisan 2016 (UTC)
  • Hızlı kalsın [1], [2], [3] ve [4] gibi örneklerde görüleceği üzere "Kişi meslektaşları veya ardından gelenlerce önemli bir kişilik sayılmakta veya ona sıkça atıfta bulunulmakta" KD'lik kıstasına uyduğunu düşünüyorum. ÖterbülbülBuyrun? 23:43, 27 Nisan 2016 (UTC)
  • Hızlı kalsın maddede kayda değerlik için yeterince kaynak var. --kibele 21:07, 30 Nisan 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.