Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/DocHuman

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Vito Genovese 00:21, 17 Şubat 2013 (UTC)

DocHuman[kaynağı değiştir]

Bu madde, Pinar tarafından kayda değerlik sorunu gerekçesiyle hızlı silinme için etiketlenmişti. Ancak çok bariz bir KD sorunu olmadığını, konunun toplulukça tartışılması gerektiğini düşünüyorum. Şahsen bir görüş belirtmeyeceğim bu konuda, sadece aracı konumdayım. Son bir not olarak metin için OTRS izninin mevcut olduğunu belirteyim.

Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK

Vito Genovese 10:35, 12 Şubat 2013 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Kayda değerliğini ispatlayacak yeterince bağımsız ve güvenilir kaynak olmadığı sebebiyle.--RapsarEfendim? 10:42, 12 Şubat 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Düşüncem değişmedi. — Pınar (mesaj) 10:47, 12 Şubat 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Sayfanın içeriği bir ürünü pazarlamaya yönelik gibi gözüküyor her nekadar bu öznel bir izlenimde olsa ürünün vebsitesinin giriş sayfasıyla aynı içeriği taşıması bunu destekler nitelikte. Bu yüzden sayfa kalsa bile içeriğin bağımsız kaynaklar gösterilerek değiştirilmesi gerekmekte bunun için gerekli olan kaynaklar bulunamadığına göre (en azından ben bulamadım) sayfanın silinmesinden yanayım.Khadkhall (mesaj) 12:29, 12 Şubat 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Vikipedi:Kayda değerlik (organizasyonlar ve şirketler) altındaki ürünler tartışmasından yola çıkarak, madde kısaltılıp şirket maddesine eklenebilirdi belki. Ancak şirkete (Netle) ait madde yok. Bu şirketin kayda değer olup olmadığı da açık değil ama ana şirket olan Netsis kesinlikle kaydadeğer. Netsis maddesi de ne yazık ki yok, sadece firmanın resmi yüklenmiş. Bence bir Netsis maddesi oluşturup, şirket maddesinin içinde ürünleri de kısaca yazılsa iyi olur. Gazetelerde çıkan yazılar şirketin sitesinde var zaten, bunlardan yararlanılabilir. Bu ürün ise henüz kayda değer görünmüyor. Bağımsız kaynaklar tarafından hakkında yazılmış birşey bulamadım, sektörde önemli bir ödül almamış vb. Mukaddimeileti 12:35, 12 Şubat 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Bu madde ilk oluşturulduğunda Kullanıcı:Gezginrocker tarafından telif ve reklam gerekçeleriyle silinmek üzere etiketlenmiş, Mskyrider OTRS izni sebebiyle silinmeyeceğini kayda değerlik ile ilgili konunun tartışılabilir olduğunu söylemiş. Biraz internet üzerinde bakındım ama ben de kayda değerlik vasfı sağlayacak bir şeye rastlayamadım. Reklam odaklı genelde bulunanlar da ya da nasıl kullanılır ne işe yarar yani, sayfada yazanlar. Bunun dışında madde içeriği bence ansiklopedik olmaktan da uzak, bildiğin reklam metni gibi. "Bu alandaki birçok üründen kendini farklılaştıran DocHuman gelecekte birçok iş modelinin süreçlerle yürütülmesi durumunda ortaya çıkabilecek kurum ya da grup karmaşasını önleyecek tedbirlere sahiptir." "Doküman yönetimi ve iş akış yönetimi için ayrı paket kullanımına gerek kalmayacaktır Farklı sistemlerle bütünleşik çözümler hızlı ve etkin şekilde tasarlanabilir Bilgi denetimi, güvenliği ve paylaşımı tek bir noktadan yapılabilir" "DocHuman uzman ekibi tarafından sektörlere göre hazırlanan çözümler özel ekranlarla ve süreçlerle daha uygun maliyetlerle kullanıma sunulmaktadır" vs. OTRS izni altında bir reklama aracılık ediyoruz sanki.. --Garbino ileti 13:50, 12 Şubat 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin DocHuman Kullanım Faydaları başlığı altındaki ifadeler ve genel üslup açısından doğrudan reklam nedeniyle silinmesi gerekirdi. OTRS konusunda yine kafam karıştı, bence bu tarz izinler değerlendirmeye bile alınmamalı, kısaca otrs konusunda Garbino gibi düşünüyorum. --Boyalikus (mesaj) 14:07, 12 Şubat 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Bir yazılım için KDlik kriteri üç aşağı beş yukarı Eğer alanında bilindik bir yazılımsa KDdir., değil mi? Bu kriteri sağladığını düşünmüyorum. Tek derdimiz yazım stili olsaydı düzenle etiketi yerleştirmenin yeterli olacağını savunurdum. Selamlar. Coriolis (mesaj) 21:23, 12 Şubat 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Ansiklopedik bilgi vermek amacıyla değil, reklam amacıyla oluşturulduğu çok açık. ANADOLU (mesaj) 13:48, 14 Şubat 2013 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.