Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Erbaa Organize Sanayi Bölgesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--Vito Genovese 21:06, 24 Nisan 2017 (UTC)

Erbaa Organize Sanayi Bölgesi[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

KD belirsiz. Nushirevan11 ☾★ 12:25, 16 Nisan 2017 (UTC)

  • Not düşmeliyim, silinmesi söz konusu olmamalı, KD olmadığı kanısına varılırsa Erbaa maddesinin ekonomi bölümüne aktarılmalı. @Nushirevan11, aday gösteren olarak sizin kayda değerlik konusundaki görüşünüz nedir? --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 20:23, 20 Nisan 2017 (UTC)
  • Sayfayı oluşturan kişi olarak; hem Erbaa OSB'nin bölgesel bir merkez oluşu ve yatırımcının bu madde vasıtasıyla bilgi edinme imkanının oluşu (kümelenme yaşanan sektör vs.) hem de sayfa içeriğinin yeterliliği, kaynakçaların geçerliliği ve doyuruculuğu, kullanılan dilin ansiklopedik dile uygun oluşu gibi sebeplerle kayda değerliği sağladığını düşünüyorum. Ayrıca bu maddeden daha sonra oluşturulmuş olan ve içerik olarak aynı seviyede bulunan Kozan Organize Sanayi Bölgesi silinmeye aday değilken bu maddenin silinmeye aday gösterilmesini eşitliğe uygun bulmuyorum. Şahsımca Kozan Organize Sanayi Bölgesi KD ise bu madde hayli hayli öyledir, ikisi de silinmemelidir. İyi çalışmalar dilerim. Erbaa82 (mesaj) 10:32, 21 Nisan 2017 (UTC)
  • Kalsın. Sırf maddedeki kaynaklar dahi yeterli, adaylık gerekçesinde de KD olmadığına ilişkin bir argüman mevcut değil zaten. Şu (maddede kaynak verilen Bugün'deki haberin kopyası), şu, şu, şu, şu gibi pek çok haberde konu edilmiş, aransa daha nicesinin de çıkacağına eminim. @Nushirevan11 (tekrar pingleme için kusura bakmayın, ideal olarak 5 gün sürmesi gereken SAS süresini minimize etme amaçlı), aday gösteren olarak tekrardan fikir beyanınızı rica edeceğim. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 17:02, 22 Nisan 2017 (UTC)
Kaynaklar var görünüyor. KD etiketine istinaden taşımıştım.--Nushirevan11 ☾★ 03:05, 23 Nisan 2017 (UTC)
Kaynak var görünen durumda etiketi kaldırman yeterli, SAS'a taşımana gerek yok @Nushirevan11. Dilersen tartışma sayfasına not düş, dilersen özete not düş, dilersen gördüğün kaynakların URL'lerini tartışma sayfasına hemen yapıştırıver iki dakika. Burada malumu ilan etmek için uğraşmasın topluluk. VP:SAS sayfasındaki şişmeden dolayı tartışmalara ilgi azalıyor, tartışmayı hak eden maddeler zarar görüyor böyle olunca da.
Vito Genovese 21:06, 24 Nisan 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.