Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ektam Kıbrıs

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir. Kurallara göre; Vikipedi'de reklam yasaktır. Reklamlar aşağıdaki öncelik sırası izlenerek kaldırılmalıdır: 1- VP:TBA gereği düzenlenir. 2- Maddede kalan reklam içerik silinir. 3- Eğer maddede kayda değer bir içerik kalmazsa VP:SAS sayfasında silinmeye aday gösterilir. Ama eğer bariz reklamdan başka faydalı bir içerik yoksa Vikipedi:Silme politikası gereği hızlı silinmek üzere işaretlenebilir. Böyle bir temizlik yapılmadan SAS olduğu anlaşılıyor. Vikipedi:Kayda değerlik (organizasyonlar ve şirketler) kriterlerine göre KD görünüyor. Ben az biraz temizliğine başlıyorum, ilgili kullanıcıların da işin ucundan tutmasını bekliyorum. Vikiçizer (mesaj) 14:03, 26 Haziran 2016 (UTC)

Ektam kıbrıs[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Farklı kaynaklar verilmiş ancak kayda değerliği SAS'ta kararlaştırılsın. ÖterbülbülBuyrun? 00:07, 7 Mayıs 2016 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Bu haliyle reklam politikasına aykırı bence.coolland 14:29, 8 Mayıs 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Farklı kaynaklar verilmiş dendiği gibi, tartışılacak kısım neresi tam olarak? Madde temizlenmeli, reklamlardan arındırılmalı, üslup düzenlenmeli vs ama kayda değer gözüküyor.--RapsarEfendim? 17:20, 14 Mayıs 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin ÖterbülbülBuyrun? 13:27, 3 Haziran 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Kıbrıs Sanayisinin eski köklü marka içeçek firması.. reklam olan kısımlar sayın Rapsar'ın dediği gibi çıkarılmalı...--Ormanlar Kralı Aslan (mesaj) 08:51, 6 Haziran 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin reklam içerikli olması sebebiyle - Antmqr mesaj at 22:08, 14 Haziran 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.