İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Dahili Network

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Théoden ileti 15:10, 29 Mayıs 2016 (UTC)

Dahili Network[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değer değil. Hakan·IST 20:40, 14 Nisan 2016 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Gerekçeye katılarak. İngilizce Vikipedi'de defalarca kez silindiği, burada da SAS şablonunun kaldırıldığı göz önüne alınarak silinmesi durumunda korumaya alınmasının iyi olacağı kanaatindeyim.--RapsarEfendim? 04:52, 1 Mayıs 2016 (UTC)

Keşifler icatlar ve yapanlar umulmadık kazalara kurban oluyorlar, Örneğin; Dünya'nın ilk internet tv kutusunu ve android in abisi sayılabilecek gömülü linux ile ilk kablosuz klavye fare yi yapan Asil Nadir zimmetine para geçirmekten hapse girmedi mi? Dünyanın ilk mobil tv sini yapan Telsim'in sahibi Cem Uzan motorola'yı dolandırdığı iddiası ile mal varlığına el konulmadı mı? Dünya da ilk kez geride atık bırakmayan Nükleer yakıt olan Toryum'u yakıt olarak kullanabilen ilk kişi Prof. Dr. Engin Arık ve yardımcıları uçak kazasına kurban gitmedi mi? Lütfen Cem Uzan beyin Inf@cean isimli projesine gerekli saygıyı gösterin, ingilizcesi silindi bunu da silelim diyeceğinize, ingilizcesi niye siliniyor diye sorun ve ingilizcesini de oraya koyun ki çocuklarınız mobil tv yi türklerin yaptığını ardından alel acele İngiliz şirketin Telsim'i şaibeli şekilde ele geçirdiği unutulmasın --OguzersozRapsar 11:52, 16 Mayıs 2016 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Kayda değerliği kanıtlanamamış. Alexandre M. 09:43, 29 Mayıs 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.