Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/EÜTT Tiyatro Günleri 2003

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.Maddeler Ege Üniversitesi Tiyatro Topluluğu'nda birleştiriliyor. Bundaki içerik orada var, orada kaynaklandırılıp şekil şemal verilebilir. Bu bozuk haliyle silinmeli, geçmiş aktarmaya da gerek yok.Vikiçizer (mesaj) 20:11, 2 Aralık 2016 (UTC)

EÜTT Tiyatro Günleri 2003[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Bu ve benzerlerini 3 ay önce kaynaksız-düzenle diye işaretlerken maddeyi yapanlara bir işaret göndermiştim. Hatta genel maddenin SAS'ında da ilgili kullanıcıya bir not yazmıştım. Fakat hiç üzerine alınan olmadı. Bu "günler"in genel maddesini tutabiliriz, ama her biri için ayrı ayrı madde açamayız. (Zaten metni olmayan şeye madde denir mi ondan da emin değilim.) Bunların biri değilse öteki, ötedeki değilse berideki KD değil. Arkadaşların görüşlerini anlamak için şimdilik sadece birini SAS'a sunuyorum. Belki biz bunu tartışırken ilgilisi harekete geçer de hepsini ana maddeye özet olarak toplar. Ya da bunların her birinin KD'liğini ispatlar, kaynaklarını ekler, ben de susup otururum. E4024 (mesaj) 11:36, 4 Kasım 2016 (UTC)

  • Yorum Yorum Bu dahil açılan "maddeler" kaynaksız. Uzun yıllardır yapıldığını biliyoruz bir şekilde bu etkinliğin, bu sebeple EÜTT Tiyatro Günleri altında toplanması daha iyi olacak sanırım. Bunu yaparsak da uzunca bir "liste" haline gelecek gibi madde. Ne desem bilemedim açıkcası. Maddeleri açan arkadaş EÜ'de tıp öğrencisiydi o dönemler sanırım, daha sonra intörn, perifer, uzmanlık falan derken vikiden uzaklaşmış, haliyle uyarıları da "görmemiş" veya üzerine alınmamış :) Konuya dönecek olursak, diğer kullanıcıların da görüşünü bekleyeceğim oy için --Pragdonmesaj 14:05, 16 Kasım 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Siz onu söyledikten sonra EÜTT Tiyatro Günleri de silinmeye aday gösterilmiş ama...? --E4024 (mesaj) 14:46, 24 Kasım 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Maddenin kaydadeğer olduğunu düşünmüyorum. Zaten KD olduğunu ortaya koyacak herhangi bir kaynakta da görünmüyor. --Mecnun (mesaj) 15:25, 28 Kasım 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.