Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Derya Önder

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda bir fikir birliğine varılamamıştır. --Théoden ileti 14:00, 19 Ekim 2013 (UTC)

Derya Önder[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Bilgi kaynağı bu tür şahıs otobiyografileriyle dolu. Yaşayan insanların tümünün bir değerlendirmesi yapılmalı. Maddeyi oluşturan kişi sadece bu maddeyi ve reklam amaçlı bir yayınevini oluşturmuş.(https://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96zel:Katk%C4%B1lar/Septemberr) Henüz birçok şair ve yazarımızın, birçok tarihi şahsın yer almadığı Vikipedi'de başkası tarafından bile yazılmayan bu sayfalara müsamaha gösterilemez.--Kafkasmurat (mesaj) 08:22, 8 Ekim 2013 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Kaynakları maddeye ekledim. Bene yeterli.--i.e.msj 03:47, 9 Ekim 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın bence de yeterli i.e., teşekkürler. kibele 10:11, 9 Ekim 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Türkiye'De her yıl 50.000 farklı kitap yayımlanıyor, dergiler süreli yayınlar hariçtir. (http://www.cnnturk.com/2013/kultur.sanat/01/14/turkiyede.2012de.kac.kitap.yayinlandi/692488.0/index.html) Hakkında nesnel bilgi verebilecek kaynak göremedim. Biyografiler için ayrı siteler var. Ben yayıncılık işiyle meşgul oldum. Kimsenin bilmediği hiçbir yerde yer almayan müthiş yazarlar var. Ben ekleyemiyorum çünkü kamuda bilinmiyor/ benimsenmiyor. Burada kayda değerlik açısından genel geçer ölçüt çıkaramayacağımıza göre kamunun talebine bakarız. Kimsenin değişiklik yapamayacağı, güncelleyemeyeceği, hakkında bilgi veremeyeceği bu maddenin silinmesi taraftarıyım. --Kafkasmurat (mesaj) 17:01, 9 Ekim 2013 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.