Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Burak Oyunda (2. aday gösterme)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda bir fikir birliğine varılamamıştır.--Vikiçizer (mesaj) 20:38, 30 Ekim 2017 (UTC)

Burak Oyunda[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)
(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değerlik kriterlerini karşılamıyor. --Евунтиаmesaj 15:26, 8 Eylül 2017 (UTC)

  • Hızlı silinsin Sayfada ki eksiklikleri geçtim kişinin kendisinin sayfa açılması için kayda değer olduğunu düşünmüyorum. Bugün yolda yürürken Burak Oyunda veya Burak Şahin kim deseniz çoğu kişi bilmez. Zaten kendisi de son dönemde çok popüler bir insan değil. Örnek verecek olursam Danla Bilic hem instagram hem youtube fenomeni fakat sokakta 18 yaş altı haricinde çoğu kişi bilmez. O yüzden acilen hızlı silinmesinden yanayım.--Hile19 18:39, 8 Eylül 2017 (UTC)
    Madde örneği vermek istemiyorum lakin Vikipedi'de maddesi bulunan sayısız kişiyi sokakta sorsanız çoğu kişi tanımaz ve son dönemde de o kadar da popüler değildir, bu da bir maddenin KD olmadığı anlamına gelmez. Bu arada eğer maddede eksik olduğunu düşündüğünüz içerik varsa lütfen ekleyiniz. --TmѰ e12 20:16, 8 Eylül 2017 (UTC)
  • Hızlı silinsin Aday gösteren kişi olarak. --Евунтиаmesaj 19:37, 8 Eylül 2017 (UTC)
    Hızlı kalsın Maddeye birkaç güvenilir kaynak ekledim ve güvenilir olmayan kaynakları sildim. Bu haliyle taslak olarak kalabilir diye düşünüyorum. --Евунтиаmesaj 18:25, 9 Eylül 2017 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Kayda değerlilik kriterini karşıladığını düşünüyorum. Ayrıca bu tartışmada dediklerimi hala savunuyorum. Bu arada @Tom Evuntia neden maddenin KD olmadığını düşündüğünüzü de açıklarsanız düzeltmeye çalışabilirim. Teşekkürler --TmѰ e12 20:16, 8 Eylül 2017 (UTC)
    Yorum Yorum Eğer Burak Oyunda'nın makalesini açtıysak çoğu youtuber'ın da makalesini açmış olmamız gerekir. Kaynaklar da güvenilir değil. Kaynakları değiştirirseniz belki kayda değerlik hakkı kazanır ancak ben kaynak araştırdığımda bulamadım. --Евунтиаmesaj 14:11, 9 Eylül 2017 (UTC)
  • Hızlı silinsin Son aday gösterimden bu yana hiçbir habere konu olmamış. Kaynaklar zaten kişi ile alakalı. Cem 53 (mesaj) 06:29, 9 Eylül 2017 (UTC)
    Madde de kişiyle alakalı zaten --TmѰ e12 18:55, 11 Eylül 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum Bana göre Burak Şahin, Enes Batur Sungurtekin vb. gibi YouTube ünlülerini kapsayacak bir Türk YouTube ünlüleri listesi oluşturulmalı. Bu konu hakkında danışma masasında bir başlık açtım, cevaplarsanız sevinirim. --Евунтиаmesaj 14:57, 9 Eylül 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kayda değer olduğunu ispat edecek bağımsız ve güvenilir kaynaklar yok. Önce bir bağımsız kaynaklar nedir, neler değildir bir kavransın, ondan sonra bu kavram, sunulan argümanlarda kullanılsın lütfen. Maddeyi silinmeye aday gösteren kullanıcı önce hızlı silinsin derken ertesi gün maddeye birkaç güvenilir kaynak eklediğini belirterek hızlı kalsın demiş. Bu değişikliklerde ben kayda değer olduğunun ispatlandigini göremiyorum. Madem bir günlük çalışma ile kayda değer olduğuna inanilacakti, neden acele edilerek silinmeye aday gösteriliyor? Burası forum değil arkadaşlar, burası bir ansiklopedi. Bunun farkında olunması lazım.--RapsarEfendim? 20:42, 22 Eylül 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.