Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Din Bu-1 (Tanrı ve Kur'an) (2. aday gösterme)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın birleştirilmesi yönünde karar verilmiştir. Üçünü birleştirelim, daha sonra gerekirse tekrar değerlendirilir. Vikiçizer (mesaj) 19:36, 6 Eylül 2017 (UTC)

Din Bu-1 (Tanrı ve Kur'an)[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değer kılacak kaynak yok. Geçmiş SAS'ta kalsın denilmiş, kaynak gösterilmemiş.--Nushirevan11 17:45, 6 Ağustos 2017 (UTC)

  • Kalsın Kalsın, bir önceki silme isteği sayfasında konuşulan ve maddenin kalması ile ilgili verilen yorumlarda herhangi bir değişiklik olmadığını düşünüyorum. Kolay gelsin, EmreDuran 08:57, 7 Ağustos 2017 (UTC).
Geçmiş SAS'ta tarafsız tek bir kalsın yorumu yok. Turan Dursun'un öylesine kayda değer olduğunu iddia etmek indi bir yorumdur. Bu yorumlar devam ettikçe kaynak gösterilmedikçe üzerinden aylar da geçse tekrar SAS'a taşıyacağım.--Nushirevan11 12:21, 7 Ağustos 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum @Nushirevan11, "Kalsın" "oyu" yanlışlıkla verildi sanırım? --Pragdonmesaj 14:12, 7 Ağustos 2017 (UTC)
  • Birleştirilsin Birleştirilsin Din Bu veya Din Bu (seri) başlığı altında diğer ciltleri ile birleştirilsin. Genel olarak atıflar alan bir seri. --Pragdonmesaj 14:41, 7 Ağustos 2017 (UTC)
  • Birleştirilsin Birleştirilsin Daha öncede belirtmiştim. Üst yoruma aynen katılıyorum. Biraz uğraşılsa daha fazla atıf bulma potansiyeli var.--Kingbjelica (mesaj) 16:36, 7 Ağustos 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.