Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ayşegül Korkmaz Yağız

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--Superyetkinileti 18:36, 10 Ekim 2011 (UTC)

Ayşegül Korkmaz Yağız[kaynağı değiştir]

Daha önceden 3 kez g9, 1 kez m1, 2 kez m6, 2 kez g4 gerekçeleriyle silinmiş. Maddenin kayda değerlik sorunu var. Ben kayda değer olduğunu düşünmüyorum ama HS yapmak da istemedim topluluğun görüşünü alalım.--Reality 22:19, 26 Eylül 2011 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--Reality 22:19, 26 Eylül 2011 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Bana kayda değermiş gibi geldi. 1997 ile 2004 arasında, 7 yıl süreyle Show TV gibi ulusal bir kanalda sabah haberi sunmuş. Sonra yine ulusal haber kanalı NTV'de çalışmış -ki hala çalışıyor sanırım. Ansiklopedik bir kişidir bence.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 05:20, 27 Eylül 2011 (UTC)
  • Yorum Yorum-- (Çok su götürür bir tartışma kayda değerlik, geçmişten çok kafa patlatmalar var hatrımda. Mesela) Hangi sunucu nereden sonra kayda değer: Her konunun hakkında bir Vikipedi maddesine sahip olabilmesi için asgari bir tanınmışlık gereksinimini karşılaması gerekmektedir. Tanınmışlık, "tanınmaya veya farkına varılmaya değecek" veya "dikkat çekici" olarak tanımlanabilir; "şöhret" veya "önemlilik" ile eş anlamlı değildir. Tanım kasten bulanık gibi ortak karar önemli gel gör ki Vikipedi bir çoğunluk demokrasisi denemesi değildir. Doğrusunu bulmak için öncelikli yöntem tartışmadır, oylama değil. Yani çoğunluğun dediği her zaman Vikipedi kuralı olarak kabul edilemez. Fakat oylama sonuçları da karar için etkin bir faktör olarak düşünülebilir. Tartışma eşliğinde bir oylama yapmak kesin bir anlaşmaya varmayı sağlayacaktır.
    Daha evvel alınmış gerekçeli kararlar var (telif, çok az bilgi içermesi veya bilgi içermemesinden dolayı, kaydadeğerlik, aynı içeriğin tekrar yazılması sebebi ile toplam 8 kez); şurada: Soy kütüğü, veya telefon defteri yer alamaz. Biyografi maddelerı belli yerlere gelmiş, belli işler başarmış kişiler için olabilir. der.
  • Kalsın Kalsın--Bence bu kadar süre sunuculuk yapmakla ansiklopedik olma kriterini (asgari tanınmışlık, belli işler başarma) sağlamış oluyor.~Tarkovsky~ 13:04, 30 Eylül 2011 (UTC)
  • Silinsin Silinsin KD değil...--Vikiçizer 20:35, 4 Ekim 2011 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Rapsar'ın yorum'una katiliyorum. Bu kişi yıllarca TV spikerlik yapmış ekranlardan topluluklara hitap etmiş. Belirli bir iş başardığını düşünüyorum --Tacci2023 18:27, 7 Ekim 2011 (UTC)
  • Kalsın Kalsın - Yukarıda belirtilen sebeplerden dolayı KD olduğunu düşünüyorum. Utku TanrivereMesaj 09:35, 10 Ekim 2011 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.